BV Ylari, Uliiasi, Gyan! Mai-iunie '12 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
joana2672001 spune:
Ylari dar ce surpriza. Felicitari si sa te bucuri de baiatul tau drag si scump
Anitta , Alina sa se faca puii bine repede
Miha subscriu la cele povestite de Elly. Eu incerc sa ii dau printului sa pape cam la 2.5-3 ore insa nu reusesc mereu pt ca plange de zici la e lesinat de foame. Cu somnul e din ce in ce mai imprevizibil are si cate 3-4 ore legate in care nu doarme iar jumatet din timp il petrece plangand daca cumva nu ma vede sau nu l bag in seama. Eu sincer cred ca greul de acum vine , camd sunt din ce in ce mai prezenti si chiar trebuie sa stam numai dupa ei. Eu una ma simt vinovata daca este treaz si eu nu stau cu el sa povestim/cantam/dansam/orice.
Cristian e bine, creste vanjos si necolicios momentan. Doame bine nosptea de la 11 la 5 si apoi se trezeste din 2 in 2 ore pana pe la 10 camd ii fac toaleta.Avem impreuna si zile bune si relaxante dar si zile in care cateodata plange asa necolnsolat ca simt cum innebunesc de neputiinta.
Va pupicesc
Ellyshor spune:
Va las un link cu o experienta de tatic. Sa va mai relaxati putin, eu am ras cu lacrimi!
http://groparu.ro/scoala-ca-plange-copilul/
Pooooooooooooooop!
Andra_C spune:
Anitta, imi pare rau pentru cum te simti, exact asa am fost si eu, dureri groaznice, ma ridicam din pat doar cu ajutorul sotului. Pe timpul zilei cand se incalzea muschiul era acceptabil, dar dupa ce stateam la orizontala cateva minute devenea insuportabila durerea. Incearca supozitoare cu diclofenac, ajuta mult. Eu nu avusesem durerile astea la prima cezariana si de asta am fost speriata rau, dar apoi am citit ca la a doua sunt mult mai rele durerile. Dar uite acum la 13 zile dupa operatie zburd, nu mai am nimic, si asta inca de acum cateva zile. Iti doresc sa scapi repede de dureri ca tare rele mai sunt!
----------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin
albinuta83 spune:
Virgi, tu ziceai ca bebe papa uneori doar la un san. Asa patesc si eu..nu apuca sa-l mai transfer la al doilea ca e lesinat..Ne spunea moasa ca se cheama "betia laptelui'. In cazul asta ce faci? Folosesti pompa la al doilea sau la urmatorul supt il pui la sanul celalalt?
Si la noi sunt prezente durerile de burtica, insa doar seara..intre 8 si 10..I-m dat si eu Protectis si mai bag o tura de Espumisan la masa de seara si vad ca da basinutele muuult mai usor. Am luat si uleiul pt burtica de la Weleda..insa tb sa ma tin de el sa-l masez..Uf!
Fetelor, sa nu radeti, dar eu am senzatia ca nu stiu sa-i pun bine pampersul..am avut episoade in care m-am trezit ca era ud pe body, intr-o parte, ba aseara a facut pipi pe ta-su..ca statea pe burta lui..Nu intzeleg pe unde iese..sincer..ca am incercat sa fiu atenta de fiecare data..
mami implinita de Rares-Iustin
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
Andra_C spune:
Ella, lasa-mi pe PM adresa de mail. Am mai slabit un kg, deci am -14 pana acum
----------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin
YLARI spune:
Ciao fetelor,
Hai sa va pove un pic de noi ca am fost cam purcica azi.
So, medicul exceptional, cam nu prea vb cu mine dar face treaba buna. V-am povestit ca asta e la mine a 4 a interventie pe abdomen. La una din operatiile din trecut, vezica a facut aderente s-a lipit de uter si acum s-a rupt. A cusut-o nenea toate bune dar m-am speriat desi nu mi-a zis nimeni nimic. Am avut pulsul pana la 137! Mi-au dat un coctail sa ma linisteasca, ma luase cu somn dar m-am tinut tare!
Bb e bine desi cica intrase in suferinta fetala (probabil de aia era molesit in ultimele zile)
Avea doua noduri pe cordon ma ia nebuneala numai cand ma gandesc.
E un frumos cra cra cra!
A avut 3750 gr 51 cm si apgar 9
Eu sunt bine ma rog sa fiu bine, ma ingrijoreaza vezica desi dr m-a vizitat, s-a uitat la urina si si-a facut semnul crucii "Doamne ajuta" apoi s-a uitat si la abdomen si a zis ca shng bine. Calmant am cerut foar o data. L-am alaptat pe bb deja o data. Cand eram in sala imi curgeau sanii, lool!
Va pup nu mai scriu ca ma enerveaza mana dreapta mi s-s umflat de la brana cred di de la nemiscat. Am incercst sa o misc dar nu se dezumfla. Sfaturi? Pup
Va multumesc tuturor ptr urari!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui albinuta83 Virgi, tu ziceai ca bebe papa uneori doar la un san. Asa patesc si eu..nu apuca sa-l mai transfer la al doilea ca e lesinat..Ne spunea moasa ca se cheama "betia laptelui'. In cazul asta ce faci? Folosesti pompa la al doilea sau la urmatorul supt il pui la sanul celalalt? Si la noi sunt prezente durerile de burtica, insa doar seara..intre 8 si 10..I-m dat si eu Protectis si mai bag o tura de Espumisan la masa de seara si vad ca da basinutele muuult mai usor. Am luat si uleiul pt burtica de la Weleda..insa tb sa ma tin de el sa-l masez..Uf! Fetelor, sa nu radeti, dar eu am senzatia ca nu stiu sa-i pun bine pampersul..am avut episoade in care m-am trezit ca era ud pe body, intr-o parte, ba aseara a facut pipi pe ta-su..ca statea pe burta lui..Nu intzeleg pe unde iese..sincer..ca am incercat sa fiu atenta de fiecare data.. mami implinita de Rares-Iustin Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise. |
Iubita, ce nr folositi la pampers? De obicei, daca sunt scurgeri, fie e pampersul prea mare, fie e prea mic.
Noi am folosit newborn nr 1, cam pana la 1 luna, si apoi am trecut la nr 2.
Nu mi s-a intamplat niciodata sa ii iasa pipi sau caca, desi al meu cand face caca uneori, zici ca e bomba atomica :)))))....umple tot pampersul, ma si mir ca nu iese si pe margini.
Poooooooooooop!
joana2672001 spune:
Albinutza incerca ca atunci cand ii pui ppampesul banda benzile adezive sa ii vina undeva in dreptul buriculuisi ca inaltime dar si cat de stras este. Pe mine asa m au invatat in spital si sa stii ca nu a dat pe afara decat de vreo 2 ori insa nu stransesem eu bine.
Noi folosim nr 2 de la inceput, 1 mi s a parut ca l strange.
joana2672001 spune:
Cuchi s, scumpo la multi ani fericiti alaturi de baietii tai dragi!!!!
Albinutza, si Cristian papa doar de la un sg san insa pare ca se satura deorece rar vrea mai des de 2.5-3 ore si s a ingrasat nu gluma. Eu la urmatioarea masa il pun la celalat san, nu ma mulg.