Gradinita KOGAION sector4-gradinita de cosmar!
Despre gradinita Kogaion va pot spune eu multe...a fost greseala mea pe pielea copilului meu..nu am ascultat sfaturile celor din jur si m-am incapatanay sa-l duc acolo...cladirea imensa,spatiul generos de joaca, parcul, baza sportiva m-au facut da cred ca am gasit locul perfect. Rares a mers acolo doar cateva luni, iar la psiholog merge de aproape jumat. de an..a devenit f. introvertit, urla nnoaptea de nu ne puteam intelege cu el, era pur si simplu traumatizat...a facut pneumonie din cauza frigului-cladirea e f mare,cu geamuri si nu se poate incalzi..vara am inteles ca te sufoci de cald! De mi-ar da Dumnezeu mintea din urma, n-as mai proceda asa! As prefera sa -l duc la una de stat. Acum e recuperat 80-90%..merge la gradinita unei d-ne psiholog care apare la emisiuni tv(nu vreau sa dau nume)..pot spune cu mana pe inima ca aceasta gradinita a fost sansa noastra...Fetelor!!..grija mare!..ppedagogul conteaza in viata copiluluo vostru, nu 4 pereti si un petic de iarba..in parc va puteti duce oricand cu el...conteaza in mana cui il incredintati!
Raspunsuri
nadaflorilor spune:
dar ce au putut sa faca sau sa nu faca , astfel incat sa traumatizeze copilul? da, si niste detalii sa stie lumea la ce sa se astepte, apoi cu ceilalti copii ce s-a intamplat? sunt si ei la terapie, i-au retras parintii de la acea gradinita?
ana.statescu spune:
..din pacate nici noi nu stim exact ce s-a-ntamplat..Rares era un copil foarte socialbil, vesel...si de-odata s-a inchis intr-o carapace. D-nele de acolo ne spuneau tot timpul ca ni se pare noua..ca nu e nimic in neregula cu el...dar noi,acasa, vedeam regresul.. Nici de mancat ca inainte...devenise irascibil si razgaiat.. Ne-a fost greu sa acceptam ideea psihologului,dar ma felicit acum!!..si recomand tuturor dc au probleme! I-am redat lui Rares zambetul pe buze.. Au trecut 4 luni de cand nu a mai "urlat" noaptea.. Si prima oara s-a-ntamplat la nici 2 saptamani de la imceperea gradinitei..voi credeti c-a fost o simpla coincidenta? Conteaza f mult cum te porti cu un copil, cum vorbesti cu el..ce vorbesti! Si sincer, ce educatie poate primi un copil de la "alt copil" de 20-25 de ani, cum sunt educatoarele de la Kogaion??
Si Marina, ce conteaza a cui este gradinita la care mergem?..ingerasul meu zambeste acum in somn...dupa multa vreme!
marius spune:
Si acum la ce gradinita este de cand l-ati retras de acolo?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
No,inca una pe lista....zi mersi ca nu a patit ce a patit Eva..lasata nesupravegheata,doar trei copii prezenti si un ibric cu cafea clocotita langa ea...la 1 an si 11 luni...rezultatul?Cosmarul vietilor noastre....
ana.statescu spune:
Of...nici nu vreau sa ma gandesc prin ce-ai trecut!!..acum sunteti ok?
..eu toata perioada am fost terminata!..nu credeam c-o mai scot la capat! Dar, slava Domnului, suntem ok...
eunice78 spune:
Nu stiu ce ati patit voi acolo insa nu mi se pare ok sa spui ca educatoarele de 20-25 de ani nu stiu ce educatie sa ofere copiilor. Aici, parerea mea, te inseli. Si spun asta ca om care a lucrat in invatamant in urma cu muuulti ani. De regula, educatoarele mai tinere au mai multa rabdare, entuziasm si sunt mai interesate sa isi faca un nume ca sa atraga copii.
Asa ca, chiar daca tu ai avut o experienta negativa, te rog nu generaliza. In plus nu ai specificat daca acele educatoare erau educatoare, adica daca aveau studii pentru asta. Eu am mai spus pe topicuri similare, la alegerea gradinitei una din conditiile esentiale este sa verifici cu cine va sta copilul tau, daca educatoarea in cauza are calificarea necesara sau nu.
eumada spune:
Si daca o avea ce?La mine nu a fost in stare sa supravegheze 3 copii,la ea probabil tipau si-i amenintau.Invatamantul e dubios in zilele noastre.O fi avand rabdare,da` daca nu o duce capul sa nu tina lichide clocotite langa cei mici e egala cu 0.Sau ca cei mici nu au aceleasi ratiuni ca cei mari.
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Si daca o avea ce?La mine nu a fost in stare sa supravegheze 3 copii,la ea probabil tipau si-i amenintau.Invatamantul e dubios in zilele noastre.O fi avand rabdare,da` daca nu o duce capul sa nu tina lichide clocotite langa cei mici e egala cu 0.Sau ca cei mici nu au aceleasi ratiuni ca cei mari. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Intrebarea pusa de eunice78 era adresata initiatoarei topicului - ana.statescu
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
ana.statescu spune:
Dragii mei, eu am pus f. multe intrebari la inscriere..pot spune chiar ca pe undeva "am deranjat"..am fost asigurata ca d-nele educ sunt dintre cele mai pregatite si "scolite"..si ca un om de buna credinta, m-am entuziasmat f. tare..eu nu am verificat diplome si hartii..greseala mea! Dar ma gandesc ca treb construita o relatie bazata pe incredere, doar ei deveneau parte din educatie celei mai de pret fiinte din viata mea! Nu??..si sincer, nu cred ca vreo gradinita iti pune la dispozitie actele de studiu ale personalului...
Banuielile mele sunt legate de faptul ca educ ori tipau la el, ori ii spuneau cine stie ce...la un moment dat a inceput sa ma intrebe zilnic dc eu vreau sa-l las "de tot" acolo...iar cand le vedea pe doamne..punea capu'-n pamant si nici nu mai vorbea
Si cu masa, de exemplu...mi s-a spus ca este un meniu verificat si avizat de nutritionisti...si m-am trezit ca le dadeau "piza facuta in casa"...la copil de 3 ani???..cu mezeluri din galantar??..sa fim seriosi! Preferam o bucata de paine cu unt sau un cartof fiert....in fine! Astea chiar nu mai au noima!