Aspirante optimiste(796)!Felicitari Katy82!!!!
Raspunsuri - Pagina 13
MeAlex spune:
Krimbo, imi pare tare rau! Capul sus si respirati un pic! Ti-am scris mesaj privat. Eu as mai cere ceva pareri, din ce am citit, la fiv trebuie anticoagulant, ca sa contracareze efectul coagulant al hormonilor. In plus, e posibil ca sotia sa aiba si ceva probleme de trombofilie, poate de asta nu ati reusit natural (imi dau si eu cu parerea neavand mai multe detalii). Stiu ca vorbesc foarte mult despre trombofilie, multe fete carora le-am spus de analizele astea si-au descoperit niscaiva probleme (daca nu chiar toate fetele). Sper sa nu credeti ca vad trombofilie peste tot, doar cred ca acolo unde sunt probleme de infertilitate, sunt sanse mai mari sa fie si trombofilie. De fapt, intra in investigatiile pt infertilitate (mai mult in strainatate, ca la noi e cam SF subiectul).
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Katy82 spune:
Krimbo imi pare tare rau pt voi!
Emilia eu stim ca iaurtul e f. bun pt candida.
Imi doresc sa fiu mamica!
emilia.m spune:
Stiu si eu de iaurt si o sa o rog pe o prietena sa imi cumpere cand trece pe la mine mai tarziu in vizita.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
MeAlex spune:
Emilia, usturimile sunt de la faptul ca sonda a lezat putin tractul urinar si acum ustura ca si cum ar cobori nisip. Trebuie sa iei Urinal akut la pliculete, Nospa ca sa relaxeze putin si daca doare rau, un antiinflamator (supozitoarele sunt foarte bune, Indometacin de exemplu). Bea multa apa, 3 l pe zi ca sa spele bine zona si sa nu faci infectie.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Ana178081 spune:
Va pup pe toate fetelor.
Azi am fost la eco,maimutoiul a mai crescut putin(5,8cm),e sanatos.Am mers pt eco de 13sapt,pt translucenta nucala(1,3cm).
M-am si cantarit>sunt fericita ca nu m-am ingrasat deloc!Vitamine nu iau,mananc fructe si legume zilnic
Fetele gravidute care aveti medici in spitale de stat pe voi va mai cheama si la particular sau numai in spital?Va intreb pt k nu ma prea dau banii afara din casa si as vrea sa merg mai degraba la spital.Credeti ca aparatura e mai performanta la particular?Asa mi s-a spus.Sau poate e mai rentabil pt ei sa primeasca 50%(?) din pretul unei eco de 350ron,decat sa primeasca la spital 100ron.Zic si eu.
Eu acum am mers la particular,iar pt urmat eco zicea sa vin tot acolo.
Eco am facut si in spital(nu gratis,am dat ceva) si mi s-au parut ok.
Voi vorbi cu dr la tel pentru urm eco sa vedem ce zice....
Va citesc din umbra si va sustin.
emilia sa fie cu ochi de data asta,va doresc tuturor ca anul asta sa "ploua" cu bebelusi la voi!
in 12saptamani.
diarnyina_s spune:
Imi pare nespus de rau Krimbo, dar gasiti puterea sa o luati de la capat, data viitoare trebuie sa fie cu ochisori.
Emilia sa ai grija de tine ca luna viitoare sa fii fresh sa vii cu veste de ochisori.
Katy vreo veste ceva? Cand ar trebui sa-ti vina?
toate fetele
in asteptarea unei minuni
miky82 spune:
Krimbo imi pare rau, cuvintele sunt de prisos, acum capul sus si adunativa ca a inceput o noua luna pentru voi!
irmaria spune:
Neata!
Ieri am fost si am facut histerosalpingografia.
A durut un pic dar foarte suportabil. Nu am luat nici un calmant.
Am facut histero... in ziua 14. Nu am ovulat pana acum si pana in prezent de la terminarea CM-ul am facut protejat. Nu am vrut sa risc nimic, eu stiind ca am ovulatia intre Z11-Z14.
Am nimerit la o super doctorita. Foarte calma, simpatica si care a stiut cum sa imi vorbeasca pt a imi explica ce inseamna procedura, cum o face si apoi rezultatul.
Referitor la rezultat. Nu e deloc de bine.
Ambele trompe infundate, dreapta mai rau ca stanga. Stanga a reusit cam trei sferturi sa o desfunde. INSA problema cea mai mare pe care mi-a semnalat-o a fost urmatoarea: am spasmofilie in uter. Asta de la lipsa de calciu.
Mi-a spus ca si in situatia in care as face embrionstransfer sansele de implantare ar fi mici si nu s-ar prinde din cauza acestei spasmofili. Si ca ar fi bine sa ma duc la un endocrinolog bun sa vad ce si cum cu tiroida si sa rezolv problema lipsei de calciu inainte de toate.
In rest sunt ok. Cum spuneam durerea mai mult de cat suportabila. Cand am ajuns acasa am eliminat 5 cheaguri mici mici de sange.
Imi pare rau ca am asteptat atata timp fara sa fac asta, dar cum nu mai pot da timpul inapoi tot ce imi doresc este sa am puterea sa accept rezultatul si sa merg mai departe. Deabia acum lupta incepe cu adevarat!
Va pup!
diarnyina_s spune:
Irmaria, e posibil sa ti se recomande laparoscopie, pentru ati desfunda trompele, apoi poti incerca cateva luni pe cale naturala, asa ca nu mai piere timpul. Ti se poate recomanda si instilatii dar mai eficienta este laparo. Nu stiu daca mai ai si alte probleme, sotul cum sta cu spermograma?
in asteptarea unei minuni
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana178081 Va pup pe toate fetelor. Azi am fost la eco,maimutoiul a mai crescut putin(5,8cm),e sanatos.Am mers pt eco de 13sapt,pt translucenta nucala(1,3cm). M-am si cantarit>sunt fericita ca nu m-am ingrasat deloc!Vitamine nu iau,mananc fructe si legume zilnic Fetele gravidute care aveti medici in spitale de stat pe voi va mai cheama si la particular sau numai in spital?Va intreb pt k nu ma prea dau banii afara din casa si as vrea sa merg mai degraba la spital.Credeti ca aparatura e mai performanta la particular?Asa mi s-a spus.Sau poate e mai rentabil pt ei sa primeasca 50%(?) din pretul unei eco de 350ron,decat sa primeasca la spital 100ron.Zic si eu. Eu acum am mers la particular,iar pt urmat eco zicea sa vin tot acolo. Eco am facut si in spital(nu gratis,am dat ceva) si mi s-au parut ok. Voi vorbi cu dr la tel pentru urm eco sa vedem ce zice.... Va citesc din umbra si va sustin. emilia sa fie cu ochi de data asta,va doresc tuturor ca anul asta sa "ploua" cu bebelusi la voi! in 12saptamani. |
Salutare!!
Mi se pare f mult 350 ron pe vizita.eu dau 100/vizita si cam asta e. sunt f multumita de medic chiar daca ecograful pare vechi.poate tie iti face 4d si de aia costa atat.la ce spital mergi?
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 17+