BULGARASI DE IAN-FEB 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui majia

Am adaugat inca o saptamana la semnatura .

8+

bravo eu maine mai pun una

9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauraf89

offfffffffff da numai eu nu ma ingras!!

am vazut aseara la tv si sa cad pe jos nu alta: "A facut toata lumea pipi?" http://www.youtube.com/watch?v=ZC1KLPseNa8&feature=player_embedded

7+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

foarte tare!!!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

bun venit noilor gravidute

la mine se ingroase gluma, nu pot manca mai nimic
voi reusiti? ce mancati? eu cred ca am slabit
imi e frica sa nu dauneze lui bebe
maine merg la dr si ii zic sa fac macar niste perfuzii

am vazut reclama la tv la cipsuri si acum mi-am luat o punga
deocamdata vad ca nu imi e greata tare de la ele
in schimb am papat o felie de pepene verde si nu mi-a fost ok

maine merg la dr sper sa fie bine

va pup

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikisor

neata fetelor multumim pentru cafea, este foarte buna
Deny, nu ne deranjezi, stai linistita! poti scrie oricand doresti noi te primim cu drag
eu ieri am sunat sa imi fac programare la DT si am dat de o asistenta ametita... nu stia prea bine ce vroiam de la ea, desi ii spusesem de la inceput pentru ce am sunat, dar intr-un final glorios, mi-a facut programare,,, sper eu... o sa sun saptamana viitoare sa verific sa nu am vreo surpriza neplacuta.
asa... vroiam sa intreb fetele din bucuresti ce ati auzit de spitalul polizu... am inteles ca s-au imbunatatit conditiile si ca acum au si sistem din ala cu rezerva privata... eu ar trebui sa am duc acolo sa ma ia in primire doctoritza munteanu (nu stiu prenumele), si sunt un pic cam stresata cine mi-a recomandat-o a spus ca e foarte buna si apropiata de paciente, ceea ce conteaza mult pentru mine. nu as suporta o doctoritza care sa ma trateze de sus si sa imi vina sa o bat non stop...

9+

Unde ai facut programarea ? Ai idee cat costa ?

www.gradinacris.blogspot.com
9 +

Mergi la inceput

Deiutza Bine ai venit si sarcina usoara !Imi pare rau pt. fetita ta !

9 +

Mergi la inceput

Mie nu prea mai imi este greata . Mananc aproape orice . Am ceva emotii pt. maine dar sper sa fie bine . Dimineata imi este asa de foame ca nu pot pleca pana nu mananc ceva .

Lorena , sper ca o data cu trecerea saptamanilor sa-ti mai revii si tu si sa poti manca .

9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

buna fetelor

bun venit noilor gravidute

la mine se ingroase gluma, nu pot manca mai nimic
voi reusiti? ce mancati? eu cred ca am slabit
imi e frica sa nu dauneze lui bebe
maine merg la dr si ii zic sa fac macar niste perfuzii

am vazut reclama la tv la cipsuri si acum mi-am luat o punga
deocamdata vad ca nu imi e greata tare de la ele
in schimb am papat o felie de pepene verde si nu mi-a fost ok

maine merg la dr sper sa fie bine

va pup

6+

Eu am reusit sa mai mananc cate putin..vezi ce ai chef sa manaci, de ce iti este pofta...eu asa fac..cum imi e pofta de ceva..hop repede la frigider sau la magazin...mananc un picut..si apoi e mai binisor...
Incearca salate, fructe de sezon, compoturi (sunt cirese si visine acum..iese un compot super ..eu il prefer pe cel facut in casa!) apoi mai ai stiksuri..incearca..dar fara sa te fortezi

7+

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Unde ai facut programarea ? Ai idee cat costa ?

9 +

mi-am facut la medicover pentru ca acolo am abonament de la munca... ecografia e 195 lei si analiza de sange e 146 lei. acum nu stiu ce sa mai inteleg, pentru ca doctoritza mea actuala(tot de la medicover) mi-a spus ca abonamentul imi acopera ecografia, dar nu si analiza de sange, iar tanti capiata care mi-a facut programarea mi-a dat preturile pentru amandoua... acum, cum o fi, trebuie sa le fac pe amandoua
lorena, incearca sa mananci numai ce iti face cu ochiul... miroase un pic mancarea inainte si vezi cum reactioneaza bebelinul, daca ii place sau nu va tin pumnii si tie si lui blue sa va simtiti mai bine in curand

9+

Mergi la inceput

Fetelor , mi-am adus aminte ! DR. a spus ieri ca ma va trimite sa fac DT intr-o varianta noua ! Stiti ceva despre asa ceva ????
Eu am dr. la spitalul universitar din Bucuresti . Stiti ceva despre maternitatea acestui spital?

9 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

vai fetelor macar de as avea si eu pofte dar la aproape orice ma gandesc mi se si intoarce imediat

am vazut reclama la cipsuri si mi-am luat azi si vad ca pot manca dar nici nu exagerez ca stiti ca nu sunt chiar ok

crisma mult succes maine
si eu merg si te inteleg
am si eu emotii mari

laura am papat cirese si visini dar deja imi e greata de la ele
am observat un lucru ca daca mananc ceva si apoi ma simt nasol nu le mai agreez deloc apoi

ieri am gasit un corcodus in fara unui bloc si am luat cateva sa le spal bine acasa
vai ce bune au fost, super acre si asa mi-au placut dar am luat putine ca nu stiam daca-mi plac

ce am reusit sa mananc au fost nectarinele

ma gandesc ca daca am starile astea bebe trebuie sa fie bine

va pup

6+

Mergi la inceput