Aspirante optimiste(796)!Felicitari Katy82!!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

neata'!
eu am aceasi stare idioata. in rest ma topesc de caldura.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

[quote]citat din mesajul lui miky82

Buna fetele!

Krimbo te asteptam cu vesti bune luni!
Stefulici felicitari, multa sanatate tie si lui bebe!
Dream felicitari inca odata! Odisee placuta
Alex, Katy, Kmy, Deny( care nu mai da un semn de viata ), Moni, Miha, Diarnyina, Blue, Daena, Raluca ( care nu a mai intrat de mult), Velvet, Draguta, Gaby, Miha_23, Maria, Anca, Xdidi,Emilia si bineinteles toate burticile sper ca nu am uitat pe nimeni dar este fara intentie .... va doresc un weekend placut!

eu sunt aici,
intru mai rar, adevarat.... c bani de reparatie laptop n-am avut si la munca a fost trebuta

dar fac prezenta la cateva zile

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

din pacate vin cu o veste trista!!!
astazi verisoara mea a aflat la control ca fatul este decedat, luni ar fi avut 34 de sapt si inca fff putine pana la anstere, dar ingerii au decis ca locul lui este langa ei si nu langa mami si tati care il asteptau de atata amar de timp!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

vaaaaaaaaaaaaaaaaaai
nu pot sa cred......
cum?......
IMI PARE RAU

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Neata!
Chiar daca nu am mai postat de ceva timp, va citeam mai mereu, astazi nu pot sa ma abtin.
Kmy cand ai venit cu frumoasa veste despre reusita verisoarei toate ne-am bucurat alaturi de voi. Astazi suntem iar alaturi de voi, va dura mult mai mult de cele 3 luni pe care le preescriu medicii pt refacere. Sa fiti alaturi de ea in permanenta, nu va lasati inselati dak va spune k este bine! Nu va fi bine pt mult timp de acum incolo! Dar cu siguranta DD stie ce face si va exista un final fericit pt toate!
Va imbratisez pe toate cu mult drag

Ancuta, cu siguranta mamica , in curand!

Ankta tu ce mai faci? ...

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Fetelor, e bine daca pentru laparo pe care o fac zilele urmatoare dau 120 sau 150 euro medicului, 200 lei anestezistului si cate 10-20 lei asistentelor?
Ma gandesc sa nu fie prea putin in ideea ca imi face si drilling si indepartare aderente si umbla si pe la trompe sa le desfunde in capat adica e o laparoscopie cu mai multe scopuri nu simpla exploratorie...

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

cu cine faci?

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Kmy am ramas fara cuvinte, Dumnezeu sa le dea putere sa treaca peste aceasta suferinta, imi pare tare rau!
Gaby ovulatie in ziua 6 , imi pare rau ca ai ratat si luna asta
Emilia succes la laparoscopie, sa fie totul bine!
Moni poti incerca testele cam in perioada cand le faceai de obicei, asa de curiozitate sa vezi ce iese.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Neatza fetele!

Kmy am ramas fara cuvinte, Dumnezeu sa le dea putere sa treaca peste aceasta suferinta, imi pare tare rau!
Gaby ovulatie in ziua 6 , imi pare rau ca ai ratat si luna asta
Emilia succes la laparoscopie, sa fie totul bine!
Moni poti incerca testele cam in perioada cand le faceai de obicei, asa de curiozitate sa vezi ce iese.

da dar nu stiu exact de cand sa incep totusi......
cred ca imi voi lua o gramada de teste ca sa am :)

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

M-am internat. Maine imi face laparo dr Budu. Echipa de 2 medici+anestezist+asistenta.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Em multa bafta,tin pumnii sa fie bine.Cu privire la bani nu stiu ce sa-ti zic,intreaba prin spital colegele sau asistentele.
Gabi m-ai lasat fara cuvinte cu ovulatia ta din ziua 6...Cate IA mai faci? 1,2?
Moni eu zic sa iti comanzi pe ebay,vreo 50teste costa 50-55 ron cu tot cu transport.Eu din acelea am folosit Bafta!
Kmy offf verisoara ta trece prin clipe groaznice acum,sa ii dea Dumnezeu putere sa isi revina!
Testul cu 2linii e inceputul unui nou sir de griji.

Vroiam sa o felicit pe stefulici,sanatate multa ei si bebelusului! Cand intra sa ne dea detalii de nastere,nu de alta dar avem aceeasi dr Gero

Va pup de molipsire si va doresc o saptamana racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Bafta multa, Emilia. Sa fie cat mai usoara si cu efect interventia. Sa te refaci cat mai repede dupa. Pup toate fetele.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox

Mergi la inceput