Aspirante optimiste(797)!Felicitari Katy82!!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna seara fetelor, eu nu am mai intrat pe aici de un car de ani, deja Matei al meu a implinit 1 an, este un baietel energic, frumos si destept, este tot ceea ce mi-am dorit vreodata...l-am si asteptat 6 ani si este exact cum mi l-am inchipuit...am vazut multe fete din garda veche care au devenit si ele intre timp mamici sau sunt gravidute...ma bucur nespus pentru voi Katy, Lorena...iar celor care inca mai sunt in asteptare le doresc sanatate, rabdare si incredere...va imbratisez cu mult drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns -_Criss_- spune:

multumesc mult pentru urari nu ma asteptam sa fie atat de dragute fetele pe aici. e o surpriza placuta. noi suntem doar de un an casatoriti, , cu un bebel pierdut la 8 saptamani acum 2 ani. am fost pe AC ceva vreme sa ne revenim, iar acum incercam sa o luam de la capat. se pare ca nu e nimic in neregula cu mine, medicul a zis ca se intampla din n motive. prefer sa nu fac tratament deocamdata, dar iau vitamine cu acid folic. parca nici nu as lua ca are gust de portocale cred ca incept prestatia de azi ca e deja ziua 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

CAP NOU

Mergi la inceput