Neatza fetelor!
Asa e, de-abia a inceput week-end-ul...si contractiile mele....deocamdata nu sunt mai dese de 10 minute si dureaza doar 10-15 secunde......mai astept putin si o sun pe dr....norocoasa de mine, cred ca acum e la raport dupa garda....oare va sta cu mine sau se duce sa se culce?
Ylari, petrecere frumoasa!
Aever, hai ca mai ai putin si tu!
Blanca, tu cum mai esti?
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
MI_BEBELINA,DOAMNE AJUTA SA VINA BEBE REPEDE SI USOR!
AEVER,esti o scumpa cu broasca raioasa.Sa stii ca ar trebui sa vorbesti cu doctorul despre mancarimile de piele (acelea unde nu ai bube).Nu te mai gandi la prostii(cu alergia la peridurala),mai ai putin si scapi de grija sarcinii...o sa-ti gasesti repede alte griji,vorba ta.Hai,ZEN!
ANITTA,sper ca te refaci bine si va acomodati usor una cu cealalta.Si sper sa-ti fie prielnice conditiile din spital si sistemul.Mai zi o vorba despre voi.
O ZI MINUNATA TUTUROR!
Virginia ,mami de Ioana si de Lucas
Dragelor la 10.30 s a nascut minunea ADELA IOANA de Mi bebelina!!!!!!!
Felicitari darga noastra si sa creasca mare si sanatoasa
Citat: |
citat din mesajul lui joana2672001 Dragelor la 10.30 s a nascut minunea ADELA IOANA de Mi bebelina!!!!!!! Felicitari darga noastra si sa creasca mare si sanatoasa Ioana, mamica fericita de Cristian Daniel, minunea care ne-a luminat viata!!!!! |
Avem casuta noua:
http://forum.desprecopii.ro/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172789&nm=Odisee-maiiunie-57