acuma 3 ani de zile inainte de pasti am facut un avort nu pt ca asa am vrut eu pt ca sa oprit di ovulatie la 7 saptamani noi ne doream mult un copil dupa ce am facut avort.timp de 8 luni nu am avut nici un contact sexual menstruatia imi venea la aceas data din fiecare luna de atunci tot incerc sa raman gravida dar nimic acuma menstruatie imi vine cand pe data de 2,14 sau 16 in fiecare luna as vrea sa stiu care este cauza?si ce trebuie sa fac multumesc
buna . onuta cauze pot fi mai multe ... una poate fi pe fon de stres ,deorece iti soresti sa ramai insarcinata ,mereu te gandesti la asta si te stresezi ca ai putea sa nu ramai , dar stresul influenteaza asupra functiei hormonale si provoaca dereglare hormonala si deci mensa iti vine neregulat, un alt motiv ar putea fi desfunctie hormonala functionala ce se poate confirma daca faci teste la endocrinolog ... trebuie sa consulti un medic ginecolog cat se poate de curand ca sa ramai insarcinata cat mai curand daca asta iti doresti . probabil ca o sa-ti propuna sa iei DUPHASTON care este un preparat foooarte bun pentru femeile care au dereglari hormonale si vor sa devina mame si chiar pentru sarcina ca s-o pastreze. eu sunt insarcinata acum si iau zilnic cate 1 pastiluta de duphaston de 2 ori pe zi .
dar trebuie ca un doctor sa iti recomande cum anume sa-l ei
succes