Aspirante optimiste (793)!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

da Miha, ceaiul de naprasnic am baut dar inainte de histero, stimuleaza ovulatia frumos fara chisturi si tot in luna aia luasem pt. endometru ulei de catina, atunci am avut foliculi tare trumusei, eu am bau cate doua cani pe zi, infuzat de seara

Emi eu as lua partea care imi convine, ca e folicul, am prestat si vom mai presta, dar nu se pozitiveaxa testele de ov. nici de-albastre, astept sa vad cine are dreptate, doctora, grafic sau teste

pana atunci astept o veste buna de la tine, meritam toate acest cadou minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Draguta, tu mai bine presteaza si spera, ca nu se stie. Insa cum de ai facut hiperstimulare, in ce zile ai fost la eco?
Danutza, pai stiu de tine si Ac-urile, dar la tine e alta treaba, a fost terapeutic. Fur si eu un ca poate-poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Miha imi pare sincer rau,nu ma asteptam.Eu credeam ca stimularea asta e treaba sigura.Oricum mi se pare ciudat ca nu ai inceput cu pastile,dr mea si a lui Em zicea ca daca nu dau rez pastilele atunci trecem pe injectabile.DD a avut grija sa nu ajung acolo si ii multumesc!
Gabi referitor la ce ai spus mai devreme sa stii ca eu am luat 3luni anticonceptionale pt chisturi si a2a luna am ramas.Un pic de pauza ovarelor mi-a facut bine.
Anca admir rabdarea ta,cred ca ai un feeling pozitiv si d-aia astepti.Eu am o prietena care i-a intarziat,nu a facut test si s-a dus direct la eco la vreo 6 sapt fix cat sa auda inimioara.Era o sarcina neasteptata,la doar 23 ani dar acum minunea ei are 9luni si iti vine sa o mananci de scumpa ce-i.
Maria cum stam cu simptomatologia azi?Somnul,pipi sunt la post?Ne facem sperante?
Em,de vineri incolo plec si nu stiu daca am net.Asa ca vineri dim te astept cu vestea buna
Un de molipsire tuturor

Dana, nici nu mai stiu ce sa zic. Pisu da, astazi m-a durut vag si burta iar ameteala parca s-a mai diminuat sau mi-am impus eu s-o ignor. Mai am inca senzatii de venit inapoi dar le-am dat tot ignore ca daca ma gandesc la ele iar ma apuca testatul si azi e abia ziua 8 DPO. Asa ca mai e. Am citit din urma, data trecuta mi s-a pozitivat testul in ziua 28 cred deci, he, he...mai e, daca o fi sa fie.

O astept pe Emilia intai Scot majoretele pentru ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Draguta parerea mea este ca la hiperstimulare trebuie sa ai foarte multi foliculi iar tu avand doar unul nu stiu de unde a ajuns la aceasta concluzie, tu continua sa prestezi.
Miha imi pare rau de beta negativa, si eu zic sa faci stimulare cu ovamit vreo 2 luni si sa incerci de prima data cu 2 pastile pe zi.
Anca succes sa vezi beta mare si frumoasa!
Am mai vrut sa scriu ceva dar am uitat cred ca o iau pe urma Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

draguta, dr ta poate crede ca e chist din cauza ca e mare dar eu am avut de 2,93 cm si s-a spart dupa ovitrelle si la urmatoarea eco s-a vazut corp galben si lichid in Douglas. Deci nu iti pierde speranta. Eu zic sa ceri parerea altui medic poate e cazul sa faci si tu o injectie. Cauta pe net sa vezi ca hiperstimularea e altceva decat ce apare pe eco la tine
Maria

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Draguta, uite parerea mea e intarita de acest articol care explica ce e un chist (un folicul care isi face de cap)
www.seximus.ro/intrebari_contraceptie/chist_ovarian.php" target="_blank">http://www.seximus.ro/intrebari_contraceptie/chist_ovarian.php
Sincer, eu as face injectie de declansare la un asa folicul.
Dar tu decizi evident pt tine.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Draguta, iti povestesc o discutie a mea cu un ginecolog pe baza unei ecografii facute de un altul, cu renume bunicel...asaaaa...ecografistul (care e si ginecolog) mi-a scris ca exista pe ovare niste formatiuni chistice...nu avusesem pana atunci si chiar nu simteam nevoia sa apara si problema asta...cand am mers la ginecolog, mi-a zis ca asa e protocolul, toate formatiunile sunt denumite chisturi si se denumesc foliculi daca se face monitorizare ecografica si atunci se constata ca acel folicul creste si apoi expulzeaza ovulul (sigur ca mai sunt si dr. care spun la o singura ecografie ca e vorba de foliculi, si nu de chisturi). Mi-a zis ca exista totusi o diferenta la modul cum se vede la ecograf: foliculii sunt formatiuni negre, uniforme, iar chisturile sunt gri si neuniforme (cu zone mici negre si albicioase).
Nici eu nu cred ca e vorba de hiperstimulare, chiar nu vad de ce. In locul tau as face o injectie de declansare .
Mihaela, imi pare rau pentru luna asta. Trebuie sa continui oricum, asculta pe Gaby ca are experienta in stimulari (din pacate).
Maria, nu te speria, important e sa stim ce probleme pot exista...eventual poti intreba la eco daca se vede pe acolo ceva...uneori se despisteaza ecografic.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara

Mihaela imi pare rau pt rezultatul de la beta. Dar poate e devreme si samburelul inca nu s-a implantat?

Daena, IuliaCospy, aveti PM.

Va doresc tuturor o seara placuta

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

deny tu cum mai stai cu simptomele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

am reusit sa citesc si eu cap asta,maine intru si va vorbesc

Mergi la inceput