Aspirante optimiste(796)!Felicitari Katy82!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetele!

Krimbo te asteptam cu vesti bune luni!
Stefulici felicitari, multa sanatate tie si lui bebe!
Dream felicitari inca odata! Odisee placuta
Alex, Katy, Kmy, Deny( care nu mai da un semn de viata ), Moni, Miha, Diarnyina, Blue, Daena, Raluca ( care nu a mai intrat de mult), Velvet, Draguta, Gaby, Miha_23, Maria, Anca, Xdidi,Emilia si bineinteles toate burticile sper ca nu am uitat pe nimeni dar este fara intentie .... va doresc un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna fetele
Eu sunt putin in butoi, mi-am facut ieri prima analiza de sange Z8 si mi-a iesit progesterolul de ovulatie, asa ca dr mi-a intrerupt tratamentul si mi-a zis ca am ovulat in Z6.
Deci iar o luna pierduta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, girls !

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Bleu faceti loc ca aterizam si noi!!!!!!!!!!!!!!

Katy, nu stiu daca zici asa, in principiu sau chiar ne zici ceva, dar eu ma duc sa dau cu antiderapant pe pista de aterizare, sa va lipiti la odisee!!

Krimbo, ma scuzi, ieri aveam neuronul imprumutat la bebe, acum vad ca esti "aspirant". Cum ziceam, pumnii stransi sa vina barza la soatza ta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

salut si tuturor.
Acum ma pregatesc de o vizita la medicul de familie pentru trimitere pentru laparo la CFR2. Luni dimineata ma internez si marti sau miercuri facem laparo cu tot ce trebuie, indepartare aderente, desfundare trompe, drilling ovarian. Sper sa se rezolve tot si sa apara bebe repede dupa interventia asta.
Azi a fost sotul la spermograma si luni cred ca avem rezultatul.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bob mai am de asteptat macar o saptamana pana la verdict.

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Emilia bafta la laparo si un bebe dupa procedura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Emilia iti tin pumnii sa fie bine cu laparoscopia, sa poata sa-ti trateze tot ce gaseste pe acolo, si sa iasa buna si spermograma sotului.
Multa bafta saptamana viitoare si te asteptam cu vesti bune atat de la laparoscopie cat si de la spermograma.
Eu astept cam pe 24 iunie sa-mi vina primul CM dupa laparoscopie, apoi voi "munci cu drag si spor pentru a sarcinii viitor". Poate va aparea bebe la amandoua in urma laparoscopiei.
Eu nu stiu ce sa fac, dupa CM sa iau un tratament de stimulare ovariana cu ovamit, credeti ca-mi vor creste sansele?

in asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Buna fetele!

Alex, Katy, Kmy, Deny( care nu mai da un semn de viata ), Moni, Miha, Diarnyina, Blue, Daena, Raluca ( care nu a mai intrat de mult), Velvet, Draguta, Gaby, Miha_23, Maria, Anca, Xdidi,Emilia si bineinteles toate burticile sper ca nu am uitat pe nimeni dar este fara intentie .... va doresc un weekend placut!

Miky, eu m-am mutat la odisee. Va citesc zilnic, dar nu mai scriu pt ca nu vreau sa pun sare pe rani.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Buna fetele!

Miky, multumim de urare, la fel iti doresc un weekend frumos si plin de fertilitate!
La mine ziua 14 si vine tot rosu, putin dar rosu. Nu stiu de la ce poate fi ca in rest ma simt extraordinar de bine, imi prieste acasa in ro.

Gaby, imi pare rau.

Emilia, bafta la laparo, sa fie o reusita si bebita sa vina repede, repede!

Katy, bafta!

Blue, Bob ma bucur ca ne vizitati, eu de fiecare data cand va vad imi reinnoiesc sperantele ca se poate, si dupa multa asteptare vine .

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput