Aspirante optimiste(797)!Felicitari Katy82!!!!
Raspunsuri - Pagina 18
Monique77 spune:
'neata fetele
eu am racit... ma dor toate alea - oase, in gat......
in rest... va pup
Aspenter (75 mg) 1/zi
-_Criss_- spune:
sper sa nu imi bag nasul prin subiect asa din senin. ma abonez si eu ca aspiranta, cu permisiunea voastra . spar sa urc in rang cat mai curand ca viitoare mamica. ne-am pus pe treaba de 3 luni fara succes inca. luna asta sper sa fiu norocoasa ca unele dintre voi
cixinica spune:
Buna dimineata!
criss bune ai venit si sa stai cat mai putin pe aici, sa pleci repede la odisee
multi tuturor
andreea_sw00 spune:
Buna fetelor.
Ma alatur si eu aspirantelor pe acest forum. Sper sa ma primiti si sper sa nu stau prea mult pe-aici
Povestea mea pe scurt: sunt casatorita de 2 ani, de tot atata vreme incercam sa devenim 3 :) Istoricul meu medical ar fi: menstruatie extrem de neregulata, chisturi ovariene, operatie de chist ovarian in 2007, multe multe analize. Am ajuns intr-un final sa fac o histerosalpingografie unde am descoperit ambele trompe blocate. In luna mai am facut laparoscopie unde mi-au indepartat mai multe aderente postoperatorii de pe trompe si ovare. Medicul a fost retinut in a spune daca trompele sunt acum permeabile sau nu. Am luat duphaston timp de 3 luni pentru reglarea menstruatiei. Acum am oprit duphastonul si sper doar ca cauza tuturor problemelor mele au fost aderentele astea care imi tineau ovarele si trompele legate. Dupa laparoscopie am avut menstruatie la 32zile FARA duphaston.
Deci, sunt optimista! Si astept ovulatia care ar trebui sa se produca weekendul urmator.
Cam atat despre mine!
Va pup cu drag si sper sa devenim mamici cat de curand!
flory_blanca spune:
Alina eu nu prea ma pricep la ovare polichistice ca nu am avut problema aceasta dar o prietena buna a avut-o plus mutatii de trombofilie. Stiu ca avea dereglari mari de ciclu a avut si luni fara ciclu deloc. A fost la dr in cluj si a treia luna de incercari a ramas gravi. Acum e insarcinata in luna a 4-a. Nu stiu exact ce tratament i-a dat, dar poate cauza la tine e dr. Nu stiu...poate nu ti-a dat tratament adecvat sau nu ia destul de in serios problema.
Nu dispera ca sigur exista o rezolvare pt problema ta.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
ankcta spune:
Buna dregutele!
Sa avem o zi minunata!
Bun venit criss si andreea ! Sa aveti o sedere fff scurta la noi, nu de alta dar la odisee este mult mai plapitant
Katy burtica , multumim pt cafeluta
diarnyina_s spune:
Neata fete dragi,
Criss, andreea_sw00, bine ati venit, sedere cat mai scurta si fuga repede la Odisee.
Eu vin cu noutati, am fost dimineata la eco de monitorizare in ziua 11. Tratamentul cu femara a dat rezultate, am pe ovarul drept 3 foliculi de 19, 17 si respective 17 mm, pe ovarul stang nimik. Endometrul e de 6.4 mm, dar mi-a zis ca mai creste pana la ovulatie. Dupa spusele Dr. maine noapte voi ovula. Mi-a recomandat maine dimineata sa fac un Brevactid, si inca unul pe 10 iulie (ziua 6 dupa ovulatie) pentru sustinerea corpului galben si suplimentarea de progesteron. Eu m-am gandit ca de vineri sa iau si utrogestan 1/zi seara, ca mi-a zis ca surplusul de progesteron nu strica. De duminica ne-am pus pe “treaba” in fiecare zi sa nu cumva sa ratam momentul . Deoarece eu am ovulatie dureroasa in fiecare luna, si cu atat mai mult in luna cu tratament de stimulare, mi-a recomandat sa iau un antiinflamator, ceva cu diclofenac, ce ar fi mai bun, supozitoare sau pastile? Am inceput sa mai iau de 2 saptamani aspenter, acid folic, magne b6, omega 3,6,9.
Sunt super incantata, simt ca luna aceasta se va intampla minunea mult asteptata.
Emilia ai inceput vreun tratament de stimulare?
Va pup pe toate si luna asta sa curga cu teste cu II
in asteptarea unei minuni
dana0000 spune:
Ce mai fac fetele? Va citesc mereu,dar ca de obicei nu am nimic de adaugat.Doar azi am vazut ca vorbiti de ovare polichistice, eu am reusit sa raman insarcinata si sper sa ma ajute Dumnezeu sa duc sarcina la bun sfarsit cu un bebe sanatos.
Reteta e simpla:anticonceptionale 3 sau 6luni pt curatarea ovarelor,monitorizare,injectie cu ovitrelle,duphaston dupa ce ovulatie e confirmata. Si multe rogi la DD!
Katy am vazut ca ai scurgeri,si eu am avut...cu 3utrogestan de 200mg pe zi am scapat de ele intr-o saptamana.Apoi am continuat cu utrogestanul pana la 12 sapt.Si La multi ani pt ieri!
diarnyina sa nu iei antiinflamatoare sub nici o forma,inhiba ovulatia.De ex daca citesti prospectul de la nurofen o sa vezi ca scrie:femeile care vor sa ramana insarcinate sa nu ia...suporta durerea ca nu dureaza mult!
Vad ca nu prea e activitate,inseamna ca fetele sunt ocupate cu sotii lor,le doresc spor la si las pupici de molipsire
diarnyina_s spune:
Dana0000 multumesc de sfat, dar la mine durerea inseamna ca nici nu pot merge dreapta, merg ausa de spate, am senzatii de greata, la fiecare pas pe care il fac simt cum se zguduie ovarele in burta, in acest caz nici nu poate fi vorba de contac sexual. Pana acum nu am luat niciodata nimik, dar cateva ore (4-5) cat e durerea foarte mare stau doar in pat fara sa ma misc nici macar de pe o parte pe alta.
Dana0000 iti doresc un bebe sanatos si la termen
in asteptarea unei minuni