INSEMINARE 90 - Felicitari aruam, MariaBcf, alina
Raspunsuri - Pagina 15
dana_r spune:
Maria FELICITARI!!!!
Sa ai o sarcina usoara si sa fie totul bine!
waiting
ovulation ticker
diarnyina_s spune:
Maria pt molipsire, felicitari din suflet, sa ai o sarcina usoara si bebe la termen si sanatos.
Ce ai facut special luna asta, si poti spune daca aveai ceva probleme?
Pup toate fetele si sa auzim numai de 2 liniute
in asteptarea unei minuni
MariaBcf spune:
Multumesc fetelor. Nu am facut nimic special. In ziua 11 am fost la fuliculometrie - un folicul 13,5 mm , in ziua 12 am fost la alt medic sa vad ai alta parere si EL imi spune ca nu am nici un folicul si ca ar fi bine sa fac histeroscopie sa imi scoata polipul ( am un polip de 8 mm) , in ziua 13 ma duc la medicul meu - la eco un folicul de 16,8 mm. Eram cu moralul la pamant nu mai stiam pe cine sa cred , Dr meu mi-a aratat si foliculul . CSD trei zile si noi am avut doar 1 zi. Nu mi-am facut sperante , am inceeput sa citesc despre histeroscopie . Am si uitat de CM si cand trebuie sa vina menstruatia .
alina.aurora spune:
FELICITAAAAARI MARIA !!!
Ma bucur nespus de mult pentru voi.
Iti doresc sarcina usoara si sa te tii de dr. Surcel. E cel mai bun! ...mai ales daca esti din Cluj; eu m-as muta in Cj numai sa pot merge acolo la consultatii :)
Andra_C, Amana si Robin sunt gemeni?
Eu sunt ok; am sarcina gemelara; 5(7) saptamani. Din pacate saptamana trecuta am fost internata 3 zile pt ca mi s-a spart un "chist" format pe ov drept din cauza stimularii ovariene; dar puiutii sunt ok, la locul lor si acum, slava Domnului, ma lupt doar cu greturi si arsuri la stomac. Am slabit 1 kg, dar o sa fiu mai ambitioasa si am sa mananc mai mult.
Citesc despre multe chestiuni medicale pe care le aveti fetelor, din pacate eu nu ma pricep cu sfaturi; cazul meu a fost unul foarte fericit; dar ce pot sa fac este sa va incurajez sa nu amanati prea mult sa aveti un copil si sa nu fiti dezamagite pt ca Dumnezeu intotdeauna detine controlul.
Pupici si mult optimism!
BelissimaEva spune:
Maria, multumesc frumos ca te interesezi de noi!
Noi suntem bine, Dorian creste si devine pe zi ce trece un bebelus cu multa personalitate. Rade cu chicote, plange cu lacrimi,creste si ia in greutate ff bine iar sapt viitoare ne pregatim pentru vaccinul de 2 luni
Cu somnul mai avem de lucrat dar sper sa il dovedim cumva .. probabil si din cauza caldurii asteia infernale este mai scartzait
Tu cum esti ? au inceput greturile? ai fost la control?
La capitolul Odiseea celor 40 de saptamani din acest forum exista odisei si grupuri de gravidute unde ar fi ff frumos sa te inscrii si sa impartasesti impresii si pareri cu celelalte gravidute apropiate la termen cu tine! In functie de DPN vezi la ce Odisee te incadrezi!
Daca nu stii unde sa cauti, spune-mi DPN-ul si te voi ajuta eu
Eu si Andra am activat la Odiseea Fluturasilor si floricelelor de Mai-Iunie! A fost o odisee minunata dar pentru ca toate am nascut bebei frumosi este timpul sa ne mutam la Cele 365 zile din viata bebelusilor
BelissimaEva spune:
Alina_Aurora, Amana si Robin nu sunt gemeni! Este diferenta de 2 ani intre ei
Nu mai retin.. tu ai facut IA sau doar stimulare ovariana?
2 dintr-o lovitura heh ?? Bravo bravo bravo
Sa stea la cutiuta 40 saptamani fara probleme!
In Odiseea noastra am avut o graviduta cu 2 floricele care a ajuns la 40 sapt, lucru destul de rar intr-o sarcina gemelara iar acum sunt bine mersi toate 3
MariaBcf spune:
Am fost azi la medicul de familie , mi-a facut si eco si mi-a spus ca puiutul meu e bine, la Dr Surcel ma duc doar pe data de 24 pana atunci stam la pat( sunt in concediu medical) . Ce inseamna DPN?Nu ma descurc.
BelissimaEva spune:
Maria, inimioara va incepe sa bata cam din saptamana 6 ! Cam pe atunci ar fi bine sa mergi la doctorul tau sa vezi si auzi minunea
DPN inseamna Data Probabila a Nasterii! Banuiesc ca va fi pe la jumatatea lunii martie? Doctorul tau iti va spune exact
BelissimaEva spune:
Maria si Alina_Aurora, aceasta este Odiseea la care puteti activa! Va pun link-ul aici .
Dancutza vad ca este prezenta
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=173463&whichpage=1