ai mers la medic? ce a zis de acest mers intarziat?
si mie prima fetita mi-a mers la 1 an si 4 luni deci f tarziu si a doua merge cum zici tu cu piciorul inauntru si tot destul de ytarziu - la 1 an si 2 luni
si eu stiu ca se pun niste incaltari speciale dar am inteles ca abia dupa 4 ani se baga alea in picioare \cred ca pana atunci se poate face chineto dar eu nu prea am unde in apropiere din pacate
Problema s-a rezolvat; bb merge toata ziua de nu mai pot sa ma tin dupa ea; cu piciorul merge putin spre interior, dar am inteles ca e relativ normal, unii bebelusi se nasc cu un fel de platfus care ar trebui sa se indrepte pana spre 4 ani; Dr Jianu(in care am mare incredere) mi-a zis sa las copilul in pace cu platfusul, ca nu are nimic grav si sa nu folosim ghetute speciale ca facem mai mult rau;
am mers pe mana lui si speram sa se rezolve proble cu platfusul.
Si Luca a inceput sa mearga din data de 5 a lunii trecute , si uite cum din mama stresata ca nu merge , am devenit o mama relaxata care isi adora sa isi vada puiul mergand peste tot.
De ar exista un dictionar al temerilor mai mult sau mai putin indreptatite ale mamelor :)
Sanatate puiutilor !
de gaza mica Luca Adrian
si baietelul meu tot pe un an si doua luni a inceput sa mearga; incepusem sa facem exercitii de genul: hai la mami!, hai la tati! si-l puneam sa faca singur doi trei pasi intre noi.. iar cand a prins curaj nu ma mai puteam tine dupa el!