Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**
Raspunsuri - Pagina 8

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 waw, da frumoasa mai e gargarita harnicuta

Gianina  - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
             avem 3 anisori 

georgiana310 spune:
georgiana310 spune:
 Ce tare, Ilinca, cum te-a oranduit ea! 
Ca si Bris... mama, du-te la servici ca sa faci bani ca sa mergem in Turcia!

Dodo-pui spune:
Dodo-pui spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf Dodo- ti-a trecut suparaciunea?  | 
daaaa,mi-a trecut.Eu nu pot tine suparare ,si-mi trece f repede...doar sa nu fiu sacaita in acea perioada "de agitatie"si oricum supararea pe mine imi trece repede

Chato

Ramona
 ,condoleante
 ,condoleante 
La noi e f cald si cum fff rar se intampla abia daca adie vantul....
Edit: am reusit sa vad si eu gargarita ...imi place ce costum avea si pare si comod...eu la costume de serbarea am cautata mereu sa fie comode,usor de "jucat" rolul cu ele si "fatoase/ochioase".Costumul lui Bogdi de brad nimeni nu mai vazuse acest "stil",ceea ce vazusem pe net mi se pareau tare incomode.Si chiar am avut dreptate...am vazut acele costume purtate si copii tare chinuiti au fost.
 all
 all~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

andiaroro spune:
andiaroro spune:
 Luni a avut Anastasia "peStacol".
A fost mai degraba "ora deschisa", ca a incurcat secretara borcanele si a trimis scrisori parintilor si rezervat "scena" pentru marti, asa ca am fost repartizati in unica "sala" disponibila si au venit doar 4 muschetare. Ne-au aratat ce au invatat doar 3 dintre ele, ca a 4 a refuzat cu indarjire cel mai mic pas.
Anastasia a fost tare implicata si la obiect (dupa parerea noastra), daca tinem cont si ca are cu un an mai putin decat restul colegelor si a inceput doar in ian. Era toata rosie si emotionata la final, mai ales ca la parte de freestyle s-a... dezlantuit. + ca a avut spectatori cat tori ceilalti adunati ca au venit si tanti si colega de la cresa + Alexandra (vecina) cu fratii si mama lor.
dezlantuit. + ca a avut spectatori cat tori ceilalti adunati ca au venit si tanti si colega de la cresa + Alexandra (vecina) cu fratii si mama lor.
Am pus azi-noapte poze, dar nu pot sa le intorc :
:
http://community.webshots.com/slideshow/582950644xgmuGg?mediaPosition=1

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 roro- am admirat balerina intr-adevar e remarcabil progresul facut dupa aproape 5 luni de cursuri
 intr-adevar e remarcabil progresul facut dupa aproape 5 luni de cursuri
am remarcat si tinuta corpului, si a mainilor, si...
felicitari frantzuzoaicei noastre gratioase

avem 3 anisori 

pisigri spune:
pisigri spune:
 Haha, eu ma laud ca vrea la gradi, si altii au pestacole demult...si extrascolare inca !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

pisigri spune:
pisigri spune:
 Ori am eu prea mult timp liber, ori a plecat deja prea mula lume in vacanta, ori are dreptate Inapreda cind zice ca se "sparge gasca" 
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 pisicoanto-cred ca e cate putin din toate
eu una, abia acum m-am eliberat de prin sedinte, intalniri si alte-alea si ma pregatesc sa fug la gradi
mi-e groaza de gradele de afara si de alergatul prin parc cu micshu
... si cand ma gandesc ca odata ajunse acasa trebuie sa gatesc la cuptor (ca azi avem meniul cu peste si legume la cuptor)
 (ca azi avem meniul cu peste si legume la cuptor)
             avem 3 anisori 

novus spune:
novus spune:
 Hello !!!
Noi suntem pe ultima suta de metri cu plecarea in concediu, Pisi se odihneste iar noi ne facem de lucru sa treaca timpul 
Azi am cunoscut o mamica grozava (o sa va povestesc eu mai multe despre ea cand va fi momentul  ) care e o luptatoare de nota 10 si care m-a facut sa ma gandesc la lucrurile cu adevarat importante din viata  si sa multumesc ca suntem sanatosi
) care e o luptatoare de nota 10 si care m-a facut sa ma gandesc la lucrurile cu adevarat importante din viata  si sa multumesc ca suntem sanatosi  , in rest chiar nu mai conteaza nimic !!
, in rest chiar nu mai conteaza nimic !!
Georgiana, am admirat buburuza zambareata, e o frumoasa  !! si harnica pe deasupra
 !! si harnica pe deasupra  !!
 !!
Andiaroro, vazut si placut frantuzoaica dansatoare 

!!
Mai trebuie sa intru pe mail-ul comun sa admir si dintosu' 
Dodo, am uitat sa iti trimit o mare imbratisare zilele trecute  sper sa-ti fi trecut supararea si dezamagirea
 sper sa-ti fi trecut supararea si dezamagirea 
Ramona, offf ce intamplare groaznica, cuvintele nu pot reda durerea si neputinta in astfel de situatii
Stiti ca anul trecut va povesteam de o prietena a carei fetita a murit dupa ce i-au depistat niste malformatii congenitale la inima, ei bine, e gravida acum draga de ea si urmeaza sa nasca peste 2 luni, e stresata dar sper sa fie bine de data asta 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09) 

novus spune:
novus spune:
 Pisigri, tare buna organizatoare Ilinca  !! ma bucur ca se aseaza asa fain lucrurile la voi
 !! ma bucur ca se aseaza asa fain lucrurile la voi 

Inapreda, cum fu ieri la examen 
 ?
?
Chatonel, cum merge recuperarea 
 ?
?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09)