BV Ylari, Uliiasi, Gyan! Mai-iunie '12 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

Buna seara mamici si putinele burtici care au mai ramas

Felicitari tuturor mamicilor, care ati trecut cu bine peste momentul nasterii si sunteti acasa cu puii mici

Deea urat momentul prin care ai trecut,mi s-a facut pielea de gaina cand am citit,dar acum poti sa te bucuri pe deplin de puiul mic si de progresele care le face cu trezitul. Sa dea Domnul sa fiti bine de acum inainte

Imi place la nebunie cand intru si citesc despre experientele voastre cu puiutii la inceput de drum si am mari emotii cand o sa venim si noi acasa

Fetelor ce putine am ramas cu burtica nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul,noi maine avem ultimul control inainte de marea intalnire care sper eu sa fie pe 15 iunie totul depinde de cum a mai evoluat bebe si de starea de spirit al doctoritei.Ce greu e pe ultima suta...si la somn si cu miscarea si cu rabdarea...off numar zilele...

Va pup si maine anuntam si noi data pentru prima pagina

gabita 37+ cu bebe Iustin

AMR 2 saptamani :):):) daca vrea sa mai stea:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Dragele mele drage
A trecut, dar nu doresc nimanui experiente de genul asta!

Mamici, am si eu 2 intrebari:
1. Voi dati apa la bebei pentru hidratare?
2. Azi puiul meu a implinit 7 zile si ar trebui sa-i dau Vigantolul. Dr de la spital nu mi-a spus cat sa-i dau, doar l-am primit cadou, iar pe fisa de externare a copiluului scrie undeva din ziua a 7 a, iar mai jos ca din a 14 a zi 2 picaturi/zi. Cat si de cand sa-i dau?

Deea, mami fericita si plina de iubire pentru Octavian Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Doamne, Deea, m-ai socat cu ce mi-ai povestit! Bine ca a fost cu final fericit!
Ylary, nu pot sa cred ca ai uitat de mine... si io sunt pe baricade... asteptam bebe... inca nu dop... contractii f putine... maine control!
Mi-a zis sa am bagajul pregatit... tb sa-l fac acum si mi-e tareeeeeeeeee leneee!
Azi am 38 s si 1 z!
Pup toate mamicile cu bebei si burticile in asteptare!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Bine ai revenit, Deea!

Bine ca sunteti ok, ca a trecut experienta urata.
In legatura cu intrebarile tale, copiii alaptati exclusiv la san nu au nevoie de apa pana la 6 luni, lapticul matern e "za best". Vigantolul..habar nu am ce e - aici singura chestie care se da bebeilor e Vitamina D, nu stiu daca exista vreo legatura intre cele doua... Pupici si spor la motrosit!

Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (38+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

..Am schimbat si eu semnatura ca era veche rau.,si am pus niste pozici si pe Picassa! (Anitta, ia exemplu, por favor )

Cori, mami de Ilinca - 18 luni si Maya - puricel mic mic :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Mai DEEA,ce mai povestesti tu acolo...imi pare rau ca te-ai speriat in halul asta...Dar cand te-au externat,aia n-au vazut ca bebe are icter?S-au n-avea atunci?A fost tinut la lampa in spital?Nu ti-au zis ca daca devine somnolent in exces sau se coloreaza galben sa revii cu el la spital?Eu lui Lucas nu-i dau apa,am in casa un ceai de la Humana(ceva din fenicul)in caz de zile caniculare sau cine stie ce deranjamente burtoase.Vigantolul(da Mamita e vitamina D) se da cate 2 picaturi,daca nu specifica medicul altfel.Oricum pe timp de vara vitamina D se fabrica natural in piele sub actiunea razelor solare si nu-i nevoe de mai mult de 2 picaturi.
Aaaa si sa nu uit,foarte frumos suna OCTAVIAN ANDREI!SA FIE SANATOS!
ANITTO,SHOSHO,ma bucur ca sunteti bine!
Mai aveam ceva de zis ,da scartaie puiu mic...e ora de papa...

Virginia ,mami de Ioana si de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Doamne, Deea, m-ai socat cu ce mi-ai povestit! Bine ca a fost cu final fericit!
Ylary, nu pot sa cred ca ai uitat de mine... si io sunt pe baricade... asteptam bebe... inca nu dop... contractii f putine... maine control!
Mi-a zis sa am bagajul pregatit... tb sa-l fac acum si mi-e tareeeeeeeeee leneee!
Azi am 38 s si 1 z!
Pup toate mamicile cu bebei si burticile in asteptare!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Stefulici rusine mie, asa e, am uitat de tine sorry...

Pune mana si fa bagajul eu il am facut dar cum nasc la medlife acum pere ca nu o sa am nevoie de el, decat hainutele de iesire din spital si ceva chestii ptr mine.
Pup, mai avem putzin putzin!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 9 zile!!!
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

buna,
deea urita tare experienta prin care ai trecut.Sanatate maxima pt bebe si pt tine.Asa stiu si eu ca nu e nevoie de apa sau ceai la bebe atita timp cit hrana e lapticul,nu conteaza ca e de la mama sau LP.Dar si eu am dat citeva picaturi de ceai cind era f.f.cald.
mi bebelina sper sa iti treaca durerile cit mai repede.Nu ti-a recomandat dr. ceva care sa mai atenueze durerile?
Gyan a nascut azi? Felicitari mami si un pui sanatos si voios.
pt.gainile care urmeaza.Curaj ca..... asta e.
Virginia suntem bine,multam de intrebare.
Cea mai grea perioada a zilei este intre 4.30a.m. si 9.00a.m. Se pare ca atunci Ursuletul se satura de somn,are colici,trebe sa isi faca treburile #2 sau mai stiu eu ce ?!,si pina nu isi rezolva problemele nu e pace in casa.Dragutul de el.
Nu cred ca trec lohiile asa repede.Nu mai ai abundent,dar sigur mai ai scurgeri.Nu mai stiu cine a scris/intrebat de asta.Eu am aproape 4 saptamini,nu mai folosesc tampoane mari ci din alea zilnice pe care le schimb des.Dar nu as putea spune ca nu mai am scurgeri.
trimit,chemata la datorie

Alexander Matthew-si soarele a zimbit cind te-ai nascut tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

FELICITARI ULIIASI!
BINE AI VENIT BEBE FRUMOS!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Deea, tare rau imi pare ca ai trecut prin asa momente dificile dar sper ca acum te-ai mai relaxat un pic si ai inceput sa te acomodezi cu bebe mic!
Si eu am patit exact ca tine ,din cauza icterului dar asta s-a intamplat din fericire, cand inca eram in maternitate iar cu o noapte inainte sa venim acasa a stat la lampa( de la 21:00 la 9:00 dimineata)! Daca asta s-ar fi intamplat dupa ce ajungeam acasa, cu siguranta m-as fi panicat exact ca tine pentru ca suntem novice si ingrijorate de absolut orice se intampla cu bebeii nostri!
Referitor la Vigantol, mi s-a spus sa il administrez din ziua 14 , cate 2 picaturi!
Foarte frumos nume i-ati pus !! Dar din curiozitate.. cine a venit cu propunerea de Octavian? Sotul tau? Tu parca doreai sa il numiti Victor..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei

Mergi la inceput