Aspirante optimiste(796)!Felicitari Katy82!!!!
Raspunsuri - Pagina 18
diarnyina_s spune:
Neata fetele,
Am fost vineri la dr. Dracea, si-a mia zis sa incercam 3 luni stimulare ovariana cu FEMARA, si cu contact sexual dirijat. De luni trebuie sa incep sa iau pastilutele (2/zi), apoi prin z11 sa fac eco. A mai facut cineva stimulare cu FEMARA? Mi-e cam teama de reactii si riscuri dupa ce am citit prospectul....
MeAlex, Gaby, Velvet, Draguta, Katy, Emilia, Mimi, Ana, si toate aspirantele
in asteptarea unei minuni
gabyv spune:
Nu are sens sa te temi, Femara e ca si toate altele, dar din cate am auzit mai bune decat Closty. Cel mai bine nu citesti prospectul, e mai sigur
O sa faci si monitorizare, nu?
Succes!
diarnyina_s spune:
ai dreptate mai bine nu citeam prospectul. Fac monitorizare in ziua 11, dupa aceea vad daca ma mai cheama in alta zi pt monitorizare, sper sa fie cu noroc luna iulie, mai ales ca in iunie am facut laparo.
Gabyv merci pt incurajari si am incredere ca se va intampla minunea pe care o astept de 8 ani.
in asteptarea unei minuni
draguta spune:
buna
Gaby ieri am fost la monitorizare la prima ora(ziua 12) nu stiu daca iese ceva dintr-un folicul si cam mititel, mai merg peste cateva zile sa vad daca am ovulat
Ancuta si te imbratisez, fa tot ce poti pana in august cand simti tu ca se va implini
Diarnyna pup] si tu tot de asa multi ani..bafta cu femara, te asteptam sa ne spui ce foliculi ai obtinut, daca nu te mai cheama la monitorizare cere tu sa stii cum au decurs lucrurile
tuturor
Katy82 spune:
Buna fetele! Mi-am facut test si este cat se poate de pozitiv, sunt insarcinata! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa aduc pe lume un bebe sanatos. Pup. Revin cu detalii.
Imi doresc sa fiu mamica!
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Mi-am facut test si este cat se poate de pozitiv, sunt insarcinata! Sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa aduc pe lume un bebe sanatos. Pup. Revin cu detalii. Imi doresc sa fiu mamica! |
felicitari!!! sarcina usoara si la termen! te asteptam la odiseea bulgarasilor!!!!
ps: amu te trec si in titlu!!!ce veste minunata, azi, de Sanzaiene!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
tanamera spune:
Felicitari Katy, iti doresc o sarcina cat mai usoara si un bebelus sanatos! Ce mult ma bucur, sper sa ma iei cu tine la odisee luna asta.
Ana178081 spune:
Felicitari Katy sa fiti sanatosi amandoi,bebe sa stea cuminte la mami in burtica pana la termen!
Velvet am grija
in 13 saptamani
velvet spune:
buna ziua fete
katy,felicitari!o sarcina usoara!si tu credeai ca vine CM ul...incercai demult?ca stiu ca ziceai ca nu ai nici o problema depistata,de-aia ai mers la dr albu.
diarnyina,mult succes!mie mi-a prescris femara la schema pt IA,dar am decis canu are rost sa fac.