Teste de sarcina negative, si totusi sarcina?

Teste de sarcina negative, si totusi sarcina? | Autor: Andreea_Serb

Link direct la acest mesaj

Buna. Am citit mult printre mesajele acestui forum si am vazut ca unora dintre mamici le-au iesit testele negative si la 2 luni de sarcina. Povestea mea e urmatoarea: Acum cateva luni am avut o raceala puternica si un chist de 3,5/3,5 cm pe unul din ovare. Am facut tratament cu duphaston si antibiotice (vreo 5 feluri de pastile)si apoi am fost la un control la care doctorita a zis ca nu mai vede chistul, dar ca pentru raceala trebuie sa mai fac inca o data tratamentul. L-am facut din nou, totul bine si frumos, a trecut si raceala si chistul si tot (din cate zice ea).
In prezent ma confrunt cu o intarziere a CM de aproximativ 2 saptamani (nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva), au trecut 45 de zile de la ultimul CM. Toata viata am avut ciclul menstrual regulat, nu mi-a intarziat.
De 2 saptamani tot fac teste de sarcina, ultimul fiind chiar azi dimineata cu acelasi rezultat: negativ.
Din motive de serviciu si pentru ca doctorita mea nu face programari si trebuie sa stai la ea la coada o zi intreaga (ultima data am stat de la ora 2 la 7 seara) nu am ajuns inca la un control.
Mentionez ca imi doresc foarte mult un bebe si ca experimentez fel si fel de simptome de sarcina (mi-e foarte ameteala, greata, sanii mai ai putin si explodeaza etc.).
Credeti ca pot fi insarcinata si totusi testele sa iasa negativ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

exista cazuri - e drept, destul de rare - in care nivelul hormonului HCG nu creste suficient cat sa pozitivizeze un test de sarcina din farmacie. un test de sange ar trebui sa lamureasca problema.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Da, mie la prima sarcina , insarcinata in 7 saptamani mi-a iesit testul de urina negativ, ulterior sarcina a fost depistata ecografic, deci se poate.
Asa zic si eu ca testul de sange poate fi elocvent.

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

andreea este posibil sa fi gravi si testele de pipi sa nu iasa, se mai intampla,iar fetele zic bine ca un test de sange rezolva misterul.
faza e ca de la tratamentul cu antibiotice s-ar putea sa-ti intarzie, mie mi-a intarzia luna trecut destul de mult vreo saptamana dupa 7 zile de augumentin si o raceala groaznica(infectie cu streptococ in gat)...
eu zic sa faci testul de sange sa te lamuresti cu bebe, ca daca esti gravi o sa ai nevoie de niste pastilute de acid folic, vitamine si analize...
te puup si sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_Serb spune:

Xdidi, stiu ca este posibil sa intarzie de la antibiotice, dar mie dupa cele 2 runde de antibiotice mi-a venit la timp, luna trecuta nu am mai luat antibiotice pe CM si nu vad de ce ar intarzia acum...
SuperMami_1, sper sa fiu si eu in situatia ta...
Roxanaz, o sa imi iau liber saptamana viitoare de la serviciu si o sa imi fac toate investigatiile necesare...dar stiti cum e...nerabdarea... pana atunci probabil o sa mai fac 10 teste de sarcina.
Imi e cam frica sa nu fiu dezamagita daca e alta problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Andreea eu in locul tau nu as mai astepta pana sapt viitoare si sa dau banii pe teste de pipi. Maine dimineata la prima ora as fi la usa unui laborator de analize care da rezultatul cat mai repede, as recolta pt BetaHCg (asa se numeste analiza) si pe urma in functie de ce iese, da, mi-as lua o zi libera pt a merge la dr.
Sper sa fie cum iti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Andreea, iti doresc sa fii in situatia mea, mai ales ca tu iti doresti mult

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

andreea, daca faci cat mai repede BetaHCg te lamuresti cum sta treaba, nu mai arunca bani pe teste de sarcina. am o prietena, careia i-a intarziat CM 2 luni, fara sa fie insarcinata, fara sa ia antibiotice sau sa aiba probleme de sanatate. CM poate intarzia pt n motive. nu mai amana, si fa analize. tin pumnii sa fie cu ochisori!

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

buna,sunt in a 10 a zi dupa cm,si ma dor sanii,mai mult cel stg,oare ce sa fie? pana acum nu mi s-a intamplat asa ceva ,ma dureau inainte de a-mi veni cm,ma cam streseaza situatia asta

Mergi la inceput