Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
cami_antonia spune:
viss ce bine ca iti mananca fructele asa cu pulpa cu tot din bucatele
mie antonia nici acu nu baga asa ceva
dar petra da
doar ca daca nu prea am timp sa ii dau bucatele
i-am dat cirese si capsuni
voi incerca si pepenii
da si astia sunt alergeni
deci tre sa am ponderatie
maryyyyyyyyyyyyy
LA MULTI ANI
SA FII SANATOASA
SA AI UN AN FRUMOS ALATURI DE FAMILIE
SI SA TE SIMTI IMPLINITAAAAAAAAAA
cami_antonia spune:
CAT DESPRE SERGIU
AI RABDARE CU MERSUL
antonia a fost ok la picioruse si tot a mers f tarziu
la 1 an si 4 luni
cami_antonia spune:
ioana bine ai venit pe la noi
la ce medic ai fost cu ochii in bucuresti?
bate un vant la noi feteleeeeeeeeee
si sunt niste noriiiiiiiii
brrrrrrrr
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia mada voi candd mergeti la bulgari? si unde? de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
In Albena pe 23 iulie, dar nu trecem prin Constanta, noi trecem cu bac-ul pe la Orsova
yvyana spune:
Hello mamici!!!
Am intrat mai rar ca tot maraita e pitica, ii da o maseluta si se pare ca am facut si boala mana-picior-gura, e epidemie in parc si azi ii aparura bubite la coltul gurii plus ca a facut un scandal la masa si de dimineata si la pranz, a urlat de ne-a auzit tot blocul, cred ca are deja ulceratii in gura si o dor ca scuipa toata mancarea, dar n-am putut sa vad in gurita ca nu m-a lasat!
Strumphy bine ca iti mai amintesit de noi, am citit dar n-am raspuns, nu am fb inca, daca se muta lumea acolo imi fac! Felicitari pentru mersul piscoatei, de acum sa te tii cate prostioare va face!!!
Miki vezi ca daca i-au aparut bubite Andrei poate e vorba tot despre boala asta, mana-picior-gura, este epidemie prin parcuri! L n-a avut bubite pe palme si pe talpi, decat ieri pe fata vreo 3 care aratau ca ciupiturile de tantari, d-aia nici nu m-am prins , iar azi are la coltul gurii, zici ca are herpes la gurita, dar toti copii cu care se joaca ea in parc au facut, abia aseara am aflat ce au ca le-au erupt bubitele tuturor, in rest pana atunci fusesera doar maraiti, mofturosi la masa, plus/minus febrili!
Madutza si eu am apelat la detoxifiante ca dieta nu mai dadea roade, sper sa mearga OK, am dat deja 1 kg jos in 4 zile ca prea stagnam de luni bune!
Catank si restul fetelor, legat de capsuni/zmeura/fructe de padure/pepene si alte fructe cu potential alergen, mie pediatra mi-a zis sa-i dau azi de exemplu capsuni si apoi sa fac pauza de 2 saptamani, ca unele au potential alergen tardiv, adica nu apare alergia imediat dupa ce mananca ci poate sa apara si dupa 2 saptamani, asa ca nu mai sti la ce este daca intre timp tu ai introdus si capsuni si zmeura si afine etc... Eu am procedat asa doar cu capsunile, pe care oricum nu le-a mancat, decat a gustat si le-a scuipat pe urma i-am dat din toate si nu a mancat nimic, niciun fruct nu i-a placut cu exceptia cireselor; deci in afara de banana mai papam si cirese: YUPYYYY!
yvyana spune:
Offf, sper ca nu ne-am pricopsit cu boala asta ca acum citeam ca dureaza ceva pana trece, o saptamana de dureri in gat si lipsa poftei de mancare si abia azi a dat primele semne, inca sper sa ma insel!
yvyana spune:
Tot eu....
A disparut toata lumea!
L doarme de 2 ore, so unlike her, caci a mai dormit inainte de pranz 2 ore.
Yasmi vacanta placuta si drum usor sa ai!
Mary la multi ani ca acum am vazut!
Cami si aici a plouat de dimineata, acum e putin innorat, dar pare ca iese soarele si eu nu stiu daca sa o mai scot pe L afara in conditiile date.
MaryM85 spune:
FETELOR multumesc de urari! va poftesc la tortulet de cioco cu crema de cafea si cioco, suc sampanie ce doriti!
va pup pe toate si va multumesc!