Buna, fetelor! Am nevoie de parerea voastra! Trebuie sa iau antibiotice - Ampicilina- in zilele 4-11 ale ciclului. Vreau sa stiu daca exista vreun risc daca as ramane insarcinata in cursul acestei luni, avand in vedere ca antibioticele sunt luate inainte de ovulatie. Credeti ca ovulul poate fi afectat cand se afla inca in folicul? Nu as vrea sa mai pierd nicio zi, parca in fiecare luna mai intervine cateceva... Va multumesc
Eu am luat antibiotice la 6 zile dupa ovulatie.Am ramas insarcinata si medicul a zis ca nu este nicio problema,pana in momentul in care ovulul fecundat nu se fixeaza in uter nu exista schimb de substante intre viitorul embrion si mama.Asa ca nu cred sa fie vreo problema la tine,avand in vedere ca vei opri antibioticele inainte de data ovulatiei.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
6+
dariana pe langa faptul ca ampicilina e printre putinele permise si in sarcina, uneori o cura de antibiotice s-a dovedit chiar benefica inainte de ovulatie ;)
poate "repara" diverse...pe acolo
deci nicio problema
Despre infertilitate si nu numai :)
Va multumesc pentru raspunsuri. Sunt mai linistita dupa ce v-am "auzit". Imi doresc atat de mult un bebe, incat nu vreau sa ratez nicio luna de incercari.