Daca nu stiati...
Raspunsuri - Pagina 2
eumada spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Cica tocmai au probat sf. Andrei zi libera. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Adica ...cum si cand?Ce e asta?
marius spune:
30 noiembrie - zi oficiala libera.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius 30 noiembrie - zi oficiala libera. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Inainte sau dupa alegeri pica?
jenn spune:
Nu cred ca are legatura cu alegerile,mai degraba cu 1 decembrie,ziua nationala.De exemplu ,anul acesta, unii vor avea un week-end lung,30 noiembrie fiind vineri.
AkaManah spune:
Am si participat! La Alba au reusit performanta sa inalte un steag nou rupt! S-a rectificat in cele din urma dar, era buna un pic de pregatire mai atenta.
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jenn Nu cred ca are legatura cu alegerile,mai degraba cu 1 decembrie,ziua nationala.De exemplu ,anul acesta, unii vor avea un week-end lung,30 noiembrie fiind vineri. |
nu are legatura cu 1 decembrie, 30 noiembrie sarbatoreste Sf. Andrei, Ocrotitorul Romaniei.
nu stiu de ce nu le convine oamenilor inca o zi libera. alte tari au cu mult mai multe zile libere, si nu neaparat din cauza sarbatorilor religioase.
ca acolo se munceste mai mult e drept, insa romanii mai bine s-ar gandi sa munceasca mai mult in toate zilele lucratoare de peste an, decat sa suspine ca s-a pierdut inca o zi de "munca".
si on topic, nu, nu stiam de ziua drapelului...
jenn spune:
M-ai inteles gresit,e vorba ca in felul asta vor fi doua zile libere consecutive.Stiam ca e sfantul Andrei,ii raspunsesem Madalinei care se intreba daca aceasta zi libera are legatura cu alegerile.