Comportament negativist la gradinita.

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_ella2005 spune:

Pe mine sincer ma deranjeaza catalogarea in ''educatoare'' si ''suplinitoare'', de parca ''educatoarea'' ar fi zana cea buna, iar ''suplinitoarea'' vrajitoarea cea rea si de aici si comportamentul copilului.
In primul rand ambele sunt educatoare, singura diferenta este ca vrajitoarea cea rea, in speta ''suplinitoarea'', nu este titulara la gradinita respectiva, dar asta nu o face mai putin calificata pentru a lucra cu copiii, poate cu un pic mai putina experienta daca e mai tanara

Jovi,
Nu au cerut nici o permisiune,au spus ca l-au dus pe baietelul meu cu un alt coleg de grupa (ei doi sunt cei mai "strulumbatici" ca asa le mai zice cand nu foloseste cuvantul "rai")in joaca sa vada ce reactie vor avea ca pleaca la o alta doamna.

Acest mesaj ar trebui sa-ti atraga atentia. Poate ca ceva din comportamentul celuilalt coleg i-a atras atentia copilului tau si acesta nu face decat sa il imite. La varsta lor, imitarea este absotul normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jovi spune:

Nu am catalogat pe nimeni doar ca educatoarea nu mi-a spus niciodata ca copilul meu este rau doar ca este nevoie de rabdare.Dansa foloseste altfel de metode pentru a linisti copii iar suplinitoarea fiind mai tot timpul ragusita ne spune ca ea nu tipa la copii doar ii acopera.
Imi pare rau ca sa interpretat asa insa dar educatoarea noastra chiar este mult superioara d-nei supilnitoare(pentru ca la prima sedinta cu parinti de la inceputul gradinitei asa sa prezentat).
Este posibil si sa-si imite colegul,cine stie.
Ma repet dar acasa nu face nici jumatate din ce mi sa spune ca face la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Ti s-a mai spus... dar intaresc si eu ideea: eu nu as pedepsi copilul pentru ce se intampla la gradinita.
Copii de comporta diferit... al meu la gradi e cuminte si acasa e dezastru...
La varsta asta copii nu au memorie pe termen lung: trebuie sa reactionezi imediat ce se intampla "fapta"... altfel o faci degeaba... nu intelege de ce este privat si deci nici nu poate corecta.

Mergi la inceput