BV Ylari, Uliiasi, Gyan! Mai-iunie '12 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

BelissimaEva si Anitta multumesc din suflet pentru raspunsuri! De edeme stiu ca se fac in sarcina, dar de dermatita nu auzisem pana acum ca fiind un efect al sarcinii. BelissimaEva eu am bubite pe laba piciorului, cum ziceai ca ai avut si tu, si pe maini. Dar vad ca ieri dupa ce am iesit din casa cand era cald(desi am fost cu masina cu aer conditionat) am facut un pic pe coapse(pe fata interna a coapsei unde se freaca acum picioarele unele de altele de grasa ce sunt) si un pic de tot pe brate dar acolo inca nu ma mananca. Edemele stiu ca trec dupa nastere, eu ma intrebam daca trec si bubitele fara tratament. Aseara m-au mancat ingrozitor cele de pe picioare(acolo nu reusesc sa nu ma scarpin)

Mamicilor, ma tot uit la pozele micutilor vostri si ma minunez cat de perfecti sunt toti. Acum ma apucase nostalgia. Va amintiti cate griji ne-am facut in sarcina cu tot felul? Va amintiti de analizele ingrijoratoare, de amniocenteze, de tot felul de teorii cum ca n-ar fi ok copiii? Si uite ce frumosi si sanatosi sunt micutii despre care la un moment dat analizele astea spuneau ca au nu stiu ce malformatii grave. Astept si eu momentul in care sa-l tin in brate, sa-l vad eu ca e perfect, asa cum am sperat.

Andreea, 38+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimi!
Bellissima, clinica e Medicover si abonamentul e Kid card. Pretul pe care il platim ptr Eva nu e relevant ptr ca am facut contractul acum 4 ani, acum nu stiu ce pretuti au. Stiu ca au mai multe tipuri de abonament daf atunci am optat ptr acesta care e "full option" ca sa zic asa.
Anitta pai ma speriasem scumpa, era cam aiurea sa le fi dat de dormit asa fara sa spuna nimeni nimic. Eu sunt bine, multzam de intrebare, azi mergem la control, sa vedem cu ce vesti venim. Da, socrela e de treaba cu toate ca la nasterea Evei am avut niste conflicte tampite izvorate din excesul ei de zel si furtuna hormonala in care ma aflam eu. Lipsa de comunicare a contribuit de asemenea si o perioada nu o puteam suferi. Intre timp am invatat sa ne acceptam asa cum suntem. Acum sa vedem cum va fi, posibil sa vina ptr o saptamana la nastere special ptr a ne ajuta cu mancarea.
Pup

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Aever, da, mi-au trecut bubitele fara nici un tratament.
Plecam acasa de la spital!
Si eu gandeam azi dimineata la copilasii astia perfecti, cum Dumnezeu pune fiecare organ la locul lui si fiecare bucatica de piele acolo unde trebuie, e o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

"Azi pe 3 iunie, la 7 fara un sfert, si-a scos capusorul in lumea mare Sasha, gaza lui mami, a lui tati si a lui David. Suntem bine sanatoase amandoua!" semnat, uliiasi

Felicitari , Iulia!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Ylari multumesc frumos pentru raspuns. M-am uitat si eu pe site si pare un abonament complet. Presupun ca trebuie sa cer o oferta ca sa aflu pretul... Tu ai un medic anume sau mergi la cine gasesti disponibil cand ai nevoie? Comparativ cu abonamentele la medlife, cele de la medicover sunt foarte bune.

Fetelor, se pare ca la noi la odisee s-au mai nascut 2 piersicute gemene, tot la 29 de saptamani. Haideti sa ne rugam pentru ele si pentru mamica lor!

multumesc

35 sapt + Patrick Andrei
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Felicitari din toata inima, Iulia! Sa aveti o viata minunata!
Of, Doamne, gemene nascute la 29 de saptamani!... Sa dea Dumnezeu sa la fie bine!

Mergi la inceput

Carmen depinde de nevoie, dar am cativa preferati, de fapt doar de 2 la care am fost nu am fost prea incantata, in rest am avut numai experiente placute. Cel mai bine e intr-adevar sa ceri oferta, eu nici acum nu am cerut ptr bb 2. Oricum, pe al Evei o sa il restrang, aleg ceva de genul hotline, pediatrie si analize si iau la bb 2 Kid card ca include si vaccinurile plus ca pot merge de cate ori am chef la pediatrie. Plus hotlinrul ala e ceva minunat, m-a salvat de multe ori in mijlocul noptilor. Nu stiu ce oferte mai sunt pe la altii dar noi vom ramane aici, si med de fam ptr ea tot de aici este.
Bineinteles ca ne vom ruga pentru micutele gemene! Sa le dea Dumnezeu putere!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Uliasi, felicitari scumpo!!!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Felicitari Iulia, sa va traiasca sanatoasa Si norocoasa minunea Sasha!
Ylari buna idee cu abonamentul la clinica privata, o sa ma uit Si eu cand o sa prind loc la laptop.
Eva sunt aici cu bebster la bord, citesc tot dar cu scrisul de pe tel e greu tare.
Astazi Avem 39+1 Si mergem la control Si TNS.
Din pacate grijile legate de nastere Si prezenta mamei m-au adus intr-o stare f proasta, nu ma recunosc, ma chinui sa ma controlez ca sa nu fie mai grav dupa nastere.
Va pup pe toate Si pe bebei!
Delia multa sanatate gemenelor Si tie, Doamne ajuta!

Elena 38+ cu Bebster AMR 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

da Anitta, pe 23 ajung in cartier. iti multumesc pentru empatie, intr-adevar e greu, trebuia sa fiu in aceste focuri zilele astea, dar decat un copil cu handicap, mai bine ca s-a intrerupt totul cand era inca mic si chiuretajul a fost mai usor, daca poate fi un chiuretaj usor.
si eu abia astept sa ne revedem

bun venit lu bebe de uli

pentru gemene sa le dea dumnezeu puterea de a fi sanatoase si de a recupera ceea ce nu au reusit sa acumuleze in casuta, la caldurica.

ylari, daca am inteles eu bine, azi e ziua cea mare? daca da, nastere usoara!

Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile

Mergi la inceput