Aspirante optimiste (794)!!!
Raspunsuri - Pagina 22
mimi32 spune:
Buna fetelor.
Eu am facut stimulare luna aceasta cu ovamit, menopur si pregnyl, insa am avut endometrul mic de 5 mm, foliculul mare. Nu reactionez bine la ovamit. O sa fac injectabil cand o sa mai fac stimulari, daca nu se intampla luna aceasta o minune.
Katy, nu stiu daca s-a mai discutat, analizele pentru trombofile ai facut? Ca noi aparent eram bine mai putin la mine o trompa partial infundata, care la ultimul HSG a iesit bine si eu totusi nu am mai ramas insarcinata de 3 ani.
Mi-am gasit mutatiile din semnatura (m-am bucurat ca gasisem o cauza), mai nou si TSH crescut si sotul cu spermograma mai putin buna ca acum 2 ani.
Va pup si o zi cat mai frumoasa!
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
dana0000 spune:
Miky mi-a recomandat Diane,am zis nu...nu sunt bune pentru mine,imi distrug ficatul si bila.Am probleme cu bila.
Am luat Yasmine timp de 3luni,mult mai usor le-am tolerat.Mai luasem si inainte de nunta 1 an.
Monique77 spune:
Multumesc fetelor de urari
va pup
Miky chiar intrebam de tine cu ceva pagini in urma
imi pare rau ca ai simptome de menstra
dar poate nu vine :(
stii ca si la sarcina simptomele pot fi ca la menstra
eu iti tin pumnii
ma gandesc in fiecare zi ce-oi mai face, cum te-oi mai simti
Aspenter (75 mg) 1/zi
mrenescu spune:
Fetele multumesc mult pentru urari si pentru sfaturi ( si ganduri bune.
Cred ca voi amana analizele pe luna viitoare ca sa le fac pe toate odata.
Ylariiiii, ce veste buna! Sa iti traiasca minunea si sa te bucuri de ea! ( Dana multumim de veste)
Ipopica, sa ne prinda pe toate blestemul tau !
Io mai caut cu nasul prin butoi, mai scot capul afara...de-astea. Pana la urma imi revin eu ca v-am zis ca-s mai optimista de fel. Sotiorul meu n-are nicio treaba. Imi zice: nu te mai stresa ca daca n-a fost luna asta sigur va fi luna viitoare Dar parca are cu cin' sa vorbeasca!
draguta spune:
buna
fetele cu scurgeri inainte de menstruatie, am citit aseara la raspunsuri de dr. Tutunaru si spunea ca se datoreaza endometrului subtire, nu-l mai gasesc acum sa pun sa cititi
draguta spune:
Maria la multi ani sotului
Dana iau si eu un
Ylari sa-ti traiasca baietelul
Miky sa fie alarma falsa aceste simptome