Aspirante optimiste(797)!Felicitari Katy82!!!!
Raspunsuri - Pagina 12
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Neata! Moni, cel important e femibionul. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
da, pe ala il pusesem deja pe lista si deja am inceput sa iau
Aspenter (75 mg) 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor, moni este posibil sa mai ai ceva bufeuri pana la ciclu, este posibil sa ai ovulatie,dar nu la 14 zile ci undeva in perioada asta...toate atsea depind de cat de bine reusesti sa elimini substanta din organism, de aasta e bine sa te detoxifici, sa incerci sa transpiri mai mult(facand spot ceva)...sa iei si hepatoprotectoare, nu mai stiu daca ti-am scris de astea...eu am avut si am prb cu fierea si ficatul s-au saturat de hormoni si imi mai fac fitze, deci silimarina si daca e ok pt tine lagossa e un produs fff bun (testat pe mine) iar parerea medicului e ok cu testele de ovu, pt ca dupa ce veai avea ovulatia spontatna, vei avea si ciclu si probabil ti-a zis asa ca sa nu-l suni in fiecare saptamana sa-l intrebi cand iti vine, zic si eu, pt ca eu zic ca e mai usor sa ai contact la 2 ,3 zile in aceasta perioada si n-ai cum sa ratezi ovu oricum eu iti doresc sa nu-ti mai vina sa intri din menopauza in sarcina iar daca vrei sa vezi daca incep lucrurile sa mearga fa o eco tv si vezi daca ai foliculi antrenati, eu 9 luni dupa menopauza indusa am fost paucifoliculara...deci sanse 0 de bebe va puuup pe toate mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
merci mult de sfaturi Didi,
cum adica daca am foliculi antrenati? si cand sa fac eco sa vad asta?
te rog sa ma scuzi daca ma comport ca o ignoranta insa e un capitol total nou si vreau sa fac lucrurile ca la carte
am inceput de azai sa iau femibion si magne B6 (ca asta mai aveam de datile trecute). mai am si niste pastile pe care scrie B2, b2, b nush' cat...cred ca e un complex de vitamine
cand le termin sa imi iau in loc de magne b6 un complex? care anume? sa fie si eficient
merci din suflet inca o data ca ma luminezi
Aspenter (75 mg) 1/zi
MeAlex spune:
Eu as merge tot pe MagneB6. Daca vrei sa mai adaugi ceva, as zice Vitamina E dar in primele 10 zile ale ciclului, poti lua de azi sau maine.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Monique77 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Eu as merge tot pe MagneB6. Daca vrei sa mai adaugi ceva, as zice Vitamina E dar in primele 10 zile ale ciclului, poti lua de azi sau maine. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
merci mult Alex, asa voi face
Aspenter (75 mg) 1/zi
emilia.m spune:
Ieri am fost sa imi scoata firele. Inciziile nu s-au vindecat bine, cred ca din cauza unei posibile alergi la fire. Erau rosii zonele si cea din dreapta de peste operatia de apendicita e cea mai deschisa. Ma tot pansez si dau cu betadina si baneocin si mai iau niste Zanocin. Sper sa faca coaja si sa se inchida complet repede.
Repostez aici pentru KMY_BLACK rez spermogramelor inainte si dupa tratament si schema pe care a urmat-o sotul meu:
"Sa recapitulam si sa comparam rezultatele Synevo din Aprilie cu rezultatele Promed din Iunie:
Volum sperma 5 ml -> 4,5 ml (usoara scadere)
pH sperma 8.1 -> 7,2 (scadere dar e in limite)
concentratie spermatozoizi 28,2 mil/ml -> 37,5 mil/ml (crestere de 9,3 milioane/ml)
numar total spermatozoizi ejaculati 141 mil -> 168,75 mil (crestere de 27,75 milioane)
Mobilitate A+B 58% -> 68% (crestere de 10%)
Morfologie normala 6% -> 26% (crestere de 20%)
Anomalii ale capului 86% -> 72% (scadere de 14%)
Anomalii ale gatului 5% - > 34% (eu cred ca totusi e 24% aici ca altfel nu da 100% ci 110% dar oricum e o crestere importanta aici)
Anomalii ale cozii 2% - > 4% (crestere de 2%)
Leucocite <0.0125 mil/ml -> <1%
Spermocultura e ok la Promed (la Synevo nu am facut-o).
Tot la Promed scrie la observatii "numeroase defecte de cap" si la rezultat NORMOSPERMIE.
Deci daca din 100 de spermatozoizi analizati 26 au forma normala la un total de 168 milioane inseamna ca peste 43 milioane sunt ok.
Este un rezultat nesperat de bun si sunt tare fericita!
Bine ca m-am tinut de capul lui sa ia vitamine si minerale si suplimente si cate si mai cate. I-am facut lista cu ce sa ia dimineata, ce sa ia la pranz si ce sa ia seara si i-am lipit-o pe frigider. Radea cu mine mereu ca se duce la frigider sa vada ce scrie in pomelnic sa ia sa-mi faca copii sa nu ma mai agit atat.
A luat pastile cu pumnul de se saturase saracul si cand incepea sa se revolte ii mai aruncam o cautatura stramba sau ii mai scoteam din schema cate o pastila.
Vitamax 1/zi
L-Carnitina cu Q10 si catina (de la plafar) 3/zi
Cetebe (vitamina C+Zinc) 1/zi
Acid folic 1/zi
Macca 3/zi
Napraznic 6/zi
Fructoza in loc de zahar (se gaseste in supermarket)
Polen 1 lingurita dimineata (de la plafar) si cate o lingurita de miere din cand in cand
Magneziu din cand in cand (efervescent)
Osteocare din cand in cand (contine Magneziu, Zinc, Calciu si D3 si e tot efervescent)
De cand s-a terminat Vitamax-ul i-am luat Fertil Man de pe acelasi site de pe care am luat si lubrifiantul Pre (babystart.ro) si a luat tot 1/zi.
Si a inceput sa nu mai poarte decat boxeri si pantaloni mai largi."
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
kmy_black spune:
emilia, multumesc inca odata, le-am copiat si le predau varului meu!!1 poate se intampla o minune natural!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Ana178081 spune:
Kmy daca te ajuta cu ceva eu i-am dat sotului Centrum(50zile),apoi Bio-zinc-seleniu si dupa acest tratament am ramas gravida!Plus scaderea nr de tigari,doar 2-3/zi.Succes!
Postase cineva ceva legat de vitamine(in cazul femeilor) sa aveti grija cand luati vit din complexul B-urilor ca ingrasa,stiu asta de la med de fam.
Va pup pe tate si asteptam cat mai multe liniute duble la teste de sarcina!
in 13saptamani
gabyv spune:
Buna
Se vede ca a inceput vacanta, nu mai scrie nimeni!
Ana, nu stiu daca e chiar adevarat ca ingrasa B-urile, asa stiam si eu de la mama si dr de aici zic ca nu e adevarat. Cert e mai bine sa iei, decat sa fii in deficienta.
ALTESA spune:
Felicitari Katy!
Nu am mai intrat pe aici ca am avut muuulte examene de dat!
A mai ramas careva gravi,de la Lorena incoa?
Am vazut felicitari dreambaby!