Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Buna dimineata!

ma doare capul de la politica...era de asteptat..vazui de dimi la tv.ponta copiatorul

capusele se iau si din pomi, flori,iarba, o colega a luat de la ea din gradina, facea curat la niste flori, nu era o gradina parasita, dc la asta va ganditi;
a turnat imediat acetona si cika a amortit-o un pic pe lighioana si n-a fost nevoie sa i-o scoata cu penseta la spital, doar a intors-o si a iesit.
Alta cunostinta a luat de la serviciu, era la un omoplat, pe spate,noroc ca a vazut-o fi-sa in masina, ca er anu simtea nimik.
Tentaculele s-au rupt si a trebuit sa o cresteze acolo putin, ca lighioana nu putea sa iasa altfel, ingrozitor de dureros, fara anestezie, ceva local...toata noaptea de duminica spre luni m-am scarpinat si n-am mai dormit aambele fete fac antibitotic.

treb sa ne uitam atent seara la dus, ca sunt foarte subtile, ca un punct negru si o data ajunse in piele se maresc de nu stiu cate ori ca sug sangele si apoi se indreapta catre incheieturi.

ma doare-n gat de nici nu pot sa inghit...poate ma dreg cu vreo inghetata.

Proiectul bb2 este inceputsa vedem ce si cum.

Ina imi place cand esti activa aici si ce ocupatii ai tu cu Ian.

Vreau si eu reduceri

si acum vreua o cafea strong ca dorm pe mineeeeeeeeeee

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Giorgiana, unde in Italia vreti sa mergeti? Cu masina, da?
Si noi vom merge in saptamina 25august - 1 septembrie (e perioada agreata de noi in fiecare an pentru ca temperaturile sint foarte ok si pentru Ian si pentru tata care ne insoteste) inclusiv la orele amiezii.
Te intreb unde mergeti pentru ca noi nu ne putem hotari: ne-au placut mai mult Riccione si Rimini decit Lido de Jesolo dar ultima este mai aproape (vom merge cu masina. Jambo mi-a spus azi sa fac rezervare unde vreau; optiunile ar fi Rimini sau Bibione/Lignano

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Si eu am preferat varianta lignano - sabiadoro, riviera sau Pineta. Cred ca o sa alegem ceva de pe Sabiadoro.

Pentru mine, vacanta la mare inseamna Tucria. Dar anul acesta... pauza! Noi nu vom sta decat 4 nopti in Italia (daca scoatem noul pasaport al lui Bris vineri!), ca in august mergem in Grecia, pe Thasos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Holario,

Va las cafeaua si ceva linga
http://www.pesurse.ro/2012/06/19/cine-il-acuza-pe-primul-ministru-de-plagiat.html

PS. Pina la urma, am citit aseara materialul "lui Monn".

Mergi la inceput

Ina pui te rog un link cu rokii de ocazie?
stiu ca le ai p-astea...cumnata-mea e nasa in septembrie si vrea sa se inspire

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helou,
ofcors ca iar n-am vreme dar cum n-ati scris de ieri decat o pagina, am citit cat de cat.
Ce am vrut sa spun e ca din cate m-am docomentat eu (destul de mult) e ca NU se pune pe capusha acetona sau orice alte substante care sa le faca sa se desprinda fiindca tocmai atunci devine periculoasa treaba, de la substanta respectiva capusa isi varsa (inainte sa se desprinda) continutul in sangele tau si prin urmare exact atunci iti transmite unul din virusii aia horror, DACA e infestata (Doamne-ajuta, nu toate sunt!) Sunt multe subiecte pe tema asta (ce sa faci si ce sa nu faci cand ai o capusa) si pe forumul asta. Cica in strainatate au un dispozitiv special cu care o scot fara pericol, dispozitive care pot fi cumparate si din farmacii sau comandate pe net.
Georgiana, dar de ce i-ai facut atat de multe analize Brisucai? Doar asa...preventiv? Eu nu i-am facut niciodata Sophiei decat de-alea pentru gradi, exudat si copro. Eu m-am gandit ca daca ar fi vreo problema ar fi semnalata cumva si in exterior. Mai e cineva care NU a facut nicio analiza de sange copilului (sanatos, nespitalizat) sau oi fi singura mama inconstienta?...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA, io mi-am declarat partizanatul politic.
De data asta, insa, suntem si pe felia mea. Standarde academice. Noi eram invatati sa facem note de subsol la finalul liceului. In facultate picai examenul daca nu declarai sursa. Si nu sunt standarde academice impuse dupa 2003, nici vorba.
Nu stiu de cand e Aligica omul PDL-ului (mi se parea un copil de suflet al PNL).
Tot din meserie am invatat insa ca trebuie sa merg la surse. Sursele exista. Si „vorbeste” singure:

http://media.tvrinfo.ro/other/201206/oglinda-vp-2003-teza_94614100.pdf

Cei de la Nature nu prea aveau cum sa verifice singuri, fiindca teza e in romana. Au apelat la niste romani.

Aligica si-a dat deja replica, numai nu pot baga link acum ca mi s-a blocat browserul.

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Holario,

Va las cafeaua si ceva linga
http://www.pesurse.ro/2012/06/19/cine-il-acuza-pe-primul-ministru-de-plagiat.html

PS. Pina la urma, am citit aseara materialul "lui Monn".

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ILINCA, that makes 2 of us...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Hello hello

Ilinca, Monvas, that makes three of us
Exact asa ma gandeam si eu cand am citit cate analize face Brisuca anual, oi fi eu inconstienta? Amalia nici n-a calcat prin spital pana acum, slava Domnului, ce vreau sa-i fac e un control la ochi, de analize mi-e groaza, iar cand am intrebat pediatra mi-a spus ca n-am de ce sa o chinuiesc deocamdata

Amalia

Mergi la inceput

LA CAPUSHE Am povestit ce au patit fetele, cert e ca si la spital nu stiau de unde sa o apuce si ce sa faca dc se mai intampla,ce sfaturi sa-i dea, sau ce sa nu mai faca; un raspuns a fost ca poate sa-i puna si benzina...peste intepatura , motivatia ca sa ameteasca bestia, nu zic ca e nu e gresit asa, ca na, habar n-am, cert e ca la spital toate asistentele si personalul vizionau bratul fetii ca la protv livesi dupa o ora s-au gandit ce sa-i faca.

Nici eu n-am facut nicio analiza de sange copilului, tot am amanat, doar copro, exudat faringian, ce treb pt gradi.poate din toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Bianca, spor in afaceri!
La cat esti tu de determinata sigur o sa fie bine

Capusele ma sperie si pe mine, cunosc cazuri cu probleme grave care n-au gasit rezolvare ani de zile, asa ca chiar nu e de gluma cu ele. Eu i-am luat spray contra capuselor si o tot dau cand iesim pe afara

Amalia

Mergi la inceput