Aspirante optimiste(797)!Felicitari Katy82!!!!
Raspunsuri - Pagina 14
ankcta spune:
Neata dragutele!
UN frape, o cafea, un ceai.... poftiti de serviti!
toata lumea . Sa avem o zi minunata!
emilia.m spune:
Mmmm.. frappe... multumesc Ankta
Kmy, dar ce ai si ce tratament trebuie sa urmezi?
Si de ce nu poti scoate seriletul inainte de tratament?
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
emilia.m spune:
diarnyina_s, cum de nu ai avut fire? Ai avut din cele resorbabile sau te-au pansat pur si simplu? Cat de repede s-au vindecat/inchis?
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Mmmm.. frappe... multumesc Ankta Kmy, dar ce ai si ce tratament trebuie sa urmezi? Si de ce nu poti scoate seriletul inainte de tratament? <hr noshade size="1" /> Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
candida +vaginita!!!fac tratament cu ovule(preparate in farmacie) 10 zile!!am zis k mai intai elimin aceasta prob si apoi scot steriletul!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
daena spune:
Buna fetelor!
Kmy, ce simptome ai avut, sau ti-a descoperit la analiza de rutina?
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
flory_blanca spune:
Se poate sa nu am ovulatie dar totusi sa ma doara cate un ovar in fiecare luna?Mie testele de ovulatie nu mi se pozitiveaza. Ori le fac eu prea tarziu si am ovulatie devreme prin z10ori nu am deloc.
E normal sa am asa devreme ovulatia?
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
ankcta spune:
Flory si eu am ovu fff devreme , cam in z8. Luna viit sa-ti faci mai devreme testele k nu se stie
Katy82 spune:
Anka multumesc mult!
Fetelor se pare ca am parte de o sarcina cu emotii. Daca stau mult in picioare sau ma agit prin bucatarie sau plec si eu pe undeva incep sa am scurgeri maronii. Deci sansa mea de a tine sarcina este sa stau cat mai cumintica in pat. Pup pe toate!
Sunt in 5+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png
stefulici spune:
Buna fetelor!
Multumesc tare mult ca m-ati trecut la mamici de 2012! George Adrian il cheama pe cel mic( am vz ca ati lasat loc liber in dreptul numelui).
Felicitari, Katy! Ma bucur tare mult ca se subtiaza lista vechilor aspirante! Va poftesc la odisee cat mai repede!
Bob, ma bucur ca-i bine bebe!
Monica, Cixinica, Mrenescu, Mihaela[pup] si fiti optimiste! Bebe e pe drum!
Ma scuzati... sigur am mai uitat pe cineva.... pupici la toata lumea!
A... Katy, nu stiu dc ai apucat sa mergi la medic, insa eu cand am aflat ca sunt gravida, pana sa aj la control, la tel dr mi-a recomandat utrogestan la greu: 600 mg/zi... am av si eu usoare scurgeri roz-maronii...
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.