Bv Deea,Mmamita,Anitta!Hai mi_bebelina,Blanca!(56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

A, si mi-am mai amintit ceva: folositi perna de alaptat la alaptare? Cat de utila vi se pare? Mie mi se pare foarte greu sa il tin la san chiar daca pun 1-2 perne normale in poala. E mai usor cu perna aceea speciala? Culcata mi se pare excelent, dar cum inca nu suntem prea experimentati e greu de tot sa il atasez in pozitia aia corect, plus ca mereu scapa laptic si face balta sub bojoc si adoarme mai usor. Mai mult ne alintam asa.

Si, Ioana, stiu ca fiecare copil e unic, insa eu tot sunt curioasa . Cristian a luat foarte bine in greutate. Cam cat de des il alaptezi si cam cate minute dureaza un alaptat? Stiu ca e devreme pentru stabilirea unui program, dar... in linii mari, cam cum e? E bine de stiut chiar si ca nu e nicio regula .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Ylari, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta!
La multi ani cu ocazia zilei de 1 iunie pentru toti copiii, mici si mari!!!

Anitta felicitari pentru minunea ta, sa fie sanatoasa si norocoasa; ma bucur ca te simti o mamica implinita si va asteptam cu drag acasa!
Gyan, multumim pentru intrebare, suntem inca 2 in 1, azi dimineata am gasit si eu o secretie rozie pe tamponel, dar nu ma doare nimic, bebe e cam lenes de 2 zile, ceea ce ma cam ingrijoreaza, dar sunt constienta ca nu prea mai are loc de tumbe.
burticile, mamicile si minunile!

Elena 38+ cu Bebster AMR 1+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

eee noi bebei!!!!
felicitari Gabiko !!!! felicirati Deea !!!! felicitari Mamita!!!! felicitari Anita!!!!! sa va traiasca bebelusii multi, multi ani si sa fie sanatosi!!!! sa aveti laptic si recuperare rapida!!!
deja sunt 35 de floricele si fluturasi veniti in odiseea nostra la multi ani tuturor!!! si fratiorilor !!!!
ma bucur ca bebelusii sunt bine chiar adca colicii mai dau tarcoale si tremuratul... dar cred si eu ca lapticul si plimbarile la soare ar trebui sa rezolve problema
la multi ani si tie Ylari!!!! sa fii sanatoasa si sa ai un an nou minunat!!!
Ylari si eu tot pe 12 am programata cezariana stiu ca pe prima pag scrie 7.. dar am schimbat data, o rog si eu pe Elena sau cine a mai facut schimbari... sa modifice
Gyan asa e, suntem pe aproape cu DNP, eu sunt bine si sper sa nu vina puiul inainte de termen, de altfel si tu si Elena aveti baieteii asa ca, cred eu, bebeii nostri vor sta cuminti pana la termen
si eu mai am multe de facut pana nasc...nici bagajul nu l-am facut.. desi la spital mi s-a spus ca nu e nevoie de nimica.. (dar nu cred eu ca e chiar asa hehe) saptamana care vine facem si noi patutul... as mai avea si cate ceva de cumparat: galactogil si protectis si as mai vrea si niste poze cu burtica...+ cumparaturi pt papa si curatenie ca o sa am musafiri dupa nastere hehe
in rest nu-s noutati de la noi
va pup si curaj, nastere usoara urmatoarelor mamici

Anca cu Rares Mihai AMR 11 zile
burtica la 9 luni http://fotosivideo.blogspot.com/2012/05/irina.html

Mergi la inceput

diana si eu sper sa pot papa fructe...imi plac pepenii fff multi, sunt instare sa pap unu pe zi poate nu o sa-i faca rau nici puiului
elena si bebe al meu e lenes ziua, doar se intinde.. seara are activitate, chiar acu 2 seri nu ma lasa sa dorm.. si a fost pt prima oara cand am patit asa.. credeam ca gata, vrea afara... dar s-a linistit pana la urma, l-am mangaiat mult.. si leganat (ma leganam eu haha) in rest am vazut ca daca eu dorm... nu-l simt desi sotul mi-a spus ca el se mai joaca noaptea, ca l-a simtit el... poate si bebelusul tau se misca nopatea mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Felicitari, Anitta!!!!! 3300, suuuper greutate! Deci inca o data, uitati cate erori poate sa dea echograful!
Ma bucur mult pt tine! Sper sa te recuperezi rapid si sa vina lapticul...garlaaaa!

La multi ani, Ylari!!! sa fii fericita si mereu iubita!!! Nastere usoara si un bebelus superb!!! Te imbratisez cu drag!

Iubitele mele, n-am mai apucat sa intru...am intrat asa intr-un cerc al oboselii. Am inceput sa iesim si la plimbare in fiecare zi, si aerul curat imi provoaca o somnolenta de imi vine sa ma asez in carucior langa Boom!

In rest, suntem bine. Saptamana viitoare o sa mergem la pediatru sa vedem ce facem cu buricutzul(se prezinta la fel, rivanolul n-a facut nicio diferenta).

Va imbratisez pe toate!
La multi ani tuturor piticilor, din burtici, si din afara lor!!!!

Elly de Babyboom minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Felicitari Anitta!! Bine ai venit pe lume Iulia!!!
Hai Bebelina!!!!
La multi ani Ylari!! Sa fii iubita si fericita toata viata!!!

Mergi la inceput

cica ar fi reduceri azi de 1 iunie:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172708
si o petrecere oferita de DC, dar pt prichindeii mai marisori:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Salutare fetele!

In primul rand vreau sa va felicit pentru bebelusii sanatosi si voiosi si sa le urez La multi ani cu ocazia zilei lor :), apoi le urez nastere usoara fetelor care urmeaza sa nasca.

Va citesc mereu, desi fac parte din odiseea de iulie-august, si vad ca proaspetele mamici vorbesc mereu de medicii pediatri. Pentru ca si la mine se apropie momentul mult asteptat, va intreb pe voi, cele cu deja putina experienta: imi puteti recomanda si mie un pediatru bun in zona militari, dr tab, crangasi?

Parca citisem ceva la un moment dat de policlinica cetatea histria, dar n-am retinut.

Multumesc anticipat.

35 sapt + Patrick Andrei
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu pe acasa..cu contractii..dar atat..sper sa fie si la noi cu noroc prima zi de vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor pe cine a zis mi_bebelina ca anunta?
Nu avem nicio veste de la ea?

Va multumesc tuturor pentru urarile frumoase, sa va ajute si voua bunul Dumnezeu!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 2+
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput