Prietene la bine si la greu - 165
Raspunsuri - Pagina 20

Lumi_Richard spune:
Felicitari,Monica,refacere usoara!
Bine ai venit Victoras! Sa fii sanatos si papacios, sa cresti mare si sa ai parte de o viata lunga si frumoasa!

lylyana.ion spune:
Bun venit pe lume fratior de fulgusor!!!
felicitari gravidutelor!
Dankutza, o sarcina usoara, bebe sanatos si la termen!

dana n. spune:
si ...Salutare!
Dankutza, ma bucur din suflet ptr tine Sarcina usoara si la tremen iti doresc!
Mami.ilinca, aceleasi ganduri si ptr tine!
Eu am ramas fara maica-mea si tare greu ma descurc. Ptr ca in iulie au si fratii concediu voi veni in tara pe 5 pana pe 24 .
La inceputul lui septembrie avem de gand sa mergem 10 zile in Turcia. Au luat deja bilete nasii nostri si vom merge cu ei. Cred ca va fi o adevarata aventura cu doi copii mici.
discutati despre suzete...este cea mai buna prietena a lui David La gradi merge fara ea, de dormit nu se poate.
Nu mai stiu daca v-am spus ca a revenit la sentimente mai bune fata de gradi. S-a intors doamna lui preferata din concediu si nu mai plange.

mami.ilinca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Mami.ili si Raluci multumesc de raspuns. ![]() ![]() ![]() |
Nu am facut DT, doar TT povestea e lunga si nu are rost sa-mi amintesc. Stiu ca am citit ca cel mai sigur e DT decalat sapt 9 recoltare sange si 12 eco.Sper sa nu fi zis o prostie prea mare

Eu am mai fost la eco la dr Dinu Adela, e o draguta si f ok .
La Iosup am ajuns la 16 sapt cu ambele fete

Cum te simti? Sarcina usoara si bebe l termen!

mami.ilinca spune:
citat din mesajul lui Ramonika dankutza, mami.ilinca felicitari! sarcina usoara pana la termen! |
Saru'mana!Doamne ajuta si tie cand o sa fie momentul

mami.ilinca spune:
citat din mesajul lui Lalu_79![]() ![]() ![]() ![]() |
Bine ai venit bebe Victor! Refacere usoara mami !

floricik spune:
FELICITARI MAMI MONICA!! REFACERE USOARA SI MULT LAPTIC PT VICTORAS!
Bine ai venit Victor fratior de Maria!