tracy anderson metamorphosis

tracy anderson metamorphosis | Autor: Marina

Link direct la acest mesaj

Am dat un search inainte si cautarea mi-a returnat cateva capitoleale unui subiect extrem de drag mie Abdomenul extraplat. Subiectul ala mi-a dat avant si pana am plecat din RO acum mai bine de un an am fost 6 ori pe saptamana la sala, mancat dupa manualul de nutritie.
Luata cu noua viatza si cu traficul care imi distruge orice pornire de a ma organiza am lasat-o ma moale cu sportul, fiind vegetarian intr-o tara africana culmea ironiei e o chestie extrem de dificila asa ca in afara casei sfarsesc prin a manca cartofi prajiti sau orez fiert asa ca intr-un an de la 53 am reusit sa ajung la 57 spre marea mea disperare.

Si cum supa de varza imi creaza instincte sinucigase am zis ca ma apuc de sport acasa macar, ceea ce nu mi s- intamplat niciodata dar mai bine decat deloc, cel putin in faza declarativa in care sunt.

Din google in google am dat click pe purchase la "tracy anderson metamorphosis".

Exista vreo eroina care a facut si a terminat programul? Exista cineva care il face?
Cum vi se pare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Marina,despre Tracy as putea vorbi zile intregi,nu neaparat despre ea ca persoana,nu o cunosc personal ,desi mi-as dori foarte tare.As vorbi despre impactul programului ei asupra mea,despre ceea ce am simtit prima oara cand am incercat Method Map si despre faptul ca mie personal mi-ar fi imposibil sa renunt la modelarea bratelor ,spre exemplu,in stilul inconfundabil al lui Tracy.Am incercat cam tot ce s-a putut...P90X,Insanity,instructor personal,sala de forta,zumba,...nimic nu se compara cu Tracy.I-au in calcul si conformatia nitel fragila pe care o am...inaltime relativ mica...subtire am fost de cand sunt...in cazul meu deci,programele lui Tracy au fost ceea ce imi trebuia,o suplete si o atitudine ferma,repet,eu personal nu am avut nevoie sa dau ceva jos...eu am avut nevoie sa tonifiez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

am vazut ca acum faci altceva , nu am retinut numele. Cat ai facut programul lui Tracy? Cred ca de Insanity si P90C m-am saturat putin, am facut vreo 2 ani de zile si mi-am pierdut vad motivatia sa reincep .Mi s-a parut interesant programul asta, cred ca am discutat de el la vremea abdomenului plat dar nu retin nimic despre el. De platit l-am platit , acum sa vad cum pun mana pe el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Marina, nice to see you again!

Nu stiu de Tracy asta, ma duc sa ma documentez, am intrat numai sa te salut

Si eu am nevoie de sport, si inca cum, mie de cand sunt vegetariana mi se pare mai greu de mentinut greutatea. Probabil din cauza ca am lasat-o destul de moale si cu lactatele, ca atare mananc mai multi carbohidrati. Nu am timp sa fac totul ca la carte si se simte...

In general vorbind eu fac sport exclusiv acasa seara dupa ce mi se culca fetele, dar si eu am lasat-o moale in ultima vreme. Si moale sunt si eu acum.

Eu vreau de mult sa ma apuc de yoga mai intensiv, nu am gasit inca un program destul de scurt sa-l fac acasa si destul de interesant sa ma captiveze.





Mergi la inceput