Ghiocei de Martie-Aprilie2009**430**
Raspunsuri - Pagina 5

denisamada spune:
denisamada spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui novus 
 Ma gandesc ca v-ati apucat de bagaje  Pisik, voi cum sunteti, sper ca v-a venit cheful de vacanta  !! | 
Ne-am luat ieri sandalutze de plaja, iar pt mine un costum de baie.
 In rest mi-e cam neclar ce o sa pun in bagaj... ca abia a venit caldura... Adela are destule, iar eu.. ce m-o mai incapea...
 In rest mi-e cam neclar ce o sa pun in bagaj... ca abia a venit caldura... Adela are destule, iar eu.. ce m-o mai incapea... 

Denisa-Madalina
 fericita de
 fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

anamariame spune:
anamariame spune:
 Chato, multa sanatate si refacere rapida! Monn, pupacim injineru'. da' de la distanta, sa nu i se faca si mai rau! 

Dodo-pui spune:
Dodo-pui spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui denisamada Dodo, ai mail cu linkul.  | 
Saru'mana am salvat

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

novus spune:
novus spune:
 Chatonel, ma bucur ca esti bine si pune-te rapid in miscare  !!
 !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra  (03.03.09) 

anamariame spune:
anamariame spune:
 Petrecerea a fost super, Chato! Am primit o multime de cadouri si flori frumoase, am cantat, am dansat...etc (=baut)Astept sa te refaci, poate ma ajuti cu albumele de numismatica! Nu-i graba, doar sa ma iei in calcul, ca daca-i zis, nu mai scapi de mine! 

denisamada spune:
denisamada spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Dodo-pui 
 Saru'mana am salvat  | 

Denisa-Madalina
 fericita de
 fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

chatonel spune:
chatonel spune:
| citat din mesajul lui novus Chatonel, ma bucur ca esti bine si pune-te rapid in miscare  !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) | 
am inteles, sa traiti

chatonel spune:
chatonel spune:
| citat din mesajul lui anamariame Petrecerea a fost super, Chato! Am primit o multime de cadouri si flori frumoase, am cantat, am dansat...etc (=baut) Astept sa te refaci, poate ma ajuti cu albumele de numismatica! Nu-i graba, doar sa ma iei in calcul, ca daca-i zis, nu mai scapi de mine!  | 
pai baga un PM cu ce-ti trebuie, sa vad de unde le pescuiesc.
Pozele de la kef sint pe undeva?

simplyana_m spune:
simplyana_m spune:
 Chato, recuperare rapida!
 Si eu am "monturi" de-alea...
 Si eu am "monturi" de-alea...
http://www.lucamic.blogspot.com/

!!!!!
!!!!!