Bravo Delia!Bun venit Laila! Piersicute2012(41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Fetelor care sunteti deja mamici, ati folosit genul acesta de scutece?
http://www.amazon.de/gp/aw/d/B001LNOYRK/ref=aw_d_var_pri_baby?vid=3
Mai exista si varianta Womby care e cu un fel de gluga si Wombie care e populara in state.
Am inteles ca dorm bebeii foarte bine in ele, sunt tentata si eu.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna feteleeeee!
mai intai:
dinami, super felicitari pt data programata
Muraturica, felicitari si la multi ani!
freedeliasi laura multumesc pt raspunsurile pt tahicardia mea

acum sa raportez:
- am fost la dr azi dimineata. mirunica...vesela si vioaie cum o stim (i-a batut si doctorului in sonda cand imi facea echo ).
- are..... 2700 gr! 2700 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- dupa e mi-a recoltat culturi din col pt nu stiu ce strptococ (analiza care se face in sapt 35-36) mi-a facut si un consult si s-a cam blocat cand a "pipait" colul. mi-a zis ca e cam mic pt varsta asta si ca s-a "ridicat" in pozitie pt nastere si dupa parerea lui....cam in 2 sapt nasc!!!!!!!!!!! feteleeeeee, 2 saptamani!!!! puteti incepe galeria pt mine, ca eu sunt deja un pic panicata

va

35 + Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Bravo Carmina. Lasa ca Mirunica e ascultatoare si mai sta macar 4 Saptamani. Ai o ditamai domnisoara am vazut si eu azi pozele.
Fetelor aveti niste burtici asa bine conturate, a mea cu o bluzita mai larga o bag sub acoperire fara probleme. Abia ast sa merg sambata sa o vad.
Am tot vrut sa va intreb oare ce face balanta? Azi parca nu am vazut-o.
O seara buna eu am program de Masterchef (de vizionat normal ca doar sotul e plecat) si papat capsunici si ciresele.

Beatrice 32 + cu minune mica Maya Elizabeta
AMR 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Carmina,felicitari,grasunei!
Tu nu esti inscrisa la cezariana?
Sa scoatem majoretele???
Sa fie cum vrei tu!

Maria,am cules capsunile,dar praji inca nu e gata...ca lenea e mare.In schimb am bagat o inghetata de vanilie cu capsuni.

Aruba,deci si la fete se ingrasa tatii?Si eu care-i gaseam scuze la al meu,haha.
Eu eram de parere sa nu modificam lista cu burtici pina nu nastem toate si apoi oricum ne mutam la Scutece(sau cum se cheama).
Si acolo le trecem in lista doar pe mamicile si bb-ii care au dat un semn dupa nastere.
Dar cu nasterile,sa le treceti pe prima pagina, cred ca e important sa schimbati impresii,care unde si cu cine naste.
Oricum e munca...daca are cineva chef...cu placere.

Bea,eu nu m-as risca sa fac vreun vaccin acum in sarcina.La mine s-a uitat medicul de familie peste carnet inainte sa raman insarcinata.Acum e prea tarziu,oricum.Stai calma.

Viairo,parca spunea Biribu ca are asa ceva.Atunci cind discutam daca-i infasam sau nu pe bb-i.
Eu nu l-am infasat si aici n-o face nimeni.Eu zic ca nu are rost sa dai banii.

De kg,ma abtin sa zic ceva,ca sunt printre fruntase.Noi sa fim sanatoase si copiii!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

32+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sunt aici, bea, dar n-am mai citit cateva zile fiindca m-a dat peste cap nasterea deliei si am avut nevoie sa stau cateva zile in carapacea mea si sa ma linistesc. acum am citit doar ultimele doua pagini, asa ca nu-s la curent cu noutatile.

iuli, eu fac morfofetala la 33 sapt.

ieri am avut eco, se tine bine colul pana acum, are aceeasi dimensiune ca la 29 de sapt, bb-ii sunt ok, au greutati bune, etc.
m-a chemat dr sapt viitoare la non stress test dar nu am sa merg. am pus in balanta riscuri versus beneficii si riscurile sunt mai ari decat beneficiile: abia mai pot merge, am contractii la fiecare pas pe care il fac si singura pozitie in care ma simt bine este la orizontala (in pat sau in masina pe bancheta din spate, doar sa fiu intinsa). sotul s-a ingrozit ieri cand a vazut ca la clinica abia am putut urca 5 trepte . ii venea sa ma ia in brate , doar sa nu mai vada cum ma chinui.
m-a cantarit dr pt prima data in sarcina: am pus 11 kg in 31 sapt, ceea ce pt o gemelara nu este mult. eu ma vad huiduma in oglinda (probabil din cauza burtii f f mari) dar cantarul are alta parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Buna burtici....cred ca voi fi prima care naste in curand...am fost azi la control si am colul deschis,mi s-a recomandat sa stau in pat si revin la control peste 10 zile....poate apuc macar 35 de sapt,nu stiu....eco nu mi-a mai facut,a ramas sa-i masoare data viitoare...m-a intrb daca am dureri,contractii...dar nu am asa ceva,slava Domnului....numai ca micutii se sucesc toata ziua si apasa si pe col....am ajuns la 80 kg in sapt 33 si 4 zile...am luat cam 15 kg...Doamne ajuta,sa auzim de bine!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

miruna, ceva tratament ti-a dat dr pt astea 10 zile?
si la mine apasa bb1 pe col - e cu capul fix langa col (mereu cand ii vad capul la eco, ma ia cu ameteli...).
ce sa facem, sarcinile gemelare sunt mai greu de dus si mai riscante decat cele unice.
sper sa te ajute statul in pat. pe mine m-a ajutat enorm pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Carmina,felicitari,grasunei!
Tu nu esti inscrisa la cezariana?
Sa scoatem majoretele???
Sa fie cum vrei tu!

nu sunt la cezariene. eu (inca) sunt la normal cu epidurala
majoretele le-as vrea mai mult pt sustinere, cel putin deocamdata.

35 + Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Vaaai fetelor ce de vesti! Miruna, Carmina, pai in patut cu voi, fundul pe perna, picioarele in sus...ca bebeii mai au putin de stat. Doar Dianami are voie :)

Balanta

Aruba, deci te-ai decis la carut! Bv! Cu cadita, eu zic sa iei 2. :)) una simpla, una anatomica :) pe mykids sunt decente la pret. M-am uitat pe link-ul de la Roxy, insa mi se par mult mai scumpe decat pe alte site-uri.

Maine merg la monitorizarea saptamanala. Implinim 36 de sapt. Ieri si azi am fost sotzless, motiv pentru care am dormit ca ursul in barlog si eu si fi-meu. Ba chiar incepusem sa ma ingrijorez azi ca era muult prea cuminte. Dupa un dush mai caldut a inceput zvarcoleala. Iar de bucurie i-am pus hainutele la spalat :)

35 sapt + Patrick Andrei
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

vai tu fetelor! nu ne mai vedem si noi la o limonada zilele astea inainte sa inceapa piersicutzele sa pice din pom?

Balanta - tie iti aducem limonada la pat

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput