BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (7)!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Bun venit fetelor nou sosite ! Aproape ca n-am ce cauta aici cu bebele meu pe care nici nu stiu cind l-am facut (bine ca stiu cu cine, nu? ), printre atitea fete care au trecut prin atitea...! Sa dea Domnul sa fie totul bine pt toata lumea, pina la sfirsit !

Bubble, nasoala treaba cu musafirii tai. Ce, le dadeai 3 albume cu poze??? Si eu m-as fi suparat...

Nu, noi nu mai suntem la mare (din pacate...). Am revenit aseara pt o noua saptamina de gradinita si serviciu. A fost frumos la mare, v-am zis, vremea buna, apa suuuuuper calda, copila a fost un pic mofturici (bine, un pic mai mult, dar nu intru in detalii sa nu va sperii, eu rezist cu stoicism pt ca stiu ca e doar o etapa). Iar statul la cort e...e.... cred ca fara asta mi-ar fi greu sa traiesc. Chit ca am probleme cu coloana de ceva vreme

Dar sa lasam marea pt august , acum avem de muncit...!

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor, singerarile mele deocamdata au incetat. Sper sa nu mai apara . Nu am mai ajuns la doctor ca azi dimineata deja erau numai urme si sotul era foarte stresat cu plecarea lui. Eu si Florian ne-am bocit de numa-numa la plecarea lui. La mine sunt bineinteles hormonii de gravida de vina .

Bubble, i-ai zis vreo doua verisoarei? Poti sa dai vina pe urma pe hormonii de gravida, daca mai vrei sa te impaci cu ea . Dar, grrrr, eu zau daca as mai primi-o vreodata in casa. Ce, bebe al tau nu are prioritate in fata ei?

Saptamina asta voi aparea f putin pe aici, ca mi-e greu cu puiul, plus ca ma mai duc gramada pe capul cumnatei. Nu de alta, mi-e teama ca mi-i se face rau si cad gramada si nu are nimeni grija de pui... Mi-e jena mare de tot, saraca femeie are si ea doua fete cucuiete rau de tot si mai venim si noi pe capul ei, dar ce sa fac daca mie tot mi-e rau si din cind in cind e musai sa ma intind in pat?

Vikisor, si eu m-am topit sa il vad pe bebe in burtica cum dadea din minutze si se impingea in sacul deja prea mic. Si asta e un titirez ca si fra-su, vai de capul meu!

Pisigri,
si eu am ramas usor gravida. In 3 luni . Da in rest trag la sarcina ca boul la jug, asa de obosita ma simt si stoarsa de puteri si asa a fost si la prima sarcina, desi ma tirsiiam pina la serviciu si inapoi...

Fetele cele noi, ma bucur ca devenim un grup din ce in ce mai mare. Multa sanatate, stati cuminti, nu ridicati obiecte grele, mai ales cele care v-ati luptat asa de mult pt sarcina.

Eu ma duc sa imi fac ceaiul meu de toate serile si apoi cred ca ajung iavas iavas in patut. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Multumesc frumos de primire si de urari. SI voua sarcini usoare si fara peripetii pana ala termen.

Viki foarte emotionant a fost la eco. O sa-ti amintesti de asta toata viata. Si eu, imi aduc aminte cu drag, eco la DT. A fost super. Dormea bebelina si dr a inghiontit-o bine. Statea ca un omulet care doarme pe o parte si s-a uitat peste umar, apoi s-a intors la loc. A fost super. Micul omulet avea doar 53g.

Bubble cine mai are bebei obtinuti prin inseminare?

Kmy buna. MA bucur sa te vad si eu. Ai scris o perioada scurta la inseminare, in care de fapt scriai despre verisoara ta. Cum mai e? Cum merge sarcina? Esti si tu gravi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Buna dragele mele,

Legat de primele analize,as vrea sa stiu si eu cam ce avem voie sa mancam si ce nu daca Lysteria si Toxoplasmoza nu au indicii normali?
La mine lysteria a iesit negativ, o fi de bine? In schimb la toxo nu ma prind... sper sa ajung mai repede la medic sa ma lamureasca. Mai are sa imi iasa niste anticorpi de herpes si gata, fug la el.
Va pup pe toate.

Carmen 9+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Eu astazi mi-am facut BetaHsg-ul ca sa vad ce valoare are si sa-l conving pe sot ca va fi tatic. Tot nu crede ca i se pare lui ca linia T nu este la fel de colorata ca linia C, asa ca un test de sange e cel mai sigur. De-abia astept rezultatul.

Sunt in 4+ . Doamne ajuta sa fie bebe sanatos.
http://lmtf.lilypie.com/pwTNp3.png

Mergi la inceput

Aschiuta si eu sper sa nu mai ai emotii din cauza sangerarilor. Sa stea cumintel bebe pana la 40 de s.
Carmen eu stiu ca negativ e de bine, adica nu ai bacteria/boala respectiva.

Mergi la inceput

Fetele mi-a venit rezultatul la Beta - 254,74mUI/mL si se incadreaza in sapt 4 de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

buna fetelor
aschiuta, ma bucur ca nu mai sangerezi!! super!! tin pumnii ca nu mai curga pic de sange
Katy, felicitari pentru beta
kmy, ce mai faci? tu nu trebuia sa te duci pe la doctor zilele astea? sau te duci saptamana viitoare?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Kmy felicitari! Deci avem bebe de martie la odisee:))))

10+ cu little bubble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vreau si eu sa urez sarcina usoara pentru cateva fete dragi sufletului meu Ayla 21,monica_dicut ,Lorena_86,Katy82

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput