Aspirante optimiste (794)!!!
Raspunsuri - Pagina 22
mimi32 spune:
Buna fetelor.
Eu am facut stimulare luna aceasta cu ovamit, menopur si pregnyl, insa am avut endometrul mic de 5 mm, foliculul mare. Nu reactionez bine la ovamit. O sa fac injectabil cand o sa mai fac stimulari, daca nu se intampla luna aceasta o minune.
Katy, nu stiu daca s-a mai discutat, analizele pentru trombofile ai facut? Ca noi aparent eram bine mai putin la mine o trompa partial infundata, care la ultimul HSG a iesit bine si eu totusi nu am mai ramas insarcinata de 3 ani.
Mi-am gasit mutatiile din semnatura (m-am bucurat ca gasisem o cauza), mai nou si TSH crescut si sotul cu spermograma mai putin buna ca acum 2 ani.
Va pup si o zi cat mai frumoasa!
MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi
dana0000 spune:
Miky mi-a recomandat Diane,am zis nu...nu sunt bune pentru mine,imi distrug ficatul si bila.Am probleme cu bila.
Am luat Yasmine timp de 3luni,mult mai usor le-am tolerat.Mai luasem si inainte de nunta 1 an.
Monique77 spune:
Multumesc fetelor de urari
va pup 
Miky chiar intrebam de tine cu ceva pagini in urma
imi pare rau ca ai simptome de menstra
dar poate nu vine :(
stii ca si la sarcina simptomele pot fi ca la menstra
eu iti tin pumnii
ma gandesc in fiecare zi ce-oi mai face, cum te-oi mai simti
Aspenter (75 mg) 1/zi
mrenescu spune:
Fetele multumesc mult pentru urari si pentru sfaturi ( si ganduri bune
.
Cred ca voi amana analizele pe luna viitoare ca sa le fac pe toate odata.
Ylariiiii, ce veste buna! Sa iti traiasca minunea si sa te bucuri de ea! ( Dana multumim de veste)
Ipopica, sa ne prinda pe toate blestemul tau
!
Io mai caut cu nasul prin butoi, mai scot capul afara...de-astea. Pana la urma imi revin eu ca v-am zis ca-s mai optimista de fel. Sotiorul meu n-are nicio treaba. Imi zice: nu te mai stresa ca daca n-a fost luna asta sigur va fi luna viitoare
Dar parca are cu cin' sa vorbeasca!
draguta spune:
buna
fetele cu scurgeri inainte de menstruatie, am citit aseara la raspunsuri de dr. Tutunaru si spunea ca se datoreaza endometrului subtire, nu-l mai gasesc acum sa pun sa cititi
draguta spune:
Maria la multi ani sotului
Dana iau si eu un 
Ylari sa-ti traiasca baietelul
Miky
sa fie alarma falsa aceste simptome