PALAS IASI - pro sau contra?

PALAS IASI - pro sau contra? | Autor: MElise

Link direct la acest mesaj

Recunosc ca initial, cand am auzit de proiectul Palas si apoi, cand au inceput lucrarile, eram impotriva... eram sceptica in privinta rezultatului si eram convinsa ca la mijloc se afla doar interese financiare si politice. Si totusi... dupa cativa ani de respirat praf prin centrul orasului, rezultatul ma face sa imi dau seama ca m-am inselat. Desigur, sunt multi cei care inca mai comenteaza afacerile care stau in spatele proiectului Palas, mai sunt si nostalgici care regreta inlocuirea balariilor si boschetilor cu constructii de metal, dar, pe ansamblu, cu toata latura lui comerciala, Palas e un proiect care face Iasul sa fie un oras "mai european". Eu asa am simtit cand m-am plimbat prin aceasta zona...

Care este parerea voastra?

PS: pentru cei care nu au vizitat inca zona respectiva, sunt foarte multe poze pe net...

MElise

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

La inceput nu am fost nici pro dar nici contra. O urma de regret aveam pt. parcul de langa Palat dar trebuia ingrijit.
Nu stiam ca vor amenaja la Palas un parc pt. copii. Este singurul loc din oras unde pot lasa fetita desculta si sa se rostogoleasca pe iarba. Nu stiu daca sunt capuse in iarba. Sper ca localnicii sa-l mentina curat. Spun asta pt. ca deja am vazut ce fac unii desi personalul de la Palas incearca sa mentina curatenia.
Nu simt ca ar face Iasul oras "mai european" ci doar o zona curata, civilizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

oricum e mult mai bine decat ceea ce era inainte.
insa eu as fi preferat sa fie un parc foarte bine ingrijit toata suprafata respectiva, eventual sa se pastreze lacul care era in mijloc.
insa na... nu se putea doar sa se investeasca intr-un parc si sa se renunte la atata profit cat se poate scoate de pe urma zonei respective.
deci ca si concluzie, sunt pro Palas.

Mergi la inceput