Oportunitati de munca la domiciliu (4)
Raspunsuri - Pagina 13
nadaflorilor spune:
am reinnoit si eu silverul din dolarii virtuali, nu vad nicaieri ca raport ca e platit... la subscription au ramas datele vechi, daca e sa ma iau dupa ele nu e platit..si totusi mie mi-a retinut suma din sold...
ingridnen spune:
am platit subscriptia sapt trecuta, acum am ceva peste 4 dolari in cont.
Postez si eu anunturi in continuare, in virtutea inertiei
Ingrid si Cristi 9 ani
litora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nadaflorilor am reinnoit si eu silverul din dolarii virtuali, nu vad nicaieri ca raport ca e platit... la subscription au ramas datele vechi, daca e sa ma iau dupa ele nu e platit..si totusi mie mi-a retinut suma din sold... Nina,mami de, |
si eu am reinnoit silverul, mie imi expira pe 18 si figurez tot ca silver, deci au fost livrati banii.
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui litora
si eu am reinnoit silverul, mie imi expira pe 18 si figurez tot ca silver, deci au fost livrati banii. |
am mailul de onfirmare de aprimire abanilor de zeek, cei 20usd...
nadaflorilor spune:
7/23/2012 Transfer Received From Rex Venture Group LLC
rexventuregroup@gmail.com Completed $23.50 USD
(am cerut 23.50 pentru cei 3.50usd... se pare ca ii vor retine din soldul la data asta...mai vedem )
deocamdata nu vad nici un comision retinut in payza pentru incasare
litora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nadaflorilor 7/23/2012 Transfer Received From Rex Venture Group LLC rexventuregroup@gmail.com Completed $23.50 USD (am cerut 23.50 pentru cei 3.50usd... se pare ca ii vor retine din soldul la data asta...mai vedem ) deocamdata nu vad nici un comision retinut in payza pentru incasare Nina,mami de, Deci ai primit cei 23 dolari. Asta e o veste buna, eu am retras doar 10 si trebuie sa intre pe 6 august. Au intrat mai repede sau exact cand ti-au scris ei ca ii vei primi? |
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui litora
|
pe 23 iulie au spus ca mi-i platesc si pe 23 au platit... in jur de ora 11:00 aici...deci 13:00 ora bucurestiului
litora spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui nadaflorilor
pe 23 iulie au spus ca mi-i platesc si pe 23 au platit... in jur de ora 11:00 aici...deci 13:00 ora bucurestiului Nina,mami de, |
Am ramas cu impresia ca pe 30 trebuia sa-ti intra banii, de aceea te-am intrebat.
giulia71 spune:
Felicitari! Pai e o veste excelenta! Hai ca si eu continui, parca mi-e necaz de timpul pierdut
uneori gandesc prea mult....