BV Ylari, Uliiasi, Gyan! Mai-iunie '12 (57)
Raspunsuri - Pagina 6
YLARI spune:
Mirina sa va fie de bine botezul!
Aever of ce te mai chinui si tu cu edemele. Eu la sarcina cu Eva am avut dar fara bubitze.
Si mie imi e dor de Deea.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
elena_gd spune:
Ylari Si eu am o secretie mai abundenta, dar ma gandesc ca poate se mai Duce din dop. .. Tie ce ovule ti-a dat?
Elena 38+ cu Bebster AMR 1+
SS-Tzuky spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aever Mirina am vazut pozele de la botez. Foarte frumoasa Sabrinuta si voi toti 3 frumosi si fericiti. Pare asa mare micuta, nici n-as zice ca are doar o luna jumate. Nu mai zic ca si Onuta are un bebe tare vanjos, de asemenea, n-ai zice ca are doar o luna. Daca nu v-as fi stiut din timpul sarcinii v-as fi intrebat cu ce i-ati hranit cat au fost in burta de-s asa voinici si isteti. Of, ca innebunesc ca nu mai iese si al meu odata sa-l dragalesc. Uite ca si Deea s-a facut disparuta de cand are "jucarica" noua. Si mi-am mai adus aminte ceva, tot cu bubele alea ale mele(da, stiu ca v-am innebunit). Am tot vrut sa o intreb pe Tzuki ceva si am tot uitat. Deci, Tzuki, tu ai avut edeme urate de tot si stiu ca te tot plangeai de ele. Dar nu ai avut si picioarele rosii din cauza asta? Sau cu bubite mici care sa te manance? Stiu ca ai scapat destul de repede de edeme dupa ce ai nascut. Imi fac si eu curaj. Andreea, 38+ cu BebeLUnu |
Aever, asa e, am avut edeme ingrozitoare, care au disparut cam la 2 saptamini dupa nastere. Nu am avut bubite sau iritatii, dar ma cam minca pielea de pe glezne, poate pentru ca era asa de intinsa. Incearca sa te dai cu vreo crema, poate fi vorba de uscaciune a pielii in zona respectiva. si nastere usoara!
Dana, mami de Stefan frumos si cuminte
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Ylari Si eu am o secretie mai abundenta, dar ma gandesc ca poate se mai Duce din dop. .. Tie ce ovule ti-a dat? Elena 38+ cu Bebster AMR 1+ |
Klion. Le-am cumparat dar nu o sa mi le pun
Ce liniste pe aici. M-am plictisit groaznic azi.
Am avut senzatia ca dl dr n-ar fi avut nimic impotriva sa il aducem azi pe lume pe bebitza dar am fost eu danga rau... Acum asta e, mai sta cateva zile, bine ca l-a vazut si este ok. Altceva nici nu vreau. Sa vedem ce intentii are bb zilele astea
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
gyan spune:
Felicitari celor mai noi mamici si bebici! Sanatate si adaptare usoara cu noua situatie.
Ylari,stai la coada,nu te grabi cu nasterea ca esti dupa mine E tare grea asteptarea asta,nu?...Miine imi fac si mie cezariana,tare curioasa sint cum va fi in noua formula. Mai naste cineva miine, ca sa nu fiu singura "gaina" de pe aici?
Vad dupa linistea de aici ca nu prea mai e timp dupa aia de relaxare.Sper ca doar pt o perioada scurta de inceput e mai greu ca apoi am chef sa umblu nu sa stau tot prin casa(oare o fi posibil?)
Bine mai e de voi cele care mai aveti inca un copil,experienta isi spune cuvintul cred.
diana85 spune:
Gyan, sa fie maine o zi perfecta. Recuperare usoara, laptic mult si bebe necolicos iti doresc.
E drept, dupa e... greu. Inceputul e crunt, apoi incet incet te obisnuiesti. Adevarul e ca nu devine mai usor, ci accepti tu mai usor situatia . Dar cand vezi puiul ala mic si pufos si dependent de tine 100% ti se moaie inima si uiti de toate. Noi iesim (nu prea des, din pacate), dar... e totul altfel, cel putin acum la inceput. Atat de altfel incat dupa o plimbare in trei, care speram sa ma mai scoata din rutina de acasa, m-a busit plansul realizand cat de diferite sunt toate acum.
tigruta spune:
Gyan nastere usoara maine
Elena, Andreea capul sus, ce ma mai plangeam si eu pe ultima suta de metri,dar mi-ati fost alaturi si a contat foarte mult sprijinul vostru a tuturor, e greu va inteleg ca rabdarea ajunge la cote maxime si uite ca acum vin si ma plang din nou la voi cu alte probleme..hai ca mai e putin si va tineti si voi puii in brate, doar ca noi care am devenit deja mamici nu mai avem asa mult timp, cel putin eu..de multe ori incep sa scriu mesaj dar nu apuc sa il termin si sa il trimit..
Azi m-am incumetat sa ies singura cu amandoi..greu, complicat..de cum am iesit Luca voia el in carucior, si-a aruncat sapca de nervi pe jos, s-a suparat se tinea de piciorul meu, pana la urma am reusit sa ne miscam din loc ca i-am zis ca mergem sa cumparam inghetata..buun ne-am linistit pt moment, apoi mergem ne intalnim cu alti copii dar ma uimeste ca e prea linistit, el care nu statea intr-un loc pana acum, nu mergea singur sa se joace, ma tot chema, statea asa si se uita la copii sincer imi era mila de el plus ca toata lumea il intreba de matei, daca il iubeste si chestii de genu, ufff..apoi cand sa venim in casa iar mi-a facut o criza, imi arunca cheile pe jos, nu stiu n-am inteles exact de ce ca el a vrut sa intram..ei in casa va spun ca am inceput si eu sa plang..ii dadeam san lui matei, el statea langa mine cu suzeta in gura, la un moment dat plangeau amandoi si nu stiam pe care sa il impac daca ma credeti, momentul ala a fost cel mai greu, apoi ii faceam dus lui Luca iar Matei urla cat il tinea gura sotul e plecat, maine se intoarce..tare prost ma simt, am asa un sentiment de vinovatie, sper din suflet sa nu ma tina mult..
Diana suntem parinti pe viata si acesti omuleti depind 100% numai de noi..
Ioana ai vazut ca totul e bine..ma bucur ca te-ai linistit..
Fug sa prind si eu macar vreo ora de somn, ca imediat se treseste..
YLARI spune:
Gyan nastere usoara maine! Pai daca ma pui la coada ce sa iti fac, as fi nascut si eu cu tine maine eventual
Andra of ce mai povestesti si tu... O imbratisare si multa rabdare iti doresc. O sa fie bine, probabil ca nici nu inteleg ei foarte multe acum si de aia e bulversat. Tare curioasa sunt si eu de reactia si comportamentul Evei desi eu am mare incredere in ea, ii vorbesc foarte mult despre orice in general si e si mai maricica la 4 ani.
Te pup mult.
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
virgiL spune:
FELICITARI,IULIA!BUN VENIT BEBE SASHA!Refacere rapida si crestere usoara va doresc!
ANITTA,bun venit acasa!Sper sa aveti o prima noapte usoara si linistita!.Sa aveti o convietuire minunata!
GYAN,nastere usoara si bebe sanatos!Bafta maxima pe maine!
ELENA,nervi de otel,rabdare de fier!Eu zic sa-ti trimiti ajutoarele acasa inainte sa-ti iasa parul prin caciula.Btw,azi a venit si maica mea acasa,nu putea rata botezul de sambata!.Dar am trimis-o la ea acasa pana atunci desi ea si-a oferit timid ajutorul
MIRINA,sa-ti traiasca micuta crestina!
MIRELLA,nici pe mail nu m-am uitat,nici mesajul nu l-am vazut in timp util,da nici oamenii nu erau prin zona la ora respectiva.Noi suntem cam rupti zilele astea(de fapt zilele si noptile astea)dar n-o sa intru acum in detalii...Pot doar sa spun ca astept cu nerabdare sa ne facem cat de cat un program mai ...predictibil..Pe tine te pup si-mi pare rau de experienta neplacuta pe care ai trait-o pierzandu-ti mult prea de timpuriu fratele drag si apoi pierderea sarcinii...offf,dar stii ca dupa ploaie nu poate urma decat soare?..Un soare mic cu doi ochisori frumosi si cu chishcutze
YLARI,2LINIUTZE,acusi vin minunile!Doamne ajuta!
DIANA,TIGRUTA,IOANA,TZUKY mamicile si bebelanii!
ONUTZA,DEEA,hai cu ZEN-ul fetelor!
MAMITA,ce face trupa superrelaxata?Cum va merge?FELICITY,cum o duceti?
AEVER;sper ca scapi cat mai curand de bube si mai ales de starea d nervi si agitatie pe care ti-o provoaca!
SHOSHO,ce mai faceti?Cum a primit Shoshonik micu locatar,nu-i geloasa,ca ea era bebelushul vostru pana acum?
Trimit ca se foieste gandacul...
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
gyan spune:
Va multumesc mult Diana,tigruta,Ylari (tu nu ai unda verde inca ),Virgi
Diana,ce zici tu acolo ma cam sperie ...dar ma gindesc ca nu e alta cale decit inainte.
tigruta,poate un carucior sa i cari pe amindoi in el ... insa ma gindesc ca e tirziu si ca ai cumparat unul pt bebe deja.Cred ca diferenta mica de virsta isi spune cuvintul,nu inteleg ei prea multe.O prietena de a mea are copii la distanta de 3 ani intre ei,iar cel mare se ducea la cel mic si i tipa la urechi ca sa l scoale desi stia ca nu e voie,plus altele.
Gata,predau stafeta Who is next?