Aspirante optimiste(797)!Felicitari Katy82!!!!
Raspunsuri - Pagina 16
diarnyina_s spune:
OOOOO Katy, La Multi Ani, ai primit cel mai frumos cadou posibil de pe lumea asta. Sa fii sanatoasa, iubita si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca
in asteptarea unei minuni
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Astazi fac cinste cu ce va pofteste inimioara - este ziua mea. Stau cumintica in pat ca oricum sunt 2 luni in concediu si iau utrogestan si no-spa la nevoie. Pup fetele Stefulici multumesc de uarari si sfaturi Sunt in 5+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos. http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png |
La multi ani scumpica!!!!
sa fiti sanatosi, tu si bebe
Aspenter (75 mg) 1/zi
cixinica spune:
Buna fetele!
katy, sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de burtica si de bebe!
stefulici, sa va traiasca micul print si sa va bucurati de el!
multi tuturor
dincaalina spune:
'Neata, fetele!!!
Gata, s-au dus sperantele si luna asta. Doua teste, foarte negative.
Ma surprinde faptul ca nici macar suparata nu mai pot fi! Dupa atatea teste negative (am o colectie generoasa), am devenit imuna la dezamagiri.
Acum urmeaza o pauza de stimulare, am terminat trei luni si o sa vad ce fac in continuare.
Ciclul nu mi-a venit inca si nici nu stiu cand are de gand sa vina. Clar, iar m-am dereglat. Dar, orice ar fi, nu-mi pierd speranta deloc. Intr-o zi, tot se va intampla minunea!
Va pup, fetele
dincaalina spune:
La Multi Ani, Katy
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de burtica si apoi de bebe!
Petrecere frumoasa!!!
cixinica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dincaalina 'Neata, fetele!!! Gata, s-au dus sperantele si luna asta. Doua teste, foarte negative. Ma surprinde faptul ca nici macar suparata nu mai pot fi! Dupa atatea teste negative (am o colectie generoasa), am devenit imuna la dezamagiri. Acum urmeaza o pauza de stimulare, am terminat trei luni si o sa vad ce fac in continuare. Ciclul nu mi-a venit inca si nici nu stiu cand are de gand sa vina. Clar, iar m-am dereglat. Dar, orice ar fi, nu-mi pierd speranta deloc. Intr-o zi, tot se va intampla minunea! Va pup, fetele |
Alina imi pare rau de testele negative, dar nu iti pierde optimismul
noi, aici, avem o vorba ca pana nu vezi rosu, speranta exista deci nu inceta sa speri
emilia.m spune:
Alina, imi pare rau de rezultatul negativ si luna asta. Spermograma sotului cum e? Trompele tale sunt ok? Endometrul?
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
emilia.m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kmy_black
candida +vaginita!!!fac tratament cu ovule(preparate in farmacie) 10 zile!!am zis k mai intai elimin aceasta prob si apoi scot steriletul! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameifetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!! |
Mie personal candida imi trece numai cu Gynofort crema 2% (doza unica) aplic intr-o seara si las sa actioneze si seara urmatoare dupa care spal in interior cu ceai de galbenele si/sau apa cu bicarbonat de sodiu si gata problema.
Te intrebam de ce nu scoti steriletul inainte pentru ca stiam ca steriletul faciliteaza urcarea infectiilor si microbilor sus in trompe.
dincaalina spune:
pup fetele, multumesc de incurajari!!!
Speranta moare ultima
Emilia, spermograma sotului nu este cea mai stralucita, chiar daca pe rezultat scrie NORMOSPERMIE, este cam la limita de jos. A urmat cateva luni un tratament cu SELEZIN si MACA (naturiste). In perioada asta este foarte stresat si asta poate afecta foarte mult. Trompele mele sunt perfect permeabile iar endometrul arata perfect la fiecare ecografie. Problema mea este ca am ovare polichistice si din cauza asta nu obtin ovulatie lunar. Asta este problema cea mai mare si care nu are o rezolvare clara pentru moment.
Acum, dupa ce am terminat stimularea, ma astept sa nu mai am ovulatie.
Sa vedem ce-o mai fi! As vre sa-mi schimb si doctorul, deoarece am impresia ca nu trateaza problema cu seriozitate. Aveti ceva recomandari? V-as fi recunoscatoare.
o zi minunata va doresc!
emilia.m spune:
Alina, si eu am sindromul ovarelor polichistice si nu ovulez fara stimulare. Eu n-am ramas pana acum cu toata stimularea (desi de ovulat am ovulat) fiindca trompele nu erau ok si spermograma sotului nu era prea stralucita. Dar am rezolvat aceste probleme si sper sa fie ok acum. Ia pauza o luna si apoi fa stimulare din nou. Ia si Progesteron (Duphaston) sa-ti vina la timp, sa nu pierzi vremea asteptand ciclul. Iti pot recomanda medicul meu Vasilika Gero. O gasesti la Medicover si la maternitatea Bucur.