Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
ailed_dota spune:
fetele, vreau si eu o reteta de aluat de tarta, care chiar sa iasa...am incercat ieri si mi s-a sfarmat rau, nici n-am putut sa o scot din tava, am asamblat-o acolo...
, Mada, parca tu stiai...
apropo de madaline... Viss, alehiam ce faceti?
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota fetele, vreau si eu o reteta de aluat de tarta, care chiar sa iasa...am incercat ieri si mi s-a sfarmat rau, nici n-am putut sa o scot din tava, am asamblat-o acolo... ![]() apropo de madaline... Viss, alehiam ce faceti? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
delia, da am o suuper reteta
de la deea , ti-o trimit acum pe pm
super tare mail-ul, si eu ii mai fac asa sotului cateodata
bb_yasmi spune:
hello fete dragi!! 
mada, delia, deea Lucas boxeru' va pupa!!! ![]()

am fost ieri dupa masa la nasica lui L si am "rupt livada'n doua" ![]()
am mancat la capsuni, cirese,visine,"pomita" (nu stiu cum se numesc exact
).......urmaream si afinele si specialitatile care le mai are pe cand le pot prada ![]()
![]()
deea pooop anna nazdravana sa iasa o data dintisorii care o necajesc! delia te-a sfatuit foarte bine
eu zic sa gasesti in echilibru in ceva ce te linisteste , ex un somn cand doarme anna, sau o baie cand doarme anna , sau mergeti impreuna si cumparati ceva, oricat de mic, chiar si un sutien sau un rimel, etc ....
mada, superbi copilasii!!! voi in concediu aveti camera tripla/apartament?? sau camera dubla?? luati si un patut pliabil pt cata, nu?? (sau primiti de la hotel).....am si eu o mie de ganduri pt acest concediu in 4 
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi hello fete dragi!! ![]() mada, delia, deea Lucas boxeru' va pupa!!! ![]() am fost ieri dupa masa la nasica lui L si am "rupt livada'n doua" mada, superbi copilasii!!! voi in concediu aveti camera tripla/apartament?? sau camera dubla?? luati si un patut pliabil pt cata, nu?? (sau primiti de la hotel).....am si eu o mie de ganduri pt acest concediu in 4 ![]() mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
yasmy, buun cred ca a fost

eu iar am fost in piatza si la supermarket si cu Andra in babybjorn, nu vreti sa stiti cum am venit

eu de exemplu am luat acum in Maramures o camera cu pat matrimonial, canapea extensibila si am avut patutul pliant cu noi

mada, ti-am raspuns la pm.... mie mi s-a parut fantastic mailul....
cami_antonia spune:
salutare feteleeeeeeeeeeee
eu mananc capsuni si cirese din gradina
ciresul dupa cum v-am zis l-am pus eu acu 5 ani
iar capsunile mi le-a pus soacra in primavara asta
si au legat ffffffff bineeeee
sunt atat de incantata cand stiu ca sunt super bio
si le culeg eu
nu-mi vine sa cred
si din cate mi-a zis socrela dau in parg toata vara

bb_yasmi spune:
ce liniste...
eu am pizza in cuptor
si pt ca mai aveam aluat am facut cateva placintute cu cas+telemea de oaie 
bestiallleeeeee....un fel de langosi 

deci cinedoreste?? cine pofteste??? ![]()