Aspirante optimiste(795) Felicitari dreambaby !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

gaby,multumesc multsi eu iti doresc bebe,la aceasta ultima incercarenoi sper sa scapam de FIV.IA n-avem rost sa facem cu spermograma noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Gaby Bafta multa luna asta.
Velvet nu sti de unde sare norocul. Sotul ia vreun tratament pt gigei?

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

da,katy,ia din ianuarie de la sfarsit.acum i-am mai adaugat cate ceva.dupa 3 luni formele normale au crescut cu 2%,dar scade nr sperm/ml.mi-e teama.sper sa isi revina.altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dragutzelor!
Eu sunt in Ro, am cules cirese din livada si am mancat de stau sa ma sparg .
In rest sunt bine, uratii n-au plecat de tot, astept sa vad ce va fi in continuare.
Va pup pe toate si va doresc un weekend placut!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Buna fetelor.Ce faceti?Nu am mai intrat de ceva timp,am zugravit camera si a fost totul demontat.Nu vreau sa ma agit prea tare,desi alerg si dansez ca o nebuna prin casa.Motivul:tocmai am facut un test de sarcina,un surecheck pe care se vad clar 2 liniute .Maine il sun pe obstetrician sa ma duc la spital sa imi confirme sarcina si imediat cum aflu ceva sigur va anunt.Va pup!Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Wow! Ce veste, Dreambaby! Felicitari! Sa ai o sarcina usoara cu bebe la termen! Nu cred ca poate vedea ceva ginecologul acum. Poti face beta sa vezi ce si cum, dar la eco ar trebui dupa 6 saptamani. Oricum, trebuie sa anunti ginecologul!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Multumesc MeAlex !Si eu sunt surprinsa de rezultat.Vreau sa vb cu dr mai multe lucruri asa ca maine sper sa fie rabdator cu mine.Si ma rog sa fie totul bine,sa am un bebelus sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Bravo Dreambaby!!! Way to go girl!
Ma bucur tare mult pentru tine.

Am terminat si eu cu histerosalpingografia. Anestezia e un lucru minunat, nu m-a adormit, nici nu m-a amortit, m-a ametit doar asa incat sa uit durerea si sa-mi amintesc cumva numai doar franturi din ce s-a intamplat, adica sunt legate ca o intamplare reala dar pare ca s-a intamplat demult si nu mi-o amintesc ca pe o experienta traumatizanta.
Tin minte ca am facut 4 radiografii si mi s-a introdus substanta de contrast de 3 ori. Tin minte ca toata lumea s-a purtat extrem de frumos cu mine, anestezista a fost extrem de draguta, mi-a zis ca sunt o papusica mica si draguta, mi-a zambit, i-a indicat asistentei ce sa imi injecteze dar nu stiu si cand a plecat ca imi era greu sa ma mai concentrez (poate si din cauza ca roia multa lume in jurul meu). Imi amintesc inainte sa-si faca efectul anestezia (Mydocalm si inca ceva) mi-a controlat dr mea pozitia uterului in stilul clasic cu 2 degete inside si a fost putin neplacut (oricum e blanda ea si discomfortul pe care il simt la control la ea e cel mai mic dintre toate simtite pana acum). Tin minte ca imi tremurau destul de rau picioarele dar asta a durat putin timp, am reusit sa ma controlez sa le opresc zgaltaiala.
Imi amintesc ca au fost introduse in mine diverse ustensile inainte de prima injectare a substantei de contrast si desi colul mi-a fost prins ca intr-o menghina cumva n-am simtit nici o durere.
Tin minte ca spoturile de pe tavan parca se miscau lucru care mi se parea dubios (eram ametita si de-aia mi se parea ca se plimba becurile ) si mi se parea distractiv cum roia toata lumea in jurul meu in timpul diverselor proceduri, sa imi verifice monitorul cardiac, perfuzia etc dar cand striga radiologul "poza" fugea toata lumea din camera si dupa poza veneau inapoi in aceeasi formatie.
Mi-a zis dr ca la ultima injectare a substantei de contrast am tipat (eu nu-mi amintesc decat ca am zis un AU! pentru ca m-a durut dar acum mi se pare ca am exagerat si cu vaitatul ala, ca parca nu m-a durut chiar asa tare).
Acum sa va zic rezultatul:
Fara opacitati in aria de proiectie a micului bazin.
Dupa injectarea substantei de contrast: uter latero-deviat dreapta, omogen opacifiat, cu contur net, dimensiuni normale. Trompe uterine permeabile, de calibru normal, omogen opacifiate. Fara pasaj al substantei de contrast in cavitatea peritoneala dupa injectarea precoce sau tardiva (posibila stenoza bilaterala la nivel infundibular).
Pe langa acest rezultat scris dr mi-a zis ca la ultima injectare a ajuns substanta de contrast in trompe (si atunci m-a durut). Trompa dreapta este foarte urcata in sus. Faptul ca substanta de contrast n-a ajuns in cavitatea peritoneala e evident rau si optiunile sunt instilatii sau laparoscopie. Recomandarea este laparoscopie exploratorie a trompelor plus drilling ovarian. Am optat pentru aceasta varianta (instilatiile cumva nu mi se par o idee prea stralucita, nu stiu de ce) si acum astept sa vina ziua de luni ca dr mea sa vorbeasca cu un alt medic care face laparo la CFR2 sa vedem daca facem asta in iunie sau in august.
Eu una sper ca in iunie pentru ca vreau sa scap odata de grija asta.
Se pare ca in urma operatiei de apendicita am ramas cu aderente si acelea sunt cauza tuturor relelor.
Uf.. sper sa fie bine odata!

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana0000
[Hai Em cu vesti bune,luna asta mai faci stimulare ca am uitat
Am un sg neuron si il tin pt zile negre

Mi-a placut faza cu neuronul pentru zile negre.
A fost funny si faza cu degetele tinute in "stop ghinion"
Nu mai fac stimulare luna asta si cred ca nici in iulie nu o sa fac ca o sa fiu plecata din tara cam 10 zile inclusiv in data cand ar urma in mod normal sa imi fac un Ovitrelle, ceva.
Acum abia astept sa imi fac laparoscopia.

Mergi la inceput

Am uitat, am o intrebare pentru fetele cu trombofilie/mutatii. Mi-am facut analiza numita Timp de protrombina QUICK si rezultatele sunt:
Procente de protrombina 96% (referinta 70-120)
INR 1,02 - am citit pe net ca la omul sanatos INR este 1 deci nu-s departe (la referinta scria Intervalul terapeutic al INR in cursul tratamentului cu anticoagulante orale (conform Ghid ACCP 2008): - INR=2.0-3.0 (2.5): pentru majoritatea situatiilor clinice - INR=2.5-3.5 (3.0): valve cardiace mecanice, episoade tromboembolice repetate la pacienti aflati sub tratament anticoagulant cu INR = 2.0-3.0. - INR=3.0-4.0 (3.5): infarct miocardic, pacienti cu tromboza remisa de proteza valvulara mecanica aortica. - INR=3.5-4.5 (4.0): pacienti cu tromboza remisa de proteza valvulara mecanica mitrala. - INR=1.5-1.9: pacienti cu un prim episod neprovocat de tromboza venoasa profunda sau embolism pulmonar, dupa primele 3 luni de tratament, in cazul in care nu este posibila testarea INR la interval de 4 saptamāni pentru monitorizarea tratamentului; preventia primara a infarctului miocardic la pacienti cu risc crescut)
Timp 13 secunde
Timp de tromboplastina partial activat cu caolin - PTT 33,6 secunde (referinta <40 secunde).
Practic analizele sunt bune. Intrebarea mea este daca asta exclude trombofilia si suspiciunile de mutatii sau tot ar fi necesar sa fac acele analize?

Mergi la inceput