Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

eu la 22 sapt o fac , la medicover grozovici , cu dr Hamid.

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
18+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

putina activitate de azi dimineata....pe unde umblati?va odihniti?
eu la 15 saptamani si 1 zi fac analizele de sem 2 si testul de glucoza.

zi de nastere-23.07.1975. DPN s-a mutat pe 2 dec.

embarazada de 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Neatza, burtici!
Va doresc o saptamana buna si linistita, cu cat mai putine greturi (ca fara, se pare ca nu se poate), cu bebelusi cumintei si burtici la fel.
Aveti grija de voi, nu faceti eforturi si odihniti-va cat de mult puteti!

pupici

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Helo, cucuietele
In primul si in primul rand, sa schimbam saptamana

Alina, maine ma duc la doctor si intreb, nici eu nu stiu exact
Eu ma duc la dr. Parviz la Municipal.

Deny, ziua mea de nastere este 28.11.1983

Onutz 15+

Mergi la inceput

Onutz, ma urmezi indeaproape:).
Cum mai stai cu durerea de cap, ai scapat? de la hormonareala vine, am si citit ieri, dar cica ar trece si asta dupa 4 luni.Eu la sarcinile anterioare am avut niste dureri de cap groaznice, zilnice + ca nu dormeam deloc deloc pana spre 3.30-4 dimineata..
Sper sa iti fi trecut!!

PS Bag seama ca pe bebe ti-l faci cadou de ziua de nastere hi hi.Super!

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

NovDec si la mine e gresita data de nastere am vazut: sunt pe 4.12.1983 si DPN: 27 noiembrie.

PS: de unde iau si eu figurinele (de fapt codurile) pt semnatura..cum aveti unele aici: cu carucioare, fetita/baietel,etc?
14+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C si Pai 1- 4G heterozigot
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Bubulici,
Sa stii ca durerea de cap fost groaznica pana ieri, ma simteam ca
Azi m-am simtit perfect, fara greturi, fara durerea de cap
Oricum maine ii zic doctorului de ea, ca prea m-a durut.
Cu putin noroc mi-l faceam cadou pe chiar de ziua mea, dar vad ca el trage din greu sa fie scorpion, nu stiu de ce
Eu ti-am spus ca te urmaresc

Onutz 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Merci,onutz.
Azi am avut scadere brusca de tensiune.Eram in piata civica a orasului,era spectacol.Soare.Galagie.Si deodata simt ca mi s einfunda urechile,nu mai vad nimic...Noroc cu prietena mea care e si asistenta pe deasupra.M-a luat de mana si m-a dus undeva pe o banca,am stat cu capul in jos,am baut niste apa si incet mi-am revenit.Si azi,parca mai mult ca oricand,am simtit minunea din burtica mea.De vreo 3-4 ori .Imposibil sa fi fost altceva.

Alina 16+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Mami, le gasesti in lista de emoticonuri sau scrii baietel sau fetita intre paranteze patrate, trebuie sa arate asa, dar fara spatii: [ baietel ] sau [ fetita ]

Onutz 15+

Mergi la inceput

Onutz, sa stii ca una din dorintele noastre cand vorbeam despre bebe, pana sa raman insarcinata, era sa vina oricand in lunile cuprinse intre iulie-decembrie (inclusiv); nu ma intreba de ce, dar astea ne plac noua, poate pentru ca sotul e in iulie si eu in septembrie.
Eu insa sunt Fecioara cu ascendent in Scorpion si imi plac la nebunie ambele zodii, Scorpion sau Sagetator, ma inteleg excelent si cu si cu!Asa ca deja suntem o echipa, eu si puiul, de aia e asa cumintel/cumintica.
Ma amuz, zodiile sunt o chestie care mi-a placut intotdeauna, ca subiect.

Si mai zambesc pentru ca am inceput sa fiu super nerabdatoare sa stiu ce se ascunde la mine in burtica; in plus,sunt niste chestii innebunitoare prin oras si cascaaaaam gura amandoi ne zici ca suntem lipiti de magazinele pentru bebei:)E super!!

Eu nu am mai simtit nici o falfaiala, in afara de cea de saptamana trecuta, cred ca bebe doarme de rupe pamantul, sau ma mai tine in sah, ca stie ca abia astept sa il simt...constant!

pupici !

15 +

Mergi la inceput