Buna viitoare mamici!!!
Sunt noua pe acest forum si as vrea pentru inceput sa ma prezint: Suna Raluca, am 27 de ani si asteptam minunea in viata noastra de 4 ani. Tb sa recunosc faptul ca in ultimii 2 ani am muncit mai mult, dar fara rezultat. Recent, in urma unei eco mi-a fost descoperit un polip endometrial. Mi s-a recomandat scoaterea lui laparoscopic. S-a operat cineva recent de asa ceva? Daca da, unde? si la ce pret a ajuns interventia? Eu m-am interesat la Regina Maria (sunt abonat) si pretul pe care mi l-au dat este de 4300 de lei. La Medlife pretul este de 1200 de lei, fara a fii abonata...Astept pareri si informatii din partea voastra.
Pana atunci sa auzim numai de bine!
Eu m-am operat acum vreo 4 ani la Maternitatea Cantacuzino, cu trimitere de la medicul de familie. Operatia nu m-a costat nimic, doar ce am dat la medic. Am fost foarte multumita de tratamentul din spital si seara am plecat acasa.
Buna,
Si eu am avut indepartat un polip endometrial. M-a costat in jur de 800 lei cu tot cu analiza acestuia, la Clinica Promed Targoviste. Cam un salariu de-al meu.
am stabilit cu dr mea sa merg la CF2 pentru a face interventia, tocmai pt ca pretul la RM este exagerat. Ce-mi puteti spune despre operatie? am citit diverse pareri...ca ar fii doreroasa, sau din contra ca au simtit un disconfort asemanator cu durerea de la menstruatie.
Multumesc pentru raspunsuri!