Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 18

spiridusha spune:
spiridusha spune:
 Buna fete dragi, 
sunt plouata tare de tot azi, ca l-am observat pe Cristi cand statea in picioare ca are un piciorus...mi se pare mie putin stramb si vreau sa intreb fetele care stiu si isi pot da seama daca e ceva pentru care sa ma ingrijorez, sau doar mi se pare mie... 
Aici e o poza cu piciorusele individului 
 Multumesc!!
 Multumesc!!
Mami fericita de  Cristi!!!
 Cristi!!! 09.03.2011
 09.03.2011
Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!

cristinaivan spune:
cristinaivan spune:
 Spiridusha, buna!
Te roooooooooooooog, du-te si consulta un ortoped.
Baietelul meu a avut o problema asemanatoare. Talus Valgus se numeste.
S-a rezolvat cu gips, e adevarat, in primele luni de viata. Apoi l-am lasat in pace, inca se mai vede, dar e ok.
Nu amana si astept vesti!

strumphitza spune:
strumphitza spune:
 Fetele cochetele, acum cand refaceam lista de ganduri pentru minivacanta noastra, intrebandu-ma daca am pus tot pe lista , mi-a venit o idee "stralucita"
 Ce spuneti sa facem o lista cu lucrurile esentiale pentru o vacanta reusita si stress free? atat pentru copilasi cat si pentru mamici indiferent ca mergem la mare, la soare sau munte, sau poate o vacanta la Paris?
 indiferent ca mergem la mare, la soare sau munte, sau poate o vacanta la Paris?  adica de la lotiune de plaja, slapi si palarie, pana la ghidul Vienei si balerini comozi si leucoplast in caz de suferinta?!
 adica de la lotiune de plaja, slapi si palarie, pana la ghidul Vienei si balerini comozi si leucoplast in caz de suferinta?! 
 ...si neaparat aparatul foto sa imortalizam momentele frumoase, hazlii si/sau poate mai putin amuzante?
...si neaparat aparatul foto sa imortalizam momentele frumoase, hazlii si/sau poate mai putin amuzante? 

E buna ideea mea? sa imi mai vina asemenea idei ? 

Ar trebui sa incep eu daca tot sunt idioata  nu ? 

Lista de "must have":
Bebe
-babetici
-lingurite
-biberon/canita apa
-lapte praf/cereale
-pijamale/sac dormit
-body uri
-periuta par
-sampon/gel de dus
-pampersi
-servetele umede
-creme fundulet
-periuta par
-pasta dinti si periuta
-Nurofen/paracetamol
-supozitor glicerina
-oscilo/stodal/coryzalia/homeogene
-apa de mare/aspirator nazal
-gel de arnica
-lotiune de plaja
-seringa
- bluzite/pantaloni/gecuta/cardigane
-sosete/ ciorapi lungi
cam atat pentru acum, asta e numai lista lu` bb strumf aastept cu completari, asta e si scopul
 aastept cu completari, asta e si scopul 
pentru lista mama/tata + frati bunici mai tarziu ca acum ma trage o donsoara de pantaloni 
Acum 20 min eram in bucatarie si spalam in frigider si ea fata nu stiu de unde a gasit, cred ca de pe masa a agatat o folie cu pastile, homeopate si cand ma uit la ea impinsese cu degetelul si scosese o pastila, eu am crezut ca a bagat-o in gura , dar era sub rochita
 si cand ma uit la ea impinsese cu degetelul si scosese o pastila, eu am crezut ca a bagat-o in gura , dar era sub rochita  s ii spun repezindu-ma sa ii scot pastila , Sophia ce-ai bagat in gura si ea instant a deschis gura si a scos limba afara
 s ii spun repezindu-ma sa ii scot pastila , Sophia ce-ai bagat in gura si ea instant a deschis gura si a scos limba afara 
 nici nu stiam ca stie ca tre` sa se execute asa frumos cand ii spun deschide gura
 nici nu stiam ca stie ca tre` sa se execute asa frumos cand ii spun deschide gura
 , de obicei nu vrea sa o deschida si cand bag degetul sa scot ce baga ma si musca
, de obicei nu vrea sa o deschida si cand bag degetul sa scot ce baga ma si musca  ... ieri dimineata a gasit o lumanare intr=un sertar in bucatarie, una roz de candelabru si a ros la ea, era toata ceara in gura si abia i-am scos-o
 ... ieri dimineata a gasit o lumanare intr=un sertar in bucatarie, una roz de candelabru si a ros la ea, era toata ceara in gura si abia i-am scos-o 

bb_yasmi spune:
bb_yasmi spune:
 strumf scriu scurt d p tel din curtee, deci voi maicompleta ulterior. lipseste d p lista ta un termometru , betisoare de urechi in special pt cine merge la mare/ piscina.
l am lasat pe l fara pampi in curte :)) daca as avea rabdare si chef intr- o luna maaxim am fi fara pempe ce frumos colaborwaza!! dar ramane pe cand ne intoarcemdin concediu. oricum am hot sa iau si olita cu noi.

bb_yasmi spune:
bb_yasmi spune:
 de la ora 18 raportez 1 pishu' si un kk la olita si un junior mare cu chiletei curati si uscati!!!! 

strumphitza spune:
strumphitza spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui bb_yasmi de la ora 18 raportez 1 pishu' si un kk la olita si un junior mare cu chiletei curati si uscati!!!!     mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! | 
ai baiat mare de acum!!!
 bravos, ai scutit banii de pampers, ai mai multi pentru prietena ta draga Milka
 bravos, ai scutit banii de pampers, ai mai multi pentru prietena ta draga Milka 
 spune cand ii vine sau il incerci tu din cand in cand ?
 spune cand ii vine sau il incerci tu din cand in cand ? 
uitasi de termometru si betisoare de urechi, o sa le pun pe lista, musai sa le iau desi noi nu mergem la piscina, dar pastrez lista pentru luna august cand plecam cu barca
 ... si sigur bunicii o sa o ia la piscina
... si sigur bunicii o sa o ia la piscina 

strumphitza spune:
strumphitza spune:
 spiridusha  , eu zic sa te duci sa il vada un ortoped bun, la Bucuresti poate , sa te linistesti si sa nu stai cu stres  ... dupa mine, da sa nu pui baza ca-s cam chioara
 ... dupa mine, da sa nu pui baza ca-s cam chioara  si nu am ochelarii pe nas acum ... da e putin stramb piciorusul, dar ce stiu eu ? doctor nu-s si nici cu parerea nu ar trebui sa-mi dau
 si nu am ochelarii pe nas acum ... da e putin stramb piciorusul, dar ce stiu eu ? doctor nu-s si nici cu parerea nu ar trebui sa-mi dau 
 ... chiar mai astept sa vad ce iti spun si celelalte fete
 ... chiar mai astept sa vad ce iti spun si celelalte fete 
 cu ocazia asta sa stii ca m-am holbat si e inca odata la picioarele Sophiei dar o verific eu mai bine dupa baita ca acum e cu rochita si ciorapei si o intorc pe toate partile
 cu ocazia asta sa stii ca m-am holbat si e inca odata la picioarele Sophiei dar o verific eu mai bine dupa baita ca acum e cu rochita si ciorapei si o intorc pe toate partile

strumphitza spune:
strumphitza spune:
 iar am trancanit mult ma duc sa termin mancarea lu` domnu` sotz ca acusi apare, abia a plecat de la birou ca cica dupa atatea zile libere a fost super aglomerat si plus ca a mai avut unele probleme de pus la punct inainte de mini concediu
 ma duc sa termin mancarea lu` domnu` sotz ca acusi apare, abia a plecat de la birou ca cica dupa atatea zile libere a fost super aglomerat si plus ca a mai avut unele probleme de pus la punct inainte de mini concediu 
iar va ametesc,  aici    un link cu 2 filmulete de sapt trecuta de cand era caldddd s piscoata in toane bune, si niste pozici de sapt trecuta si ultimele cu rochita de azi dupa ce s-a trezit la pranz, sa o vedeti cat e de tehnologizata
 s piscoata in toane bune, si niste pozici de sapt trecuta si ultimele cu rochita de azi dupa ce s-a trezit la pranz, sa o vedeti cat e de tehnologizata  si zburlita
 si zburlita 

MaryM85 spune:
MaryM85 spune:
 buna seara!YASMI mersi pt teteta de ciorba, pare delicioasa o sa o incerc!

ce mi-a placut compleul sau pijama ce este cu hello kity
 ce mi-a placut compleul sau pijama ce este cu hello kity .
.