Aspirante optimiste(795) Felicitari dreambaby !!!
Raspunsuri - Pagina 2
draguta spune:
'neata
velvet multumim de cafeluta
Kmy
Emilia, bafta, sa fie bun rezultatul, mergi fara frica, fara anestezie doare cat o injectie, asa ca tu esti acoperita cu anestezia si nu vei simti nimic, te asteptam dupa, sa ai un tampon la tine
ancadragoman spune:
si supozitoare cu endometacin
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
velvet spune:
kmy neata
emilia succes!
draguta neata
eu n-am luat nimic,mi-a facut fara anestezie,mi-a pus dr radiolog un tampon si mi-a curs f putin sange.nu am luat medicament nimic.dr mea ginecolog imi scrisese sa iau un antibiotic,dar dr radiolog mi-a zis sa nu iau nimic.in 20 min am si plecat.dar acum fiecare corp reactioneaza in felul lui.
miky82 spune:
Neatza fetele!
Multumesc pentru gandurile bune!
Emilia bafta multa sa fie rezultatul super bun, te asteptam cu vesti.
irmaria spune:
Nu v-am mai scris de mult, si mi-am facut in sfarsit curaj sa va scriu azi pentru ca mi-a luat aproape 5 luni sa ma hotarasc sa fac histerosalpingografia.
Am tot sperat in fiecare luna ca poate nu va fi nevoie, insa asta e pasul firesc urmator.
Am programarea miercurea viitoare si imi e frica.
Bob_Pixel spune:
Hello, girls !
Citat: |
citat din mesajul lui irmaria Nu v-am mai scris de mult, si mi-am facut in sfarsit curaj sa va scriu azi pentru ca mi-a luat aproape 5 luni sa ma hotarasc sa fac histerosalpingografia. Am tot sperat in fiecare luna ca poate nu va fi nevoie, insa asta e pasul firesc urmator. Am programarea miercurea viitoare si imi e frica. |
Buna, Maria ! Nu-ti fie frica de HSG, va trece numaidecat, chiar sa fie si dureros pentru scurt timp. Unele fete au spus ca s-au speriat degeaba de interventie, ca a fost chiar usoara. Sper sa fie cazul si la tine si apoi sa dea rezultate !
dana0000 spune:
Irmaria imi pare bine sa te vad.
HSG nu e dureroasa,am avut menstruatii mai naspa de atat.Asa ca stai linistita ca va fi bine.
I-am zis si Emiliei,fara emotii ca o sa fie bine!
Hai Em cu vesti bune,luna asta mai faci stimulare ca am uitat
Am un sg neuron si il tin pt zile negre
xdidi spune:
hey fetelor,
declar z1....a venit la fix 28 zile deci cand am ovulatie vine bine
weekned fain...eu ma duc sa iau un aulin si apoi la medicul de fam ca nu-mi trece infectia in gat...va puuup
Katy82 spune:
Buna fetele! Legat de varice - am asa ceva in familie, chiar eu am, destul de inestetice pe picior. Cred ca ar tb sa ma duc sa fac astfel de analize, dar sunt atat de scumpe.
Imi doresc sa fiu mamica!