Bv Delia! Bun venit Laila! Piersicute '12 (40)
Raspunsuri - Pagina 20
Fleurdelise spune:
Delia, mi-e greu sa-mi gasesc cuvintele....
Pozele fac cat tot ce ne-ai fi putut spune: ai o fetita luptatoare, desi venita inaintea timpului ei, frumusica foc, rozalie si minunata, si o ingerasha in ceruri care sa-si vegheze pururi mama,surioara si fratiorul.
Bun venit Laila-Josephine, Doamne-Doamne sa aiba grija de sufletelul dus la ceruri Clarissa!
Pupuri multe lui Rudy, ce expresie frumoasa are pe fata cand isi ia ramas bun de la Clarissa...
Asa a fost sa fie. Toata admiratia pentru o femeie puternica si independenta, care s-a descurcat foarte bine in imprejurari vitrege, si singura!
Cand vei avea un picutz de timp si te mai linistesti, poate ne povestesti cum a fost.
Intre timp, suntem toate fetele odiseii cu gandul la tine si Laila. Ocroteste-le, Doamne!
36 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Daconst spune:
Delia,stiam ca pina la urma incheiem capitolul cu vesti bune!
Felicitari din suflet,esti o curajoasa si mi-ar place sa am macar un strop din taria ta!
Laila e o frumoasa si se vede ca e sanatoasa tu,chiar daca e asa delicata.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
32+ sapt
Daconst spune:
Hai ca ma bag la capitol nou,daca tot vi l-am umplut pe asta.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
32+ sapt
miruna1980 spune:
offfff,Delia...nu-mi gasesc cuvintele...imi pare nespus de rau...recunosc ca mi-au dat lacrimile....imi pare rau ca a trebuit sa treci singura prin asta....Dumnezeu iti va da forta sa depasesti aceasta etapa a vietii....ingerasul va avea grija de surioara in viata,sunt sigura.....Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va aiba in paza lui.Sunt sigura ca chiar daca nu toate fetele isi exprima gandurile,sunt alaturi de tine si se roaga pt voi,asa cum facem toate.ADA si DELIA sunteti 2 mamici eroine,curajoase...sa va fie alaturi Maica Domnului si sa aiba grija de pruncisori.
32+