Oportunitati de munca la domiciliu (4)
Raspunsuri - Pagina 3
Elle_seb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Eu unul te cred. Si Ioan Stoica & securistii din spatele Caritas au castigat milioane de dolari. |
Move on. Caritasul a fost un joc PIRAMIDAL, ILEGAL, de-aia nici nu a functionat. Ca el sunt o gramada in toata lumea. Nu este cazul cu Zeek.
Elle_seb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Pana si Dan Diaconescu sau Mircea Geoana cu cei 20000 de euro de caciula sunt mai credibili ... |
Bai nene, luati-l de-aici ca innebunesc!
Elle_seb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nadaflorilor ok, am reusit sa verific si eu numarul de zile...azi as zice ca am fost a 61-a zi..., silver sunt...nu s-a intamplat nimic, nici macar nu am vip point sunt tot cu bonus points alea (cica m-am inscris pe 21 aprilie) |
Relax, it will happen.
nadaflorilor spune:
6. Here's an example as it relates to the VIP bucket: Let's say you
are a qualified member and you have 500 bids in your "VIP" bucket.
Then let's say that tonight the company awarded a 1.5% payment. And let's assume that your Bid Repurchase Preference is set to zero percent (0%). 1.5% of 500 is 7.50. Therefore, your Cash Award amount would be $7.50. That $7.50 would appear in your Cash Available bucket. If the same percentage was paid tomorrow night you would see $15.00 in your Cash Available bucket. this would continue, based on that Award percentage, until you had been paid on them for 90 days. Then your VIP bucket would be empty and you would not receive nightly Awards until you bought more bids.
Din acest paragraf reiese ca VIP points nu sunt = dolari.
Daca eu cumpar o galeata de prune cu pretul de 1 euro /pruna nu inseamna ca in galeata am euro, am prune.
Si nu trag pe nimeni de urechi.
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Elle_seb
Move on. Caritasul a fost un joc PIRAMIDAL, ILEGAL, de-aia nici nu a functionat. Ca el sunt o gramada in toata lumea. Nu este cazul cu Zeek. |
Ma scuzati, noi din Caritas ne-am luat covoare... Si nu numai...
aka spune:
raport pe ziua de azi
Cash Available: $2.81 (Request Check)
VIP: 148.69 Points
Leftover Change: $0.91
Bonus Balance: 0.00 points
Andrecluj spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui nadaflorilor
|
nadaflorilor spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Andrecluj
Multumesc din nou. La verificare imi cere 155 de RON. Daca-i depun, ce se va intampla cu banii astia? |
banii aia sunt si vor fi ai tai, din ei vei plati upgradul la silver si vei ramane cu un sold de 107ron (si ceva banuti) pe care ii vei folosi tot tu, ca sutn banii tai
virarea sumei este garantia ca persoana care deschide contu lde payza este tot una cu titularul de cont bancar
ai grija sa completezi opul cum spun ei, si nu uita codu lde plata asta asigura intrarea banilor in contul tau de payza... dupa ce ai banii in cont si contul verificat, mergi pe uograde din zeekrewards si urmeaza pasii
dupa ce ai facut plata dezctiveaza plata automata (daca nu o faci, payza va plati automat innoirea lunara pentru silver...daca nu te deranjeaza, las-o asa, dar daca vrei sa ai tu controlul platilor e bine sa o dezactivezi...eu asa am facut)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nadaflorilorbanii aia sunt si vor fi ai tai, din ei vei plati upgradul la silver si vei ramane cu un sold de 107ron (si ceva banuti) pe care ii vei folosi tot tu, ca sutn banii taivirarea sumei este garantia ca persoana care deschide contu lde payza este tot una cu titularul de cont bancarai grija sa completezi opul cum spun ei, si nu uita codu lde plata asta asigura intrarea banilor in contul tau de payza... dupa ce ai banii in cont si contul verificat, mergi pe uograde din zeekrewards si urmeaza pasiidupa ce ai facut plata dezctiveaza plata automata (daca nu o faci, payza va plati automat innoirea lunara pentru silver...daca nu te deranjeaza, las-o asa, dar daca vrei sa ai tu controlul platilor e bine sa o dezactivezi...eu asa am facut)Nina,mami de, |