Bv Deea,Mmamita,Anitta!Hai mi_bebelina,Blanca!(56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, postasem si la sf capitolului trecut, dadusem si o cafelutza!
Boon, ieri am avut vreo 3-4 contractii dureroase, parca si acum ma incearca una... Bb miscoceste de zor, iar eu sunt tot mai nerabdatoare!
Azi am facut rost si de biletul de trimitere de la med de fam, adeverinta am, deci nu mai am nicio emotie legata de nastere. Parca aseara ma apucase un pic frica de operatie dar incerc sa nu ma mai gandesc la ea ca nu rezolv nimic, toate la momentul lor. Of, Andra tare rau imi pare ca te refaci greu... Te imbratisez si sper sa scapi de dureri cat mai repede!
Alma ce bine ca ne-ai mai dat un semn! Ce haioasa ai fost cu frica ta sa nu te molipsesti de vreo nastere!
Deea multi ani inainte, sa fiti fericiti, sa va respectati si sa va intelegeti minunat, bb o sa va implineasca, ai sa vezi!
Shosho un mare pupic si tie! Virgi multa putere in contionuare! Haideti ca or sa treaca ploile si o sa putem iesi cu bebelacii pe afara, o sa fie mai usor.
Aever lasa mami ciofoshenia la o parte, uite un pipic di tie si Doamnd ajuta sa gasesti trusa de epidurala!
Pupici la toate burticile si mamicile!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Mai mai ca as bea si eu o cafea, abia m-am trezit, la noi e nor si bate vantul, sta sa ploua.
Deea iti doresc aniversare frumoasa. Stai linistita cu bebe, o sa vina cand e pregatit.
Am fost aseara la control si colul este inchis si moale, slabe sanse sa nasc saptamana asta. La ecografie bebe abia ce a mai crescut cam 50-75 gr, lichidul e ca de obicei putin (AFI=7) si placenta batrana, grad 3. TNS a iesit bine. Asteptam controlul de saptamana viitoare.
toata gasca de burtici, mamici si minuni mici.

Elena 38+ cu Bebster AMR 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Aoleu sunt in titlu..brrrrrr...vad ca inca sunt pe baricade acasa..parca azi mai vioaie ca ieri..de dimineata tot secretie roz pe hartie, destul de multa..vad ca doar dimineata apare..vad ce zice nea dr azi la 3..am ceva emotii.

Pregatit cred ca sunt, oricum inapo nu pot da asa ca mergem inainte ce sa facem. Sper sa se incalzeasca vremea asta..nu imi place sa nasc pe poaie...si zilele care urmeaza imi plac ca data asa ca bebe e bine venita oricand.

Pup

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 38s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna, fetelor. N-am nascut. Stiti ca eu vreau sa fie cat mai tarziu, dar vad ca e chiar imposibil pana la urma sa fie la 40 de saptamani. Azi mi-a luat analize, i-a ascultat inima, m-a consultat, iar vineri e marea intalnire.
Deea, sa fiti fericiti multi ani impreuna, sa aveti o viata plina de respect unulfata de altul si de dragoste!
Aever, te felicit mai tarziu pt ca ieri n-am intrat deloc pe net. La multi ani, sa fii fericita!
Virgi, hai ca nu mai e mult si lucrurile se vor aseza si la voi, o sa va gasiti un curs care sa va fie la indemana tuturor, mici sau mari! Te pup, draga mea!
Blanca, deci sa bagam motatele! Abia astept sa ne scrii!
Alma, ma bucur ca te-ai aratat macar putin, ma ingrijorasem, mai scrie 2-3 cuvinte la cateva zile sa stim ca sunteti bine.
Mirela, cand mai incetinesti macar caruselul in care ai intrat? Mai poti? Iti place? Te implineste ceea ce faci? acar de e asa, suportimai usor oboseala alergaturii. Sunt convinsa ca e mult mai placut decat la vechiul loc de munca, insa fa-ti putin timp si pentru respirat. Te pup cu multa simpatie. Imi doresc mult sa ne vedem in iunie.
Andra, of, imi pare tare rau ca nu te simti bine. Iti doresc revenire cat mai lina si rapida, sa iti fie bine!

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Multumesc de urari! Va

Anitta, doamne ajuta ca e vineri sau e maine, bine sa fie , asta conteaza! Oricum e dezvolata de ajuns incat sa nu puna probleme.

Eu am venit de la dr, am vorbit cu toata lumea la telefon, inclusiv cu Andreea(aever) vreo ora si va spun si voua ce vesti am primit. Bebe are 3446g, col inchis, sters, dop eliminat, lichid ok, placenta gr 3.
Ecografic are 39+2.
Mi-a facut si oribilul control pe masa, unde mi-a fortat un pic colul si m-a cam durut si mi-a zis ca e posibil sa inceapa contractiile sau sa gasesc ceva sange pe chilot, dar e la fel de posibil sa nu se intample nimic si in cazul asta luni la ora 9 sa ma prezint cu bagajelul la usa spitalului sa-l scoatem la aer.
Sunt maxim de incantata! S-ar naste in zi mare, de Rusalii.
Abia astept sa-i vad moaca, sa-l tin in brate, sa-l alaptez sa sa sa....

Deea 38+/39+ cu
AMR 6 zileeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enona3006 spune:

Va scriu si eu rapid, ca raman in urma de tot cu vestile. Se scurteaza lista de gravidute, intram deja in a doua parte a odiseei cu bebeii lunii iunie...ce frumos
Multa bafta urmatoarelor pe lista.

Noi suntem bine, de aprope o saptamana am scapat de mameloanele de silicon. Trecerea am facut-o cu forta...adica o juma de zi a fost cu urlete si foamete...si eu aproape plangand pe langa el vinovata, dar cand intr-un final si-a amintit cum se suge de la san, satisfactia de pe chipul lui m-a linistit si m-a convins ca am facut ce trebuia. De atunci insa programul a devenit mai solicitant, ziua mananca la doua ore (ceasul lui intern e perfect reglat, la doua ore punct se manifesta) si pare ca asimileaza mai bine decat inainte , iar cand nu mananca vrea tot timpul in brate ca sa ne escaladeze :)) . Noaptea inca doarme mult si desi am primit indicatia sa il scol noaptea, pot sa trag cu tunul ca nu reusesc, cel mult reusesc sa-l enervez, ne serveste niste zbierate, dar de mancat nu mananca neam (cel mult ma musca de sani ) Am hotarat sa-l las in pace, atata timp cat ia in greutate (chiar daca ceva mai putin decat ar trebui) inseamna ca ii ajunge ce mananca ziua. Voi aveti vre-o tehnica de trezire?
Colici inca nu avem,mai are cate un plans nervos fara motiv seara dupa ultima masa (dar fara dureri de burta). Pentru linistire aplicam cu succes indicatiile lui Karp si "womb sounds" si au efect rapid. Sa vedem cum o fi cand mai creste.

Va pup ca ma duc sa trag rapid un pui de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Enona, lasa copilul sa doarma linistit, nu-l mai trezi noaptea. Cand o sa mai creasca si o sa mai creasca si nevoia lui de lapte, o sa se trezeasca singur.
Ah, m-a luat cu emotii cand m-am vazut in titlu. Totusi, cred ca e devreme, abia pe vineri, pe 1 iunie, de ziua ei, se produce fericita intalnire. Sper.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Hehee, acusi e vineri

Deea 38+/39+ cu
AMR 6 zileeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Anitta!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Deea!!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Blanca!!!
Ce de vesti! Abia va astept!

Va multumesc fete dragi pentru gandurile bune, cu fiecare ora ma simt mai bine! Oricum, stau numai cu el in brate, parca sunt nebuna, il pup intruna, saracu' copil, dar el doarme si nu are nicio treaba
Profit si eu acum ca a plecat aia mica la bunici, cand se intoarce nu mai pot sa fac d-astea :)))) Si asta nu numai ca sa nu fie geloasa, dar mai mult ca sigur pentru ca o nu o sa am loc de ea =)))

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana (2 ani) si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Am venit de la control..si eu aceleasi vesti..dop eliminat, contractii nedureroase, bebe 3375 g, colinmuiat dar prezentat posterior, cica nu nasc azi sau maine desi e posibil oricand o schimbare insa pana la sf saptamanii sigur..a ramas ca poate ne vedem la noapte, maine sau in weekend..pana la urma nu se poate pronunta....

La Medlife nu fac astia clisma si stateam cu stres sa nu fac si altceva , dar mi-a dat idee de supozitor cu glicerina bagat inainte. Dr zice sa nu ma jenez, asta e...ca i-am zis .

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 38s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput