Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

lapte de susan:vreo 130 g susan integral
6-7 curmale sau orice alt indulcitor natural(optional)
¼ baton vanilie (doar semintele)sau 20 g pudra de vanilie(optional)
2 L de apa
susanul (si curmalele daca folositi) se lasa la hidratat 1 ora..dupa aceea se scurge si se baga la blender cu restul ingredienteleor..la sfarsit se strecoara..se tine la frigider..cred ca tine maximum 3 zile.eu de obicei il termin in 2 dar fac jumatate din cantitate ...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+

Sar'mana, bagat la cap. O sa fac. Am si curmale acasa. Insa nu inteleg cu susanul integral. Adica nedecorticat? Eu am susan crud acasa. Nu stiam ca si susanul e integral si neintegral.
Si nu are un pic gust de halva sau tahin? Care imi plac la nebunie both. Imi luam din Grecia tahin cu miere, yum!
Imi place per total tot ce aplici tu in materie de alimentatie si nu numai, iar cu lactatele animale sunt de acord, si asa e, e un subiect fragil, dar daca stam bine si ne gandim laptele oricarui animal e f bun pt puiul animalului respectiv.
In plus, eu cand nacut fata, mi-a recomandat pediatrul sa nu consum lapte si nici branzeturi de vaca daca alaptez, macar primele 3 luni, fiindca proteina din laptele de vaca e prea puternica pt om si trece in laptele de mama si de aici exista asa de multe cazuri de alergii si astm. Am bagat la cap si de atunci am citit mult pe tema asta.

Alma 16+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Salutare fetelor!!
acum am revenit si eu de la prima mea ecografie adevarata pot spune..in care mi-a masurat tot tot tot...fata de pana acum cand parca se uita asa cam in dorul lelii ginecologul meu :))
Am fost la dr Iosup azi, mi-a placut de el;
mi-a zis ca voi avea baietel.. desi mie inca nu imi vine sa cred :) am facut ochii cat cepele..oare nu se va mai suci=?:)))) oare e asa sigur la 14,2 sapt? in fine..vom vedea... cert e ca el parea ff sigur de ce zice.. inseamna ca a vazut bine..nu? ) .. nu imi anunt sotul ca lesina dupa aia daca se suceste mai tarziu..asa ca tac malc!! nu va sti nimeni:P

de maine pot face si gimnastica pt gravide ca am intrebat si vroiam ca gasesiem la mine aici langa casa, un curs, cica am colul de 4,2 cm , e inchis, apoi placenta posterioara frumoasa de grad 1 cica.. si tot asa... adica totul normal si frumos...asa zice medicul..ca eu oricum nu stiu sa interpretez datele astea..
Bebe fix in grafic!.. are 97 de grame (cat o juma de pachet de unt )) si aproape 9 cm
Cand am iesit de la medic mi-au dat lacrimile..imi venea sa plang de-a binelea, de fericire!!in fine.. m-am abtinut sa nu imi curga rimelul prea tare..God ce senzatie!!!!!!!!!!!!!!mirifica!!

14+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C si Pai 1- 4G heterozigot
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Bravo Mami, super super vesti, felicitari. Asa e, senzatia e minunata, de nedescris, mie imi venea sa spun la toata lumea pe strada, sa impartasesc bucuria mea. La fiecare din ei, si la fata si la baiat. Ca devenise totul mai real, mai tangibil.
Dr Iosup e f bun, la el am fost si eu acum 7 ani pt morfologica, si greu intrai la el pe atunci.

Alma 17+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Ina felicitari pentru fetita si Mami, sa iti traiasca baietelul! Sunteti doua mamici fericite!!

Madalina si Mica, bafta la eco! Va asteptam cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Felicitari, mami_de2! Sa fiti sanatosi amandoi!

Andreea 15+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Felicitari, Mami! ce minunatie, ce minune! Felicitari din toata inima!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Felicitari pentru baietel, Mami!

Cucuietelor, azi m-a zapacit o durere de cap... ba la frunte ba la ceafa... Aproape toata ziua si inca nu m-a lasat...
Ma bag la , poate-poate...

Onutz 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Felicitari pentru 16s, Bubulici !!! Stai ca vin si io acum, da' io vin mai incet, ca obosesc f repede

Onutz 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Onutz, eu credeam ca tu deja dormi tun:).nasol cu durerile de cap, eu nu prea am mai avut, insa in prima luna au fost rele de m-au zapacit, acum vin foarte rar si nu raman.Vin, imi dau in cap - apoi dispar

Cu oboseala, lasand gluma de-o parte, cu toate ca mi-a revenit energia, inca obosesc foarte foarte usor, hmmm, cred ca asa o sa fie pana la capat, ba chiar din ce in ce mai mult,nu?

somn usor!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Mamide2, felicitari pt eco super, si pt baietel Eu zic sa ii spui linistita la sot, un doctor bun, nu greseste sexul la 14 sapt

Am ajuns, am papat salata buna cu branzica, facuta de taticu si m-am mai linistit. M-am enervat de numa cand am vazut anunt pe usa de la cabinet, sa mergem la spital. Fuga la spital, vezica aproape plina,am stat acolo peste o ora, miros de fecale, m-am facut alba ca varul, si plangeam deja cand m-a chemat in cabinet. Cabinetul ok facut, curat, dar pana am intrat in el, horror I-am spus ca niciodata sa nu ma mai cheme acolo, doar la privat. Noroc ca el mai merge si la Medlife si la spital Athena. Dupa ce am plans de nervi, am plans de fericire. Clara, fetita lu taticu, este f f bine. Azi aveam 17w6d dar ea este dupa masuratori de 19w3d !!!!!!! Acum 5 sapt, dupa data dupa masuratori era 30 oct, acum este 22 oct. A spus medicul, nus ce vitamine luati, ce va da sotul sa mancati, dar continuati asa, caci asa sarcina perfecta, si asa bebe bine si dezvoltat, mai rar vad #9829; Toate bune si frumoase, la locul lor, masuratorile super. Colul eco abdominal 3.5 cm, zicea ca masurat vaginal este mult mai mare, dar nu m-am mai pus in spital sa ma dezbrac pt sonda (mai ales ca eu stiam, de la eco de acum 2 sapt, ca, colul masurat vaginal era de 5 cm). Placenta anterioara gr 1, desi el spune ca, gradele astea sunt invechite, conteaza cum si ce se vede ecografic. Circulatia pe artere etc perfecta, iar masuratorile mi le va da dupa 20 sapt, atunci sunt relevante, dar apar si acum pe pozele de eco, tre sa studiez maine. Micuta Clara, nu mai este asa micuta, avem 300 grame #9829; Am si masuratori, la care nu ma pricep, dar cine stie, poate ma lumineaza si pe mine: BPD 4,53 cm ; HC 16,36 cm; AC 15,02 cm; FL 2,81 cm , astea sunt pe foaia de raport. In concluzie, desi nu pap cantitati industriale, am doar +4kg (adica 51 kg acum), tati ne face papa bun bun, de creste fetita asa de frumos #9829;

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Euthyrox 12.5mg

17+

Mergi la inceput