Aspirante optimiste(796)!Felicitari Katy82!!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Emilia, am avut, ieri am facut histeroscopie si mi-a rezolvat sinechiile (am avut mai multe). Sper ca asta sa fi fost cauza pierderilor mele. Dr. a zis ca nu se poate spune cand au aparut...poate dupa primul chiuretaj, poate dupa al 3-lea...oricum, e bine ca acum e ca nou pe acolo! Ii dam inainte cu anticoagulant si aspenter si vedem ce si cum.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

MeAlex ma bucur ca ai rezolvat-o si pe asta,cum ma bucur ca Em a trecut cu bine de operatie.Cu spermograma nu aveam emotii,eram sigura ca va fi bine.
Nu am mai vazut un titlu frumos de ceva capitole dar am rabdare
Gabi tu ce mai faci,a venit CM ca ovulatia din z6 inseamna si ca vine CM mai devreme,nu?
Irmaria eu zic sa mergi la laparo inainte de orice incercare naturala/inseminare/FIV si pt endocrinologie ca si Em il recomand pe Cristofor Dominic,Medicover.Mai e si Magda Bajenaru de la Medlife,si ea era ok. De spasmofilia in uter nu am mai auzit,imi pare rau.
Va las un pup de molipsire,e cate unul pt fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Dana nu a venit inca, iau Arefam pana sambata si apoi sper sa imi vina cat mai repede, ca sa fac IA inainte sa plec in concediu. Sau sa am test din ala, stii tu.... (nu zic, sa nu imi poarte ghinion)

*chiar trebuie sa faca astia un emoticon cu degetele in stop ghinion*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Gaby bafta sa ai test dintr-ala si sa nu mai fie nevoie de IA.
Eu am avut ieri spotting roz-rosu. Azi nimic deocamdata dar nu ma bucur inca, mai astept 2 zile.

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

MeAlex sa fie cu noroc dupa histeroscopie!
Tu iei anticoagulant dupa ovulatie sau dupa test pozitiv? Mersi.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi, Acid folic, Euthyrox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Va salut pe toate
Laurika am fost la clinica particulara de data asta k acolo m-a chemat,cica ecograful e mai bun,bla,bla,bla.Pana acum am fost la spital,ii dadeam ei ceva si atat.Oricum o sa-i zic k vreau sa fac urm eco in spital k nu ma dau banii afara din casa.Plus k grupul Torch nici nu l-am facut,mai e si ala vreo 300ron.Il fac sapt viitoare sa stau linistita.
Velvet dar de ce nu pricepe sotul tau k in cazul barbatilor cu probleme la gigei tb renuntat la tigari???Sau macar rarite!Nu te supara pe mine k si al meu fumeaza,dar asta iarna le rarise bine(2-3/zi) si combinat cu niste vitamine s-a vazut rezultatul,adik am ramas.Unde mai pui ca al meu a suferit si o operatie care putea sa nu-i imbunatateasca spermogr ori sa-i scada.Nu vreau sa fac pe desteapta,dar macar sa inteleaga ca nu tb sa lupti numai tu,ci si el tb sa faca un efort!
MeAlex ma bucur sincer pt tine,speram ca de data asta totul va fii bine!
Va doresc sa va impliniti visul cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mimi, fac clexane dupa testul pozitiv.
Ana, multumesc, sa dea Dumnezeu sa fie bine la toate!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata

ana,daca as sti raspunsul...si sotul meu le-a rarit,la inceput chiar 3/zi.acum cred ca a inceput mai mult iar.asta e!nu vrea,nu am ce sa fac.i-am spus riscurile,ca se poate sa facem tratamentul degeaba,ca pierd timp asteptand natural...desi sanse minime...si tot fumeaza.in rest face ce trebuie,inghite un pumn de pastile...dar cu tigarile,sunt mai importante presupun.daca FIV nu o sa facem prea curand sau nu o sa raman insarcinata in urma lui,o sa stam fara copil.ca bani de FIV 2...in alta viata!numai ca viata mea se va schimba la 180 de grade fara copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

'neata fetele

productia mea pe luna asta : pe ov. stang cel mai mare folicul de 7 mm iar pe dreptul 17 mm, endometru 7 mm (ziua 12)

va

Alex ce bine ca ai depistat si rezolvat sinechia, Doamne ajuta de acum incolo sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

draguta neata mult succes luna asta!

Mergi la inceput