Bebe de 13 luni nu merge

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ai mers la medic? ce a zis de acest mers intarziat?
si mie prima fetita mi-a mers la 1 an si 4 luni deci f tarziu si a doua merge cum zici tu cu piciorul inauntru si tot destul de ytarziu - la 1 an si 2 luni
si eu stiu ca se pun niste incaltari speciale dar am inteles ca abia dupa 4 ani se baga alea in picioare \cred ca pana atunci se poate face chineto dar eu nu prea am unde in apropiere din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

Problema s-a rezolvat; bb merge toata ziua de nu mai pot sa ma tin dupa ea; cu piciorul merge putin spre interior, dar am inteles ca e relativ normal, unii bebelusi se nasc cu un fel de platfus care ar trebui sa se indrepte pana spre 4 ani; Dr Jianu(in care am mare incredere) mi-a zis sa las copilul in pace cu platfusul, ca nu are nimic grav si sa nu folosim ghetute speciale ca facem mai mult rau;
am mers pe mana lui si speram sa se rezolve proble cu platfusul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patryss_88 spune:

Si Luca a inceput sa mearga din data de 5 a lunii trecute , si uite cum din mama stresata ca nu merge , am devenit o mama relaxata care isi adora sa isi vada puiul mergand peste tot.
De ar exista un dictionar al temerilor mai mult sau mai putin indreptatite ale mamelor :)

Sanatate puiutilor !

de gaza mica Luca Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruta1 spune:

si baietelul meu tot pe un an si doua luni a inceput sa mearga; incepusem sa facem exercitii de genul: hai la mami!, hai la tati! si-l puneam sa faca singur doi trei pasi intre noi.. iar cand a prins curaj nu ma mai puteam tine dupa el!

Mergi la inceput