Persimon Fuyu (tip "rosie") - cand se coace?

Persimon Fuyu (tip "rosie") - cand se coace? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Asa arata, tipul turtit care aduce cu o rosie:

http://2.bp.blogspot.com/_5xbLgg72CBs/TQajzZjElyI/AAAAAAAAIXc/eF3hUmDaiWA/s1600/fuyu.jpg

Am cumparat doar doua fructe, le-am pus pe masa intr-o punga de hartie impreuna cu un mar (stiu ca merge si cu banana, dar nu cred ca aici e buba) in urma cu vreo 4-5 zile. Sunt la fel de cand le-am cumparat dupa toata asteptarea asta, unul putin moale la atingere, celalalt tare.
Am crezut ca o noapte de coabitare cu marul le vine de hac (asa scria pe undeva pe Net), dar nu vad mari schimbari.

Cat sa mai astept, mi-e teama ca se vor strica acolo...?