Strugurasi de Sept-Oct 2011 *60*
Raspunsuri - Pagina 20
May3 spune:
merci de raspunsurile la intrebarea mea 
nu ma stresez, doar intrebam :)
eu chiar sunt foarte zen. poate ma ajuta si Bibi ca-i ok, mananca destul de bine, doarme destul de bine (probleme sunt doar la adormit, apoi doarme f bine), nu mi-a facut febra niciodata, este f activa si vesela, danseaza, chiuie, zice ma-ma, ta-ta, ba-ba, ta-ta-ie :D, deci chiar nu-mi fac probleme de fel. incerc sa o invat sa duca singurica mancarica la gurita, dar intr-un fel ma si bucur, fiindca, asa cum zicea Michelle nu-mi duce mancarea la gura dar nici scamele si alte prostioare :D
eu mai pun meniul zilei, dar poate il mai puneti si voi sa ma inspir si eu :D
azi:
mar cu biscuite
supa din dovlecel si rosie
piure din dovleac la cuptor, galbenus si un pic laptic
banana
May3 spune:
jade, sei, camady, bravo pt mers; dbunny pt ridicat
anca, la multi ani si sper sa fie bine Iancu
mai era ceva dar am uitat :D
LenaC spune:
May, tu cand ai timp sa gatesti atat? Esti foarte tare 
Meniul nostru:
tzitzi
tzitzi
si seara iar tzitzi :)))
Cred ca avem roseola infantum, k dupa febra am facut tona de bubite :(
Sper sa treaca repede.
seidana spune:
seara.. raportez o mofturoasa, plangacioasa ...dar 
JADE
,... bravo T 

na mami tine-t binee
Noi nu mai vrem sa pasim, insa de 2 zile nu numai ca face pa, zice in acelasi timp 
, bravo e o fluturare de manute... DPMDV conteaza enorm sa fie mai multi adulti/copii in jurul unui bb, nu numai Mama, oricat incearca o mama nu poATe tine loc de mai multe pers..iar copii in jurul bb sunt magici..
V-qm zis ca a inceput sa meaarga de-a busilea?
fac si eu ca LaLi, ma enervaza cei ce dau sfaturi necerute: sa nu ii mai dau titi ca i-am dat destul, sa nu o mai iau in brate ca ma santajeaza, sa o las in patut ca o alint 
ANCA sarbatoriti la ora asta ?![]()
fug ca plange poate revin la cap nou
seidana spune:
MAY..
noi azi:
mar cu piersica si caisa
LEgume la cuptor
spanac cu galbenus, smantana
Sana cu biscuite
LENA.. imi pare rau, am auzit ca e viroza,si prietenul Elei (9 luni) dupa un puseu de 39 il banuia dr de roseola, dar a fost si la el de la dinte...
sa treaca pana dimineata
noi am patit ceva: miercuri m lasat-o la o prietna 3 ore cat am fost la cosmetica, a fost cuminte foc, insa de atunci cand vede un strain plange...
Cu prietena asta ma vad zilnic, si o cunoaste/iubste.. s joaca meru cu baietelul ei ...
Oare o fii coincidenta? sau am facut ceva ftei cu separarea asta?
LenaC spune:
Lali, pe unde esti?
Bravo strugurasilor pentru reusite
si noi mergem de-a busilea de cateva zile, ne ridicam in picioare, ne tinem doar cu o mana desi nu are mare stabilitate si o pune imediat si pe a doua.
Strugurasii care se ridica in picioare mai dau si trante? ca Maia se mai dezechilibreaza si nu se asigura cu manutele permanent sa nu cada.
seidana spune:
lena da , da trante, de asta nu pot renuntA la prnele (salteaua) pe care le-am pus unde o las sa se joace, desi am zis in repetate randuri ca renunt la ele imi e frica..
aaa.. stam in genunchi fara sprijin, chiar ridica mainil in aer si le flutura
seidana spune:
Hellena a pus poze cu P? daca nu propun bannarea contului.. de asemenea curatenia de vara,, de acord?
anca_toma spune:
bravo strugurasilor pt reusite, suntem cei mai tari
.
Noi gata am terminat de sarbatorit ca astept sa vina nepoatamea din clipa in clipa, si s-a transformat seara romantica in ora romantica
, dar a fost mai palpitant ca in tinerete
.
Meniu pt May si nu numai:
banana+mar+suc de portocala+o lingura de cereale
Supa crema(mai mult piure) de morcov ,cartof, ceapa verde, leustean , marar si carnita de pui
Seara nelipsitele iaurturi simple(asa ii plac cel mai mult), si sincer e si mai comod.
Lena
pitica sper sa fie doar alarma falsa.
Gata ma duc sa ma uit la tv sa termin paharul de sampanie si sa imi astept nepoata
.
Noapte buna pe maine
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
May3 spune:
am tras o sperietura....
ta-su danseaza rock cu ea prin casa.
si cred ca avea burtica prea plina sau i-a picat ceva greu azi si a fost o coincidenta cu rockul dar mi-a vomat rau de tot. o ora a tinut-o numai in icneli.
am schimbat-o si pe ea si pe mine de 3 ori...
dupa o ora a adormit saracuta extenuata.
Lena, nu gatesc eu, ci bona :D eu ii fac meniul. si face pt 2 zile. dar oricum nu e greu.
avem blender cu steamer de la Avent. una doua se fac.
plus ca azi face de ex piureul pt 2 zile, maine supica pt 2 zile, deci nu face si piure si supa in aceeasi zi.
iar fructele doar vreo 2 trebuie aburite si blenduite.
restul mai mult pasate.