Aspirante optimiste(795) Felicitari dreambaby !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Emilia mi-am luat si eu Preseed, sunt destul de reticenta sa-l folosesc, parerile pe net sunt impartite, unii spun ca ajuta altii ca nu sunt studii concrete care sa spuna ca nu ar face rau spermatozoizilor. Cert este ca foarte probbail e cel mai bun si dauneaza cel mai putin gigeilor fata de ceilalti lubrifianti dar stau si ma gandesc oare daca eu n-am nevoie de lubrifiere e justificat sa-l folosesc?

Voi ce stiti despre el?

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krimbo spune:

Salutare.
Suntem in asteptarea rezultatului dupa al 2-lea FIV cu dr. Tutunaru si Dr. Matei, transfer una bucata blastocist cal AAA in ziua a 5-a. Vineri aflam ce si cum. Simptomele pana acum sunt amestecate, nu stim ce va fi, speram sa fie bine. Asteptarea asta ne cam omoara.

Date tehnice cuplu :
eu - oligoastenoteratospermie severa, operat varicocel cu aetoxisclerol acum 4 ani, 0 imbunatatire;
ea - noduli fibromatosi operati twice, prima data miomectomie, ultima data embolizare.
Protocol stimulare scurt prima oara, obtinut 3 embrioni, pus toti 3 in ziua a 3-a, rezultat negativ dupa 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Krimbo, bine ai venit! Sa fie cu noroc!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neazta fetele!

Krimbo bine ai venit si speram sa fie o reusita fiv 2

Fetele o intrebare daca merg eu la mare pe perioada ovulatiei o sa ratez toata treaba sau este ok? stiu ca soarele face bine la ovulatie dar daca stau mai mult prin apa o sa ii deranjeze pe gigei ?

Mergi la inceput

miky neataeu zic ca marea iti va face bine.multe fete au ramas insarcinate la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

'neata

Krimbo bine ai venit sa fie cu noroc de data asta!

Miky si eu zic la fel ca Velvet, stiu ca ajuta marea, nu intri in apa 1-2 ore dupa

Eu sunt ziua 1, a avut dreptate doctora mea , folilulii mei sunt anemici, nici cu stimulare nu merge datorita chisturilor, le-oi da eu de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Sunt cel putin 2 fete pe aici care au ramas in urma folosirii Preseed deci eu o sa il incerc fara teama.
Treaba asta cu infertilitatea inexplicabila pe mine ma da gata. Nu pot sa cred ca exista asa ceva. Un motiv trebuie sa existe, chiar daca e ascuns si iti ia mult sa-l gasesti.
FIV poate sa fie o solutie, dar daca nu e totusi cazul? Cred ca e mai bine sa cauti intai sa faci toate analizele (test postcoital, anticorpi antispermatici, TSH, genetice), sa incerci o inseminare si abia apoi sa te arunci la FIV.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

draguta,neata imi pare rau de Z1

eu am zis ca daca sperm se imbunatateste si avem mai multi gigei,poate incercam IA.daca nu,FIV.daca natural nu vrea sa vina.si,da,infertilitate inxplicabila,mai rar,ceva exista.sunt atatea investigatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Neata!
Em de ex eu stiu un caz de infertlitate inexplicabila cu happy end.
Ei impreuna de la 20 ani,rezidenti in Spania care dupa 10 inseminari nu au reusit nimic,ambii sanatosi si care acum se bucura de micutul lor baietel rezultat din primul FIV facut la 40ani. Pur si simplu nu s-a prins altfel in 20ani A fost si mana celui de sus,zic eu.

Draguta imi pare rau de Z1,ma simt binisor multumesc de intrebare
Miky deci nu faci luna asta FIV-ul?Am inteles bine?

Mergi la inceput